Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Perfect Grind, A Caffeine Tracker και πολλά άλλα!

0
4
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Perfect Grind, A Caffeine Tracker και πολλά άλλα!
© nextpit

Αναζητάτε τρόπους για να βελτιώσετε την εμπειρία του smartphone σας με συναρπαστικές νέες προτάσεις εφαρμογών; Λοιπόν, μην ψάχνετε άλλο! Επιλέξαμε προσεκτικά μια συλλογή από τις καλύτερες εφαρμογές της εβδομάδας, μόνο για εσάς. Η ομάδα των συντακτών μας στο nextpit επιμελήθηκε και δοκίμασε προσεκτικά αυτές τις πέντε συναρπαστικές επιλογές, που απευθύνονται σε συσκευές iPhone και Android. Επομένως, ας μην χάνουμε άλλο χρόνο και ας εξερευνήσουμε τις συναρπαστικές δυνατότητες που προσφέρουν αυτές οι εφαρμογές!

Διοχετεύστε τον εσωτερικό σας Tony Hawk με το Perfect Grind γίνεστε ο καλύτερος σκέιτερ στο τοπικό πάρκο. Δημιουργείτε πολλά βίντεο στα social media; Γιατί να μην δημιουργήσετε υπότιτλους χρησιμοποιώντας την τεχνητή νοημοσύνη με λεζάντες: Για ομιλούντα βίντεο; Το CaffeInMe θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την ημερήσια πρόσληψη καφεΐνης σας, ενώ το Copy (Κείμενο & Στιγμιότυπα οθόνης) σάς επιτρέπει να τραβάτε κείμενο και στιγμιότυπα οθόνης (α!) για να τα επικολλήσετε μέσω άλλων εφαρμογών. Η Cara λειτουργεί ως ένα κοινωνικό δίκτυο και μια εφαρμογή που ελπίζουμε ότι θα προστατεύσει την καλλιτεχνική ακεραιότητα.

Στην ταχύρρυθμη ψηφιακή εποχή μας, δεν είναι ασυνήθιστο να συναντάμε εφαρμογές που κατακλύζουν τους χρήστες με αγορές εντός εφαρμογής ή παρεμβατικές διαφημίσεις. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, γιατί είμαστε εδώ για να ισοπεδώσουμε τον αγωνιστικό χώρο και να σας προστατέψουμε από τυχόν απροσδόκητα έξοδα. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά κρίσιμη: να σας παρέχουμε εφαρμογές που εμπλουτίζουν την εμπειρία σας στο smartphone και παρέχουν πρόσθετα πλεονεκτήματα.

Αν λαχταράτε για εξαιρετικές ευκαιρίες για εφαρμογές, μην κοιτάξετε πέρα ​​από τη προσεκτικά επιμελημένη συλλογή μας από δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα, επιλέγουμε μια σειρά εφαρμογών που είναι συνήθως επί πληρωμή αλλά προς το παρόν είναι δωρεάν προσβάσιμες ως μέρος μιας αποκλειστικής προσφοράς.

Ωστόσο, οι 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας είναι ελαφρώς διαφορετικές. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας εμβαθύνουμε στην κρέμα γάλακτος αυτής της εβδομάδας—τις κορυφαίες 5 εφαρμογές που κυριαρχούν στη σφαίρα των παιχνιδιών και των εφαρμογών για κινητά!

Perfect Grind (Android & iOS)

Έπαιξες τον Tony Hawk στο PS1; Αυτή ήταν μια από τις καλύτερες υλοποιήσεις ενός παιχνιδιού πατινάζ εκείνη την εποχή, και ακόμη και δεκαετίες αργότερα, εξακολουθεί να παίζει σαν το όνειρο σήμερα (αν μπορείτε να ξεπεράσετε τα γραφικά της Λίθινης Εποχής, φυσικά). Με το Perfect Grind, κάνετε πατινάζ με ένα μόνο δάχτυλο βγάζοντας άρρωστους συνδυασμούς. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε το δικό σας skatepark και να περάσετε υπέροχα.

Λατρεύω το πώς φαίνονται οι χαρακτήρες, από μια μπανάνα μέχρι ένα γλειφιτζούρι ή ένα άτομο που φοράει μάσκα στο κεφάλι ζώου. Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να παίζεις, αν και αν δεν θέλεις να δεις τις διαφημίσεις και να απολαύσεις πρόσθετους χάρτες, απλά διασκέδασε ένα μικρό ποσό και είσαι έτοιμος. Είναι ωραίο να μπορείς να παίζεις μόνο με ένα δάχτυλο χωρίς να χρειάζεται να συντονίζεις τους αντίχειρές σου πατώντας διαφορετικά εικονικά κουμπιά.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (3,99 $) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Όταν πρόκειται να δημιουργήσετε το δικό σας skate park, ετοιμαστείτε να ξετρελαθείτε καθώς υπάρχουν περισσότερα από 50 διαφορετικά προκατασκευασμένα προϊόντα για να διαλέξετε. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το skate park σας με άλλους ενώ κατεβάζετε τις δημιουργίες από παίκτες από όλο τον κόσμο. Αν ψάχνετε για μια ιστορία, τότε το Perfect Grind δεν είναι το παιχνίδι για εσάς, καθώς σας επιτρέπει να μεταβείτε απευθείας σε αυτήν χωρίς να χάσετε ούτε ένα ρυθμό.

Cara: Art & Social (Android)

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει σίγουρα αυξηθεί αλματωδώς και η χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει γίνει πιο διαδεδομένη τον τελευταίο καιρό. Στην πραγματικότητα, οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνουν τις πραγματικές φωτογραφίες ως αυτές που δημιουργούνται από την τεχνητή νοημοσύνη κατά καιρούς, ενώ χρησιμοποιούν τέτοιο περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες για να εκπαιδεύσουν τα μοντέλα τεχνητής νοημοσύνης της. Ως καλλιτέχνης, αυτό είναι κάτι που πρέπει να ανησυχεί, επηρεάζοντας πιθανώς το μπολ ρυζιού τους. Εισαγάγετε το Cara, ένα νέο κοινωνικό δίκτυο και εφαρμογή που θέλει να προστατεύσει την καλλιτεχνική ακεραιότητα.

Η Cara ισχυρίζεται ότι φιλτράρει αυτόματα εικόνες τεχνητής νοημοσύνης από χαρτοφυλάκια χρηστών, διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενο που δημιουργείται από AI δεν σας εμφανίζεται. Αυτό γίνεται εφικτό χάρη στον ενσωματωμένο ανιχνευτή εικόνας AI και μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον τύπο του έργου τέχνης που θέλετε να δείτε. Φυσικά, η ψηφιακή σύνδεση είναι μόνο η αρχή, γιατί να μην συναντηθούμε και για έναν καφέ;

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Cara

Βαρεθήκατε και έχετε βαρεθεί το περιεχόμενο που δημιουργείται από AI; Η Cara διασφαλίζει ότι το κοινωνικό σας δίκτυο διαθέτει αυθεντικά έργα τέχνης. / © nextpit

Λατρεύω το πώς υπάρχουν διαθέσιμες λίστες θέσεων εργασίας από αξιόπιστα ιδρύματα, καθώς η ζωή ως καλλιτέχνης (σχεδόν σε όλες τις μορφές) δεν ήταν ποτέ εύκολη διαδρομή. Χωρίς διαφημίσεις που να διαταράσσουν την εμπειρία σας δίνοντας έμφαση στο περιεχόμενο, η Cara ακούγεται τέλεια για καλλιτέχνες. Ωστόσο, ελπίζω σίγουρα ότι θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου και η βάση των χρηστών θα αυξηθεί, διαφορετικά, είναι μια καλή ιδέα που αποτρέπεται από την έλλειψη υποστήριξης της κοινότητας.

Υπότιτλοι: Για ομιλούντα βίντεο (Android και iOS)

Είστε δημιουργός περιεχομένου μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σας αρέσει να τραβάτε βίντεο με τον εαυτό σας; Ίσως υπάρχουν συμβουλές και κόλπα που θα θέλατε να μοιραστείτε με τον υπόλοιπο κόσμο και υπάρχουν φορές που το να έχετε υπότιτλους θα σας βοηθήσει. Αντί να ενσωματώνετε με κόπο τη λεζάντα λέξη προς λέξη, ίσως είναι καλύτερο να αφήσετε μια εφαρμογή να κάνει τη δουλειά. Εισαγάγετε υπότιτλους: Για ομιλούντα βίντεο. Από το σενάριο έως την εγγραφή, την επεξεργασία και την κοινή χρήση, οι Υπότιτλοι θα διασφαλίσουν ότι τα βίντεό σας θα λαμβάνουν δυναμικούς λεζάντες λέξη προς λέξη χάρη στον ψιθυριστή ομιλία σε κείμενο από το openAI. Φυσικά, τα αγγλικά είναι η κύρια γλώσσα εδώ.

Είναι αρκετά έξυπνο για να αφαιρέσετε τις λέξεις πλήρωσης ενώ δημιουργείτε περικοπές με ένα μόνο κλικ. Θέλετε να το κάνετε πιο ελκυστικό; Προσθέστε εικόνες και GIF καθώς μιλάτε. Όλοι οι υπότιτλοι είναι πλήρως προσαρμόσιμοι με δεκάδες προκαθορισμένα στυλ. Θέλετε να τραβήξετε βίντεο εν κινήσει; Χρησιμοποιήστε τον τηλεπρομηθευτή δυναμικού νησιού.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (5,99$-64,99$) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Λεζάντα

Χρειάζεστε υπότιτλους για τα βίντεό σας; Οι υπότιτλοι κάνουν τη δουλειά. / © nextpit

Σημειώστε ότι υπάρχει ένα όριο 5 λεπτών ανά κλιπ, αλλά αυτό είναι εντάξει λόγω της μικρής διάρκειας προσοχής για τους περισσότερους ανθρώπους. Πρέπει επίσης να είστε προετοιμασμένοι να ανεβάσετε τα πάντα στην εφαρμογή, οπότε αν το απόρρητο των δεδομένων σας απασχολεί, ίσως να θέλετε να χάσετε αυτήν την εφαρμογή. Διαφορετικά, νομίζω ότι εάν δεν μοιράζεστε τίποτα ευαίσθητο, τότε δεν θα πρέπει να υπάρχει πρόβλημα για τους Υπότιτλους να επεξεργαστούν τα βίντεό σας στον διακομιστή τους.

CaffeInMe – Caffeine Tracker (Android)

Ποιο είναι το πιο δημοφιλές ρόφημα στον κόσμο; Το τσάι τυχαίνει να είναι το πιο καταναλωτικό ρόφημα στον κόσμο μετά το νερό, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη ποσότητα καφέ που πίνουν παγκοσμίως. Τι κάνει το CaffeInMe; Για αρχή, καταγράφετε τα ποτά σας ώστε να γνωρίζετε πόσο καφέ έχετε καταναλώσει κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι λεπτομέρειες περιλαμβάνουν τον χρόνο κατανάλωσης, ώστε η εφαρμογή να παρέχει μια εκτίμηση της καφεΐνης του σώματός σας τη δεδομένη στιγμή.

Μπορείτε επίσης να δείτε την ενότητα πληροφοριών όταν βαριέστε, όπου μπορείτε να διαβάσετε για διάφορα θέματα που πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι λάτρεις του καφέ, συμπεριλαμβανομένης της ιστορίας του καφέ, του τι σημαίνει η καφεΐνη, της ποσότητας καφεΐνης στον καφέ και της ασφαλούς ποσότητας καφεΐνης που μπορείτε να καταναλώσετε. Φυσικά, αν αρχίζετε να νυστάζεστε, ίσως να σας βοηθήσει να πιείτε λίγο καφέ 😉

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - CaffeInMe

Πιστεύετε ότι η συνήθεια του καφέ σας είναι εκτός ελέγχου; Γιατί να μην δοκιμάσετε το CaffeInMe και να καταγράψετε τις περιπέτειες του καφέ σας! / © nextpit

Η απόκτηση μιας συνδρομής εντός εφαρμογής είναι λογική, καθώς θα ξεκλειδώσει πολύ περισσότερες δυνατότητες από τη βασική επιλογή. Αυτό περιλαμβάνει άλλα ποτά, όπως το εκτενές μενού Starbucks, όλα τα είδη κόκας, ακόμα και τα ποτά McDonald’s! Είναι ωραίο να βλέπεις πώς περιλαμβάνεται το τσάι στη λίστα του. Υποθέτω ότι επιστημονικά μιλώντας, παρέχει μια καλύτερη εικασία ή εικασία για το πόση καφεΐνη έχετε απομείνει στο σώμα σας με βάση την τελευταία πρόσληψη, ώστε να μην ανακατεύεται με τον ύπνο σας.

  • Κατεβάστε το CaffeInMe – Caffeine Tracker από το Google Play Store.

Αντιγραφή – Κείμενο και στιγμιότυπα οθόνης (Android)

Η αντιγραφή και η επικόλληση είναι δεύτερη φύση σχεδόν για όλους αυτές τις μέρες, καθώς έχει γίνει ένα εγγενές μέρος του ψηφιακού κόσμου. Λοιπόν, θυμάστε εκείνες τις φορές που θέλατε να αντιγράψετε έναν ολόκληρο τοίχο κειμένου από μια ολόκληρη ιστοσελίδα, αλλά αποδείχτηκε ότι ήταν μια πολύ απογοητευτική εμπειρία σε μεγάλα άρθρα; Εδώ μπαίνει το Copy. Αντιγράφει εύκολα τόσο κείμενο όσο και στιγμιότυπα οθόνης.

Για να χρησιμοποιήσετε την Αντιγραφή, θα πρέπει πρώτα να ορίσετε την Αντιγραφή ως την προεπιλεγμένη εφαρμογή βοήθειας. Από εκεί, η χρήση της Αντιγραφής είναι ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να σύρετε προς τα πάνω από την κάτω αριστερή ή κάτω δεξιά γωνία και η Αντιγραφή θα ενεργοποιηθεί σε οποιαδήποτε οθόνη. Μόλις ενεργοποιηθεί, απλώς πατήστε στο επισημασμένο κείμενο για να το αντιγράψετε. Εάν θέλετε να μάθετε τι έχετε αντιγράψει, σύρετε προς τα επάνω και όλο το αντιγραμμένο κείμενο θα αποκαλυφθεί. Θέλετε να μοιραστείτε το στιγμιότυπο οθόνης; Αυτό είναι εύκολο, απλώς πατήστε το κουμπί εικόνας και είστε έτοιμοι.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Αντιγραφή

Αντιγράψτε κείμενο και στιγμιότυπα οθόνης με αυτήν την μινιμαλιστική εφαρμογή. / © nextpit

Μου πήρε λίγο χρόνο για να πάρω το “Αντιγραφή” καθώς χρησιμοποιώ σάρωση με χειρονομίες στο ακουστικό μου Android που τείνουν να εμφανίζουν διαφορετικές ενέργειες αντί για αντιγραφή. Μόλις ξεκινήσει η μυϊκή μνήμη, όλα πήγαν ομαλά σαν βούτυρο. Λάβετε υπόψη ότι η ενεργοποίηση της Αντιγραφής θα επηρεάσει το Google Voice, επομένως εάν χρησιμοποιείτε το Google Voice ως εφαρμογή γλώσσας, ίσως θέλετε να αποφασίσετε ποια εφαρμογή θα χρησιμοποιήσετε περισσότερο. Δυστυχώς, αυτός είναι ένας περιορισμός στο Android, καθώς μόνο μία εφαρμογή Assist μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή.

Πώς είναι για εσάς η λίστα αυτής της εβδομάδας; Υπήρχε κάτι που χάσαμε; Ενημερώστε μας στα σχόλια εάν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να μας προτείνετε.