Θέλετε δωρεάν εφαρμογές Android και iOS; Αποκτήστε το δικό σας εδώ!

0
6
Θέλετε δωρεάν εφαρμογές Android και iOS;  Αποκτήστε το δικό σας εδώ!
© nextpit

Πώς ήταν το Σαββατοκύριακό σου; Οι διάφοροι ποδοσφαιρικοί αγώνες στο Euro 2024 παρείχαν αρκετή ψυχαγωγία που δεν αγγίξατε καθόλου το τηλέφωνό σας; Δεν είναι πιθανό, γι’ αυτό συνεχίζουμε να σας παρέχουμε μια λίστα με δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια που μπορείτε να δοκιμάσετε κάθε εβδομάδα. Αυτή η νέα λίστα εφαρμογών και παιχνιδιών είναι προς το παρόν διαθέσιμη εντελώς δωρεάν τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store.

Θα μπορούσατε να ρωτήσετε, “Πώς είναι δυνατόν αυτό; Δεν πληρώνονται όλα” Θα γίνω στρέιτ σουτέρ εδώ. Ορισμένοι προγραμματιστές αισθάνονται πιο γενναιόδωροι, επομένως διαθέτουν τους τίτλους τους δωρεάν. Ωστόσο, αυτές οι προσφορές δεν πρόκειται να διαρκέσουν για πάντα, καθώς είναι επιλογές περιορισμένου χρόνου, οπότε το πρώιμο πουλί πιάνει το σκουλήκι!

Ακριβώς σε περίπτωση που αναρωτιέστε πώς διαφέρει αυτή από τη λίστα με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, δεν εξετάζουμε προσωπικά κάθε εφαρμογή σε αυτήν τη συλλογή. Ορισμένα από αυτά μπορεί να περιέχουν διαφημίσεις και να προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής, αλλά υπάρχει ακόμα αξία που πρέπει να αντλήσετε. Προχωρήστε και ελέγξτε τη συλλογή δωρεάν εφαρμογών αυτής της εβδομάδας. Ποιός ξέρει; Μπορεί απλώς να ανακαλύψετε ένα κρυμμένο στολίδι ενός παιχνιδιού ή ένα εργαλείο παραγωγικότητας!


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Resume Builder ($4,99): Εάν ποτέ χρειαστεί να στείλετε το βιογραφικό σας βιαστικά και δεν έχετε πού να το επεξεργαστείτε, γιατί να μην χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή;
  • Αναπαραγωγή ταπετσαρίας μουσικής τώρα (0,99 $): Ακούτε μουσική στο τηλέφωνό σας συχνά; Αυτή η ταπετσαρία διπλασιάζεται ως ειδοποίηση για τον τύπο μουσικής που παίζετε.
  • Equalizer & Bass Booster Pro (2,49 $): Απολαύστε αυξημένα μπάσα με αυτήν την εφαρμογή να τροποποιεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας.
  • Προπόνηση στο σπίτι – Χωρίς εξοπλισμό (0,49 $): Θέλετε να γυμνάζεστε στο σπίτι αλλά δεν έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να το κάνετε; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή αντ ‘αυτού!

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Shadow Survival (0,99 $): Είσαι εσύ εναντίον όλου του κόσμου. Είναι τα αντανακλαστικά σας αρκετά γρήγορα για να σας βοηθήσουν να επιβιώσετε από μια επίθεση εχθρών από όλες τις κατευθύνσεις;
  • Όλοι είναι RPG (0,49 $): Ένα αδρανές RPG όπου τριγυρνάτε, γίνεται όλο και πιο δυνατός καθώς νικάτε τους εχθρούς που διασχίζουν το δρόμο σας.
  • Jewel Drops 2 (1,99 $): Ένα παιχνίδι παζλ match 3 που παίρνει μια νέα ανατροπή με κάθε επίπεδο να παρουσιάζει διαφορετικούς τύπους εμποδίων και στόχων.
  • King of Defense Premium (2,99 $): Έχετε μια πόλη για να υπερασπιστείτε ενάντια σε κάθε είδους δυνάμεις εισβολής. Τοποθετήστε τους πυργίσκους σας προσεκτικά και προκαλέστε τον όλεθρο και την καταστροφή!
  • Stickman Warriors Dragon Hero (0,99 $): Μοιάζει με κλώνο μαχητή Dragon Ball Z ή τι άλλο; Γίνε εσύ ο κριτής.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Πινελιά (7,99 $): Θέλετε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με μια καλλιτεχνική κλίση; Αυτή η εφαρμογή μετατρέπει τις φωτογραφίες σας σε πίνακες ζωγραφικής!
  • Μεταδεδομένα (0,99 $): Λάβετε πληροφορίες για τις φωτογραφίες σας μέσω των μεταδεδομένων τους μέσω αυτής της εφαρμογής.
  • Αριθμομηχανές ποσοστού (0,99 $): Δεν χρειάζεται να καταρρίψετε το όνομα σας προσπαθώντας να καταλάβετε πόσο τοις εκατό είναι ένα συγκεκριμένο ποσό με αυτήν την εφαρμογή.
  • Διάγραμμα οπτικής οξύτητας ($4,99): Θέλετε να δοκιμάσετε την όρασή σας εν κινήσει; Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το μικρότερο δυνατό μέγεθος γραμματοσειράς στο τηλέφωνό σας, αυτή η εφαρμογή θα κάνει το κόλπο.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Ξόρκι τα φασόλια (1,69 $): Ένα παιχνίδι εύρεσης λέξεων με ανατροπή, καθώς τα γράμματα εμφανίζονται στα φασόλια όλων των ειδών.
  • Εκπαιδευτής Μαθηματικών (0,99 $): Εκπαιδεύστε τον εγκέφαλό σας με αυτό το παιχνίδι μαθηματικών που θα σας χτυπήσει με ερωτήσεις μετά από ερώτηση.
  • Αδέξια βόμβα (1,99 $): Είστε μια βόμβα που η μόνη της δουλειά είναι να επιβιώσει καθώς αναπηδάτε παντού, αποφεύγοντας τις δυσάρεστες αιχμές που θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν μια έκρηξη.
  • Fit Beats (1,99 $): Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι απλή: Πατήστε αριστερά ή δεξιά για να περιστρέψετε και να ταιριάξετε τα σχήματα ενώ ακούτε beats.
  • Παιχνίδι μαγειρικής για παιδιά (5,99 $): Υπάρχουν 3 εστιατόρια σε αυτό το παιχνίδι που βοηθούν τα μικρά σας να μάθουν πώς λειτουργεί ένα εστιατόριο.

Προτού κατεβάσετε μία από τις εφαρμογές που αναφέρονται, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Στον κόσμο των εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν μερικές πονηρές που χρησιμοποιούν πονηρές τεχνικές για να επωφεληθούν από τη συλλογή και τη διάδοση των προσωπικών σας δεδομένων. Μην ανησυχείτε, αναγνώστες με γνώσεις τεχνολογίας, καθώς έχουμε μερικές πολύτιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την ασφάλεια των πολύτιμων πληροφοριών σας. Σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί όταν χορηγείτε δικαιώματα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε.

Πράγματι, γιατί ένα απλό ξυπνητήρι να απαιτεί πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και ποια δικαιολογία έχει μια εφαρμογή φακού για να γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία σας; Επιλέγοντας προσεκτικά ποιες άδειες θα παραχωρήσετε, μπορείτε να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συνεχίστε λοιπόν και εμβαθύνετε στη μεγάλη ποικιλία από δωρεάν λήψεις εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας Android ή iOS, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Με αυτό, φτάσαμε στο τέλος της σημερινής έκδοσης των δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών. Χάσαμε κάτι που πιστεύετε ότι θα ενδιέφερε την κοινότητα; Ενημερώστε μας στα σχόλια.