Το Galaxy Ring θα μπορούσε να αντιγράψει ζωτικές λειτουργίες παρακολούθησης του Galaxy Watch

0
9
Το Galaxy Ring θα μπορούσε να αντιγράψει ζωτικές λειτουργίες παρακολούθησης του Galaxy Watch
© nextpit

Η Samsung αναμένεται ευρέως να αποκαλύψει πλήρως το Galaxy Ring στις 10 Ιουλίου στο Unpacked στο Παρίσι. Πριν από την εκδήλωση, τα βασικά χαρακτηριστικά παρακολούθησης της υγείας του έξυπνου δακτυλίου έχουν φαινομενικά αποκαλυφθεί, υποδεικνύοντας ότι θα αντικατοπτρίζει πολλά βασικά χαρακτηριστικά του Galaxy Watch.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα έξυπνα δαχτυλίδια που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή

Ενώ οι Νοτιοκορεάτες έχουν πειράξει το Galaxy Ring μερικές φορές, τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά και τις προδιαγραφές του έξυπνου δακτυλίου είναι ακόμα άγνωστα. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι το συμβάν την επόμενη εβδομάδα για να μάθουμε πώς θα έπρεπε να λειτουργεί το wearable καθώς τα βασικά χαρακτηριστικά παρακολούθησης του έχουν ήδη ανακαλυφθεί.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά παρακολούθησης του Galaxy Ring της Samsung

Όπως ανακαλύφθηκε από το Android Authority, η πιο πρόσφατη εφαρμογή Samsung Health για κινητά φέρνει νέες δυνατότητες που σχετίζονται με το Galaxy Ring. Ενώ είναι κρυμμένα, η δημοσίευση κατάφερε να τα ενεργοποιήσει.

Βασικά και εμφανίζεται στα στιγμιότυπα οθόνης διαφορετικών ενοτήτων της εφαρμογής, το Galaxy Ring θα μπορεί να διαβάζει τον καρδιακό σας ρυθμό και το επίπεδο άγχους κατ’ απαίτηση, και πιθανότατα μια επιλογή για συνεχή παρακολούθηση των δύο ζωτικών στοιχείων. Αν και δεν υπάρχει καμία αναφορά για το οξυγόνο του αίματος ή το SpO2, είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτό μπορεί επίσης να υπάρχει στις κάρτες ως βασικό εργαλείο παρακολούθησης.

Λειτουργίες Samsung Galaxy Ring

Η εφαρμογή Samsung Health έχει κρυφές λειτουργίες που σχετίζονται με το Galaxy Ring. / © Android Authority

Επιπλέον, το Galaxy Ring είναι επίσης αθλητικός αισθητήρας θερμοκρασίας όπου θα μετράει τη θερμοκρασία σας περιοδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα μπορείτε να δείτε το γράφημα από την εφαρμογή για κινητά. Αλλά ταυτόχρονα, η μέτρηση θα χρησιμοποιηθεί για την ακριβή πρόβλεψη της εμμήνου ρύσεως ή του κύκλου περιόδου για τις γυναίκες.

Μια άλλη λειτουργία του Galaxy Watch που έρχεται στο Galaxy Ring είναι η ανίχνευση ροχαλητού. Ωστόσο, αυτό περιγράφεται ότι λειτουργεί μόνο εάν έχετε ένα ζευγοποιημένο κοντινό smartphone Galaxy, με τον τρόπο που λειτουργεί η δυνατότητα στο Galaxy Watch. Με αυτό, τα ζωτικά στοιχεία που καταγράφονται από το δαχτυλίδι θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν με το ακουστικό για να δημιουργήσετε μια εις βάθος και πιο αξιόπιστη εικόνα του ύπνου σας και να ανιχνεύσετε το ροχαλητό.

Προβολή και διαχείριση δεδομένων Samsung Health ενός μέλους της οικογένειας

Ξεχωριστά, το κατάστημα ανακάλυψε επίσης ότι η εφαρμογή Samsung Health θα έχει μια δυνατότητα κοινής χρήσης και παρακολούθησης των δεδομένων υγείας της οικογένειάς σας. Για παράδειγμα, ένας χρήστης μπορεί να προβάλλει και να επεξεργάζεται τα δεδομένα ενός μέλους της οικογένειας που έχουν καταγραφεί μέσω της εφαρμογής. Μια ξεχωριστή αναφορά ή μια εικόνα παρέχεται χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα.

Για λόγους απορρήτου και ασφάλειας, υπάρχουν απαραίτητα δικαιώματα προτού κοινοποιηθούν τα δεδομένα σε εσάς. Υπάρχουν επίσης διασφαλίσεις, όπως τα δεδομένα θα αφαιρεθούν μετά από μια ορισμένη περίοδο αδράνειας.

Δεν επιβεβαιώθηκε εάν πρόκειται για αποκλειστικές λειτουργίες που έρχονται στο επερχόμενο Galaxy Watch 7 και Galaxy Watch Ultra. Επιπλέον, δεν είναι ακόμη σαφές εάν όλες ή ποιες λειτουργίες της εφαρμογής Samsung Health θα φτάσουν στην οριστική έκδοση μόλις το Galaxy Ring και το νέο Galaxy Watch 7 είναι διαθέσιμα.

Πηγή:
Android Authority