Το Pixel 9 θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά γενετικής τεχνητής νοημοσύνης

0
4
© nextpit

Σε αντίθεση με το Galaxy AI της Samsung, η υιοθέτηση από την Google των δυνατοτήτων τεχνητής νοημοσύνης που γεννά στα smartphone Pixel της έχει πραγματοποιηθεί με κλιμακωτό τρόπο. Ωστόσο, η Google άρχισε τελικά να μετονομάζει αυτές τις δυνατότητες στο Google AI. Μια νέα διαρροή υποδηλώνει ότι η Google θα εξορθολογίσει περαιτέρω τη συλλογή χαρακτηριστικών της AI, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Pixel 9.

Αρχικά, το Pixel 8 (αναθεώρηση) έκανε το ντεμπούτο του με τη νέα Audio Magic Eraser και Video Boost (Pixel 8 Pro), τα οποία επεκτάθηκαν για να συμπεριλάβουν το Circle to Search και ένα Gemini chatbot. Τώρα, φαίνεται ότι η Google θα προσθέσει νεότερες λειτουργίες στο μείγμα.

Σύμφωνα με το Android Authority που επικαλέστηκε μια ανώνυμη πηγή εντός της εταιρείας, η Google θα κυκλοφορήσει μια νέα ενότητα που θα ονομάζεται «Ανακαλύψτε το Google AI στα καλύτερά του». Όπως φαίνεται στην οθόνη κοινόχρηστης διεπαφής χρήστη, το σετ περιλαμβάνει υπάρχουσες και ολοκαίνουργιες προσθήκες.

Ουσιαστικά, τα Gemini και Circle to Search, που είναι ήδη διαθέσιμα, παρατίθενται στη νέα ενότητα. Εν τω μεταξύ, οι νέες λειτουργίες που αναφέρονται περιλαμβάνουν το Add Me, τα Screenshots και το Studio. Λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα νέα αντικείμενα παραμένουν σπάνιες, επομένως είμαστε εδώ για να υποθέσουμε πώς υποτίθεται ότι λειτουργούν.

Μια αναβαθμισμένη λειτουργία καλύτερης λήψης του Google Photos

Ξεκινώντας με το Add Me, η περιγραφή υποδεικνύει ότι είναι μια λειτουργία κάμερας με τεχνητή νοημοσύνη που διασφαλίζει ότι “όλοι θα περιλαμβάνονται σε μια ομαδική φωτογραφία”. Αυτή είναι πιθανώς μια πιο ικανή έκδοση του Best Take του Google Photos, η οποία συνδυάζει φωτογραφίες με διαφορετικά θέματα σε μια τελική λήψη με την καλύτερη προβολή για όλα τα πρόσωπα.

Οι λειτουργίες AI της Google κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση στο Pixel 9 (Pro)

Το Pixel 9 της Google θα μπορούσε να κάνει το ντεμπούτο του με νέες λειτουργίες AI της Google, συμπεριλαμβανομένων των Add Me, Screenshots και Studio. / © Android Authority

Ομοίως, δεν θα ήταν περίεργο αν οι ετικέτες Προσθήκη μου σημαίνουν ότι μπορείτε να εισαγάγετε ένα μέλος της οικογένειας ή ένα άτομο στην εικόνα, το οποίο θα ταξινομήσει την εργασία ως γενετική επεξεργασία.

Αναζητήστε λεπτομέρειες στα στιγμιότυπα οθόνης σας

Όσον αφορά τα Στιγμιότυπα οθόνης, το όνομα και η περιγραφή υποδηλώνουν ότι μπορείτε να αναζητήσετε πληροφορίες στα στιγμιότυπα οθόνης που τραβήξατε. Αυτό θα ανιχνεύει και θα καταγράφει λεπτομέρειες όπως κείμενο σε φόρμες μέσω διευθύνσεων URL ιστού και επαφών σε στιγμιότυπα οθόνης, συμπεριλαμβανομένων αυτών στη βιβλιοθήκη με δυνατότητα αναζήτησης στο ακουστικό σας. Μια επιπλέον οθόνη εκκίνησης ανέφερε επίσης ότι υποστηρίζει στιγμιότυπα οθόνης που βρίσκονται ήδη στη συλλογή σας καθώς και νέα στιγμιότυπα οθόνης.

Γεννήτρια εικόνας για smartphone Google Pixel

Από την άλλη πλευρά, το Studio περιγράφηκε ως ένα εκτενές εργαλείο δημιουργίας εικόνων AI για συσκευές Pixel της Google και μια εναλλακτική λύση στην ενσωματωμένη δυνατότητα εικόνας του Gemini. Αυτό θα μπορούσε επίσης να υποστηρίξει τόσο τη δημιουργία ταπετσαρίας όσο και την κουζίνα emoji, όπως με τη γενετική ταπετσαρία της Samsung ή το πιο προηγμένο Image Playground της Apple στο iOS 18.

Αυτή η σουίτα χαρακτηριστικών τεχνητής νοημοσύνης της Google έχει επιβεβαιωθεί ότι θα φτάσει στη σειρά Pixel 9, η οποία πρόκειται να ανακοινωθεί στις 13 Αυγούστου. Ωστόσο, δεν είναι γνωστό εάν κάποια από τις νέες προσθήκες θα προστεθεί και σε παλαιότερες συσκευές Pixel.

Ποιο από αυτά τα χαρακτηριστικά πιστεύετε ότι είναι το πιο χρήσιμο; Θέλουμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας για αυτό.

Πηγή:
Android Authority