Η εφαρμογή καιρού για Windows 11 της Microsoft για λήψη σημαντικής ενημέρωσης

0
8
Η εφαρμογή καιρού για Windows 11 της Microsoft για λήψη σημαντικής ενημέρωσης

Ο τεχνολογικός γίγαντας Microsoft δοκιμάζει μια σημαντική ενημέρωση για την προεγκατεστημένη εφαρμογή Weather των Windows 11.

Η ενημέρωση αναμένεται να φέρει μια σειρά από αξιοσημείωτες αλλαγές για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη και να κάνει την εφαρμογή πιο διαισθητική.

Η Microsoft δοκιμάζει μια σημαντική ενημέρωση για την εφαρμογή Weather των Windows 11

Αξιόπιστη διαρροή των Windows @ChangeWindows αποκάλυψε μερικές από τις νέες αλλαγές στο X (πρώην Twitter) που αφορούν κυρίως την αρχική σελίδα, η οποία έχει ως εξής:

Η Microsoft δοκιμάζει μια σημαντική ενημέρωση για την εφαρμογή Weather στα WindowsΗ Microsoft δοκιμάζει μια σημαντική ενημέρωση για την εφαρμογή Weather στα Windows

  • Τα δύο υπάρχοντα διαφημιστικά μπλοκ στην αρχική σελίδα της εφαρμογής Καιρός παραμένουν.
  • Η νέα σχεδίαση στην επάνω γραμμή της αρχικής σελίδας έχει τώρα μια πιο Fluent σχεδίαση με στρογγυλεμένα κουμπιά και άλλα στιλιστικά στοιχεία.
  • Προηγουμένως, η δυνατότητα επιλογής μεταξύ φωτεινών και σκούρων θεμάτων για τη διεπαφή της εφαρμογής Καιρός των Windows 11 ήταν προσβάσιμη από το αναδυόμενο μενού, αλλά τώρα μπορείτε να αλλάξετε το θέμα από το αναδυόμενο παράθυρο επιλογής μονάδας θερμοκρασίας και μετά από το υπάρχον κουμπί της γραμμής τίτλου. Αυτή η δυνατότητα μπορεί να μην λειτουργεί όπως αναμένεται, αλλά η Microsoft μπορεί να τη διορθώσει στις επερχόμενες ενημερώσεις.
  • Ο νέος έλεγχος πλοήγησης στην αρχική σελίδα επιτρέπει στους χρήστες να μεταβαίνουν γρήγορα σε διάφορες ενότητες σχετικά με τις λεπτομέρειες του καιρού χωρίς κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω.
  • Ένα νέο ανοιχτόχρωμο θέμα έχει εισαχθεί με αναζωογονητικούς και ευχάριστους χρωματικούς συνδυασμούς.

Εκτός από αυτό, ορισμένες ενότητες της εφαρμογής Καιρός έχουν ενημερωθεί:

Η εφαρμογή καιρού για Windows 11 της Microsoft για λήψη σημαντικής ενημέρωσηςΗ εφαρμογή καιρού για Windows 11 της Microsoft για λήψη σημαντικής ενημέρωσης

  • Το κουμπί “Εμφάνιση μηνιαίου” αντικαθιστά το κουμπί “Εμφάνιση μηνιαίου σχεδιασμού”. Τώρα κάνει κύλιση προς τα κάτω στην ίδια σελίδα αντί να ανοίξει μια ξεχωριστή σελίδα μηνιαίας επισκόπησης.
  • Η ενότητα “Στοιχεία καιρού” έχει αντικατασταθεί από την ενότητα “Λεπτομέρειες καιρού”, η οποία θα εμφανίζει πλέον το Cloud Cover, τη θερμοκρασία σημείου δρόσου, τον άνεμο, τον δείκτη ποιότητας αέρα (AQI), την ορατότητα, τη φάση της Σελήνης κ.λπ.

Επιπλέον, η νέα ενότητα καιρού χαρτών διαθέτει ένα νέο σύνολο στοιχείων ελέγχου, τα οποία δίνονται παρακάτω:

  • Η νέα ενότητα Μηνιαία στην επανασχεδιασμένη αρχική σελίδα παρουσιάζει δύο νέα μπλοκ διαφημίσεων.
  • Η τελευταία ενότητα στην αρχική σελίδα είναι αφιερωμένη στις τάσεις του καιρού, οι οποίες εμφανίζουν ιστορικά δεδομένα καιρού για μια δεδομένη τοποθεσία.

Εκτός από τον επανασχεδιασμό της αρχικής σελίδας, η εφαρμογή καιρού παραμένει η ίδια. Η Microsoft κυκλοφορεί σταδιακά την ενημέρωση της εφαρμογής Weather, οπότε ορισμένοι χρήστες μπορεί να χρειαστεί να τη λάβουν. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Εφαρμογή MSN Weather από το Microsoft Store για πρόσθετες πληροφορίες για τον καιρό.