Η Microsoft δοκιμάζει μια λειτουργία “Συνέχεια από το τηλέφωνο” για Android

0
7
Η Microsoft δοκιμάζει μια λειτουργία “Συνέχεια από το τηλέφωνο” για Android

Η Microsoft φέρεται να δοκιμάζει μια νέα δυνατότητα “Συνέχεια από το τηλέφωνο” για Android στο Windows 11 Insider Preview Build 22635.3858 (KB5039327), το οποίο κυκλοφόρησε στο κανάλι Beta την Παρασκευή.

Η ενημέρωση των Windows 11 23H2 δοκιμάζει μια δυνατότητα “Συνέχεια από το τηλέφωνο”.

Σύμφωνα με νέα αναφορά από Windows Τελευταία, η νέα δυνατότητα είναι διαθέσιμη στην ενότητα «Όλες οι εφαρμογές» του μενού Έναρξη. Ωστόσο, η δημοσίευση πρόσθεσε ότι δεν συνέβη τίποτα όταν κάνατε κλικ σε αυτήν την επιλογή παρά τη σύνδεση του κινητού τηλεφώνου στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας το Phone Link.

PhantomOcean3, χρήστης X (Twitter) και λάτρης των Windows, δοκίμασαν επίσης τη νέα δυνατότητα. Ωστόσο, δεν άνοιξε ένα πλαίσιο διαλόγου αφού έκανε κλικ. Αντίθετα, η διαδικασία εκτελούνταν απλώς στο παρασκήνιο, σύμφωνα με τις αναφορές στην ενημέρωση.

“Αυτό είναι ένα εκτελέσιμο αρχείο που παρέχει στους χρήστες την ευκολία να συνεχίσουν την εργασία τους χρησιμοποιώντας το ίδιο αρχείο στο oneDrive που χρησιμοποιούσαν σε άλλη συσκευή τα τελευταία λεπτά ενώ ο υπολογιστής τους ήταν κλειδωμένος”, αναφέρεται στην περιγραφή του “Συνέχεια από το τηλέφωνο χαρακτηριστικό σε ένα αρχείο PRI.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η δυνατότητα θα επιτρέψει στους χρήστες να συνεχίσουν να εργάζονται σε ένα αρχείο χρησιμοποιώντας το ίδιο αρχείο στο OneDrive που χρησιμοποιούσαν σε άλλη συσκευή, ακόμη και μετά την εναλλαγή συσκευών. Για παράδειγμα, εάν εργάζεστε σε ένα έγγραφο Excel στο τηλέφωνό σας, μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε σε αυτό από τον υπολογιστή σας, ακόμη και μετά την εναλλαγή συσκευών.

Η περιγραφή δηλώνει επίσης “στα τελευταία λεπτά”, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού πλαισίου.

Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις, καθώς αυτή είναι μια εξελισσόμενη ιστορία!