Οι επιλογές χρωμάτων Pixel 9 της Google υποδεικνύονται σε ταπετσαρίες που έχουν διαρρεύσει

0
10
nextpit google pixel 8 pro μαύρο μπλε
© nextpit

Τις τελευταίες εβδομάδες είδαμε μια εκτεταμένη διαρροή της σειράς Google Pixel 9 και φαίνεται ότι δεν σταματά από εκεί. Μετά τη δημοσίευση των ζωντανών εικόνων της τριάδας Pixel 9, τώρα, οι χρωματισμοί αυτών των smartphone αποκαλύπτονται μέσω ταπετσαριών που διέρρευσαν.

Το Outlet Android Authority έχει καταλάβει το υποτιθέμενο νέο περίληψη των ταπετσαριών με “στροβιλιζόμενα λουλούδια” που διατίθενται σε τέσσερις αποχρώσεις και θα κάνουν το ντεμπούτο τους με το Pixel 9. Με βάση τα υλικά, υπονοείται επίσης ότι αυτές οι αποχρώσεις θα προσφέρονται στα πραγματικά φινιρίσματα για τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro (XL).

Χρώματα Google Pixel 9 και Pixel 9 Pro (XL).

Συγκεκριμένα, οι αποχρώσεις των ταπετσαριών Pixel 9 χαρακτηρίζονται ως νεφρίτης, οψιανός (μαύρος), παιώνια (ροδακινί/ροζ) και πορσελάνη (χρυσός). Εν τω μεταξύ, τα Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL θα κυκλοφορούν σε φουντουκιά, οψιανό, τριαντάφυλλο και πορσελάνη. Πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για γνωστά χρώματα, με το νεφρίτη να είναι το νέο. Επιβεβαιώνει επίσης ότι η μπλε επιλογή έχει απορριφθεί.

Εκτός από τα τρία εμβληματικά τούβλα smartphone, τα χρώματα για το Pixel Fold 2, το οποίο ονομάζεται Pixel 9 Fold, είναι επίσης αναλυτικά. Αντίστοιχα, ο διάδοχος του Pixel Fold (αναθεώρηση) θα είναι διαθέσιμος μόνο σε δύο χρώματα: οψιανό και πορσελάνινο.

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL

Τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL της Google αυξήθηκαν σε μέγεθος / © Rozetked

Λάβετε υπόψη ότι αυτά τα χρώματα δεν έχουν επαληθευτεί ακόμη σύμφωνα με τη δημοσίευση, επομένως οι τελικές επιλογές ενδέχεται να αλλάξουν. Ταυτόχρονα, τα χρώματα θα μπορούσαν να απεικονίζονται διαφορετικά στις πραγματικές συσκευές σε σύγκριση με το Pixel 8 (αναθεώρηση) και τα προηγούμενα μοντέλα με τον ίδιο συνδυασμό χρωμάτων.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Google Pixel 7, Pixel 8, Pixel 8 Pro και Pixel 7 Pro

Από αριστερά προς τα δεξιά: Google Pixel 7 (λεμονόχορτο), Pixel 8 (πορσελάνη), Pixel 8 Pro (μπλε του κόλπου) και Pixel 7 Pro (χιόνι)/ © nextpit

Εκτός από τα χρώματα, τα Pixel 9 και Pixel 9 Pro φέρνουν ανανεωμένη σχεδίαση, με πιο επίπεδο πλαίσιο, νέο κύρτωμα κάμερας και στρογγυλότερες γωνίες. Το Pixel 9 Pro μοιράζεται επίσης μια συμπαγή μορφή όπως το Pixel 9, ενώ το Pixel 9 Pro XL θα παραμείνει η μεγαλύτερη είσοδος από τον κατάλογο. Τα τρία θα πρέπει να τροφοδοτούνται από το τσιπ Tensor G4.

Κατά τα άλλα, οι κάμερες της τριάδας του Pixel 9 διαμορφώνονται ως αμετάβλητες, με τους ίδιους αισθητήρες και οπτικά από τα Pixel 8 και Pixel 8 Pro που θα χρησιμοποιηθούν.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας σε αυτές τις πιθανές αποχρώσεις του Pixel 9; Ποια είναι η κορυφαία επιλογή σας; Αφήστε μας στην ενότητα σχολίων.

Πηγή:
Android Authority

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here