Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Solo Leveling, Bear Room και άλλα!

0
8
Κορυφαίες εφαρμογές
© nextpit

Χρειάζεστε κάποιες συναρπαστικές νέες προτάσεις εφαρμογών για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο smartphone; Μην ψάχνετε άλλο! Έχουμε επιμεληθεί μια επιλογή από τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας μόνο για εσάς. Η ομάδα των συντακτών μας στο nextpit επέλεξε προσεκτικά και δοκίμασε εκτενώς αυτές τις πέντε συναρπαστικές επιλογές, εξασφαλίζοντας συμβατότητα τόσο με συσκευές iPhone όσο και με Android. Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας εξερευνήσουμε τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά που έχουν να προσφέρουν αυτές οι εφαρμογές!

Το Solo Leveling: Arise είναι ένα RPG δράσης που είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους παλμούς σας να ανεβαίνουν, καθώς επιδίδεστε στη δημιουργία του προσωπικού σας στυλ μάχης για να εξοντώσετε τους εχθρούς. Αν θέλετε να λύσετε μαθηματικά προβλήματα με μια εφαρμογή, υπάρχει το Math Solver της Microsoft για να σας σώσει. Εάν βρίσκετε τη ζωή να σας επηρεάζει από όλες τις γωνίες, ίσως είναι καιρός να κάνετε ένα βήμα πίσω και να χαλαρώσετε με το Bear Room. Το Laftel ανοίγει την πόρτα για όσους αγαπούν τα anime, ενώ ο Aurelian είναι ένας μινιμαλιστικός παίκτης podcast για όσους θέλουν απλώς να ασχοληθούν με σοβαρές δουλειές χωρίς χνούδι.

Σε αυτήν την ταχύρρυθμη ψηφιακή εποχή, δεν είναι ασυνήθιστο να συναντάμε εφαρμογές που βομβαρδίζουν τους χρήστες με αγορές εντός εφαρμογής ή παρεμβατικές διαφημίσεις. Ωστόσο, μην ανησυχείτε, καθώς είμαστε εδώ για να ισοπεδώσουμε τον αγωνιστικό χώρο και να σας προστατέψουμε από τυχόν απρόβλεπτα έξοδα. Η αποστολή μας είναι απλή αλλά κρίσιμη: να σας παρέχουμε εφαρμογές που αναβαθμίζουν την εμπειρία σας στο smartphone και προσφέρουν πρόσθετα οφέλη.

Αν λαχταράτε για εξαιρετικές προσφορές εφαρμογών, μπορείτε πάντα να ελέγχετε την επιλεγμένη μας επιλογή από δωρεάν εφαρμογές της εβδομάδας! Κάθε εβδομάδα, επιλέγουμε μια ποικιλία εφαρμογών που συνήθως πληρώνονται αλλά είναι τώρα διαθέσιμες δωρεάν ως μέρος μιας αποκλειστικής προσφοράς. Ωστόσο, το άρθρο με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας διαφέρει. Χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, αφήστε μας να βουτήξουμε στο crème de la crème αυτής της εβδομάδας—τις κορυφαίες 5 εφαρμογές που κυριαρχούν στη σφαίρα των παιχνιδιών και των εφαρμογών για κινητά!

Solo Leveling: Arise (Android & iOS)

Το Solo Leveling: Arise τυχαίνει να είναι προσαρμοσμένο από ένα κινέζικο κόμικ και webtoon, καθιστώντας το πλούσιο σε ιστορία με μια παράδοση που ενώ είναι εξοικειωμένη με παρόμοια είδη, θα εξακολουθεί να έχει αρκετές διαφορές για να σας κρατήσει κολλημένους. Βασικά, παίζετε το ρόλο του Sung Jinwoo, ενός κυνηγού μέσα σε έναν κόσμο υπερδιάστατων όντων. Απελευθερώνετε τις λανθάνουσες δυνάμεις σας ενώ βρίσκεστε υπό πίεση. Όντας τίτλος gacha, όσο περισσότερα χρήματα αντλείτε στο παιχνίδι, τόσο πιο ισχυρός γίνεται ο χαρακτήρας σας.

Θα συνιστούσα να παρακολουθήσετε πρώτα το anime πριν το παίξετε για να έχετε καλύτερη αίσθηση. Το animation είναι απλά έξω από αυτόν τον κόσμο, και σας κάνει να αναρωτιέστε αν παίζετε ένα anime ή παρακολουθείτε ένα παιχνίδι. Συλλέγετε πόντους εμπειρίας και κάνετε τις απαραίτητες αναβαθμίσεις, επιτρέποντάς σας να προοδεύσετε χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε, αλλά πιο ισχυρά αντικείμενα είναι απρόσιτα εκτός και αν προσεγγίσετε το πορτοφόλι σας.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (0,99$-18,99$) / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι

Όπως είναι τυπικό για πολλούς τίτλους πληρωμής προς νίκη, υπάρχουν πολλές λίστες λογαριασμών προς πώληση στο διαδίκτυο, αλλά συνιστούμε ανεπιφύλακτα να μην το κάνετε αυτό, ειδικά λόγω του κινδύνου απάτης. Ανεξάρτητα, μάθετε να απολαμβάνετε το παιχνίδι και όλες τις αποχρώσεις του από την αρχή, είναι πολύ πιο ικανοποιητικό έτσι.

Aurelian Audio Podcast Player (Android)

Ακούτε μέσω ήχου καλύτερα από οπτικά; Αν ναι, τότε πρέπει να είστε μεγάλος θαυμαστής των podcast. Σε τελική ανάλυση, τα podcast είναι χρήσιμα, επιτρέποντάς σας να ακούτε μουσική και διαλέξεις χωρίς να χρειάζεται να απορρίψετε ό,τι κάνετε αυτή τη στιγμή, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε χρόνο φανταστικά. Το Aurelian είναι ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast ήχου που διαθέτει μινιμαλιστικό και κομψό σχεδιασμό για να κάνει καλύτερη την εμπειρία σας στο podcast.

Μπορείτε να μεταδώσετε ή να κατεβάσετε podcast της επιλογής σας από σχεδόν οποιαδήποτε δημόσια ροή RSS, εκμεταλλευόμενοι παράλληλα τις δυνατότητες διαχείρισης βιβλιοθήκης και έξυπνου συγχρονισμού. Φυσικά, η αναπαραγωγή ήχου δεν είναι η μόνη δυνατότητα εδώ, καθώς η αναπαραγωγή βίντεο είναι επίσης μέρος της συμφωνίας. Εάν έχετε ήδη αποθηκευμένη τη βιβλιοθήκη podcast σας μέσω ενός αρχείου OPML ή μιας ροής RSS, απλώς εισαγάγετε την και είστε έτοιμοι!

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Aurelian

Οργανώστε τα podcast σας με το Aurelian σε ένα απλό αλλά αποτελεσματικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. / © nextpit

Υποστηρίζονται ακόμη και premium ροές και podcast που προστατεύονται με κωδικό πρόσβασης από υπηρεσίες όπως Wondery, Libsyn, Audacy, Slate Plus, PodcastOne, Earwolf, Radiotopia και άλλες, και αν τείνετε να περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας στο δρόμο, η συμπερίληψη του Android Auto η υποστήριξη είναι πολύ ευπρόσδεκτη. Για όσους τείνουν να είναι στο σπίτι όλη την ώρα, η συμβατότητα Chromecast το κάνει ακόμα καλύτερο.

Bear Room (Android και iOS)

Έχετε έναν ασφαλή χώρο στη ζωή σας, είτε είναι σωματικός, ψυχικός, πνευματικός ή συναισθηματικός; Το Bear Room προσφέρει ανάπαυλα στον κουρασμένο άνθρωπο από τις ταλαιπωρίες της ζωής στον ψηφιακό χώρο που διαθέτει ένα αρκουδάκι. Δεν υπάρχει μεγάλη έκπληξη, καθώς τα μαλακά, χαϊδευτικά παιχνίδια είναι πάντα ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε όταν πρόκειται να απαλλαγείτε από το άγχος. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή με ενεργοποιημένο τον ήχο ή να φοράτε ένα ζευγάρι ακουστικά για μέγιστο αποτέλεσμα.

Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές για να σας βοηθήσουν να ανακουφίσετε το στρες, συμπεριλαμβανομένων των ασκήσεων αναπνοής. Βρήκα την άσκηση αναπνοής ιδιαίτερα χαριτωμένη, αφού έπρεπε να τοποθετήσω και τους δύο αντίχειρες στα πόδια της αρκούδας, σαν να την κρατούσα στα χέρια μου, πριν πάρω μεγάλες αναπνοές και την εκπνέω σε καθορισμένα διαστήματα. Θα μετακινηθείτε από το ένα μέρος του δωματίου στο άλλο με διαφορετικά αντικείμενα άνεσης με τα οποία μπορείτε να αλληλεπιδράσετε. Όλες αυτές οι δραστηριότητες ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσουν να αισθανθείτε λιγότερο άγχος.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Ναι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Bear Room

Αφήστε τις φροντίδες του κόσμου κρυμμένοι στο Bear Room. / © nextpit

Οι διάφορες δραστηριότητες είναι προσβάσιμες μέσω των διαφόρων αντικειμένων άνεσης, τα οποία μπορείτε επίσης να προσθέσετε, όπως καθρέφτες, γράμματα και κορνίζες. Λατρεύω τη γαλήνια ατμόσφαιρα και τη μουσική, αλλά μετά από λίγο, υπάρχει έλλειψη ποικιλίας. Ίσως ο προγραμματιστής μπορεί να συμπεριλάβει περισσότερες προσαρμόσιμες επιλογές, όπως τη λήψη φωτογραφίας του αγαπημένου σας αντικειμένου και τη χρήση του ως αντικείμενο άνεσης στο δωμάτιο. Αν και δεν είναι τόσο ολοκληρωμένη όσο άλλες εφαρμογές ευεξίας και προσοχής, είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Άλλωστε είναι δωρεάν!

Laftel (Android & iOS)

Αν και η βιβλιοθήκη δεν είναι η μεγαλύτερη ή η πιο ολοκληρωμένη, πρέπει να σας υπενθυμίσω ότι είναι δωρεάν; Έχει μια αρκετά αξιοπρεπή συλλογή, για αρχή, και μόλις τελειώσετε με αυτό, ίσως είναι καιρός να ψάξετε σε άλλες πλατφόρμες εάν θέλετε να παρακολουθήσετε τα πιο πρόσφατα anime. Ίσως ο προγραμματιστής εξακολουθεί να εργάζεται στον κατάλογο και υπάρχουν, φυσικά, θέματα διαπραγμάτευσης αδειοδότησης που πρέπει να αντιμετωπιστούν.

Τα χρήματα πρέπει να έρθουν από κάπου, σωστά; Οι διαφημίσεις είναι ένας τρόπος χρηματοδότησης «δωρεάν» εφαρμογών, όπως ακριβώς το HyperOS της Xiaomi εξακολουθεί να έχει διαφημίσεις που βοηθούν στην επιδότηση του κόστους του smartphone στα χέρια του καταναλωτή. Εν ολίγοις, το Laftel είναι μια πλατφόρμα FAST (δωρεάν τηλεοπτική ροή που υποστηρίζεται από διαφημίσεις) εστιασμένη στα anime που δεν διαφέρει από το PlutoTV και πολλές άλλες πρόσφατες υπηρεσίες.

Το πιο σημαντικό είναι ότι τα anime που μεταδίδονται εδώ είναι όλα νόμιμα και μπορείτε να τα δείτε σε υψηλή ευκρίνεια. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για κακή κωδικοποίηση ή για να σας χτυπήσουν οι αρχές την πόρτα απλώς και μόνο επειδή παρακολουθείτε ένα παράνομο αντίγραφο του αγαπημένου σας ιαπωνικού καρτούν.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Ναι / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Top 5 εφαρμογές - Laftel

Σας αρέσει να παρακολουθείτε anime; Αν ναι, το Laftel μπορεί να σας βοηθήσει να απολαύσετε το πιο πρόσφατο anime. / © nextpit

Φυσικά, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να σας υποδεχτεί μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων πριν παρακολουθήσετε κάθε επεισόδιο, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί πρόβλημα, δεδομένου ότι πρόκειται για μια δωρεάν εφαρμογή. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικοί υπότιτλοι για να διαλέξετε και τα χειριστήρια είναι σχεδόν τυπικά. Η δημιουργία ενός λογαριασμού θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε το ιστορικό σας, κάτι που μπορεί να είναι επωφελές όσον αφορά την κατηγοριοποίηση αυτών που παρακολουθήσατε και όσων δεν έχετε ολοκληρώσει μακροπρόθεσμα. Λάβετε υπόψη ότι όσο περισσότερο παρακολουθείτε στο Laftel, τόσο πιο συχνά θα εμφανίζονται διαφημίσεις.

Microsoft Math Solver (Android & iOS)

Έχετε μαθηματικές προκλήσεις; Μισείτε να ασχολείστε με αριθμούς και αριθμούς και περάσατε από το σχολείο με τα δόντια σας χωρίς να χρειάζεται να κάνετε άσσο στα μαθηματικά σας; Τι γίνεται αν δεν θέλετε τα μικρά σας να περάσουν το ίδιο αίσθημα απόγνωσης; Εισαγάγετε το Math Solver της Microsoft. Αυτή η έξυπνη εφαρμογή σάς επιτρέπει να λαμβάνετε την απάντηση σε ένα μοναδικό θέμα, χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας!

Σωστά, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στρέφετε την κάμερα στο μαθηματικό πρόβλημα για να το σαρώσετε, να το γράψετε στον πίνακα ή απλά να το εισαγάγετε στην αριθμομηχανή. Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, λένε, και σε αυτήν την περίπτωση και τα τρία μονοπάτια θα οδηγήσουν ακόμα στη λύση. Υπάρχει ακόμη και μια λεπτομερής εξήγηση βήμα-βήμα για να κατανοήσετε καλύτερα το πρόβλημα. Γιατί να μην διατηρήσετε τον εγκέφαλό σας ενεργό κάνοντας ένα καθημερινό κουίζ, παίζοντας ένα παιχνίδι ή εξερευνώντας τις πολυάριθμες διαλέξεις βίντεο και τα άρθρα που περιλαμβάνονται;

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές - Microsoft Math Solver

Αφήστε τα μικρά σας να απολαύσουν τα μαθηματικά με αυτήν την εξαιρετική εφαρμογή. / © nextpit

Φυσικά, υπάρχουν ορισμένα εκπαιδευτικά μονοπάτια που παρουσιάζουν μαθηματικά προβλήματα με τη μορφή ερώτησης έκθεσης. Αυτό σίγουρα θα αποδεικνύεται πρόβλημα για αυτήν την εφαρμογή, οπότε κρατήστε το απλό με ερωτήσεις που παρουσιάζονται σε όρους εξισώσεων, εντάξει; Μέχρι στιγμής, έχω ρίξει μερικές από τις πιο περίπλοκες εξισώσεις σε αυτό, και κολλάει σαν στρατιώτης.

Εάν η απάντηση είναι μεγάλη, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα που μετακινούνται στο πλάι για να δείτε ολόκληρη τη λύση. Αυτό μπορεί να γίνει ενοχλητικό, αλλά να θυμάστε, ότι δεν πρέπει να το χρησιμοποιείτε για να εξαπατήσετε στις εξετάσεις!

Υπήρξε κάτι ενδιαφέρον που τράβηξε το μάτι σας στη λίστα αυτής της εβδομάδας; Ίσως έχετε μια εφαρμογή από την οποία πιστεύετε ότι θα επωφεληθεί η κοινότητα του nextpit; Ενημερώστε την κοινότητα του nextpit στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here