Το One UI 6 Watch Beta φέρνει το Galaxy AI και το Double Tap στο Galaxy Watch

0
9
nextpit Samsung Galaxy Watch 6 Hands On
© nextpit

Οι χρήστες του Galaxy Watch παίρνουν τώρα μια γεύση από το Galaxy AI που ανακοινώθηκε για πρώτη φορά νωρίτερα φέτος. Αυτές οι λειτουργίες μαζί με άλλες ζωτικής σημασίας αλλαγές έρχονται με την πρώτη ενημέρωση beta του One UI 6 Watch. Δείτε ποια μοντέλα έξυπνων ρολογιών Galaxy είναι συμβατά με την ενημέρωση και σε ποιες χώρες είναι διαθέσιμη.

Καλύτερη υγεία με τις νέες δυνατότητες Galaxy Watch AI

Η διαθεσιμότητα της ενημέρωσης ανακοινώνεται μέσω του φόρουμ της κοινότητας της Samsung, το οποίο συνοδεύεται από ένα μακρύ αρχείο καταγραφής αλλαγών. Μεταξύ των επισημανθέντων είναι μια σουίτα λειτουργιών που υποστηρίζονται από το Galaxy AI που περιλαμβάνει μια νέα βαθμολογία ενέργειας στην εφαρμογή Samsung Health.

Όπως περιγράφηκε, το εργαλείο αξιοποιεί τις δυνατότητες μηχανικής εκμάθησης για να διαβάσει τη σωματική και πνευματική ετοιμότητά σας που βασίζεται στις δραστηριότητες και την αξία και την ποσότητα του ύπνου που κοιμάστε. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία μαζί με προτάσεις εάν χρειάζεστε περισσότερη ξεκούραση ή εάν είστε έτοιμοι να πάτε στο γυμναστήριο ή στις πίστες.

Η ενημέρωση Samsung One UI 6 Watch προσθέτει νέο Energy Score

Η ενημέρωση του Samsung One UI 6 Watch προσθέτει τη λειτουργία Energy Score με τεχνολογία Galaxy AI στο Galaxy Watch / © Samsung

Το Galaxy AI βελτιώνει επίσης την παρακολούθηση ύπνου με πιο ακριβείς και σε βάθος μετρήσεις. Αυτό προσθέτει μετρήσεις στις πληροφορίες ύπνου σας, όπως ο χρόνος που κοιμάστε, το επίπεδο του καρδιακού παλμού και ο ρυθμός της αναπνοής.

Στην ενότητα φυσικής κατάστασης, το Galaxy AI θα επιτρέψει επίσης την προσαρμογή των προπονήσεων, στις οποίες μπορείτε να επιμεληθείτε μια σειρά από δραστηριότητες σε μία μόνο προπόνηση. Οι στόχοι, οι επαναλήψεις και άλλοι παράγοντες μπορούν επίσης να τεθούν με την προσαρμοσμένη προπόνηση.

Διπλό τσίμπημα και περισσότερα χειριστήρια στο Galaxy Watch

Πριν προσθέσει η Apple τη δυνατότητα Double Tap στο Apple Watch, τα smartwatches της Samsung απολάμβαναν εδώ και καιρό τις Universal χειρονομίες για χειριστήρια χωρίς αφή. Οι Κορεάτες το επεκτείνουν με το One UI 6 Watch beta.

Με την ενημέρωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια χειρονομία διπλού τσιμπήματος (πατώντας τον δείκτη και τον αντίχειρά σας δύο φορές) για κύριες ενέργειες όπως η απάντηση κλήσεων, η παύση/διακοπή των προπονήσεων σας, το πλήκτρο κλείστρου μέσω της εφαρμογής απομακρυσμένης κάμερας και πολλά άλλα. Ομοίως, οι χειρονομίες Universal θα εναλλάσσονται αυτόματα μεταξύ των λειτουργιών γρήγορων ενεργειών και εστίασης.

Υπάρχει επίσης υποστήριξη για έλεγχο χωρίς αφή για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού μετακινώντας τον καρπό σας εμπρός και πίσω. Εν τω μεταξύ, οι λειτουργίες στο Galaxy Watch έχουν λάβει τη δυνατότητα ελέγχου διαφορετικών ενεργειών και συντομεύσεων, συμπεριλαμβανομένης της αύξησης για αφύπνιση και μην ενοχλείτε.

Ενημέρωση στη διεπαφή και το σύστημα

Μία από τις οπτικές αλλαγές που συνοδεύουν το υλικολογισμικό είναι μια νέα λίστα με τις τρέχουσες δραστηριότητες που εκτελούνται. Απλώς πατήστε το κάτω μέρος του ρολογιού για να δείτε τη λίστα. Το πιο σημαντικό, το One UI 6 Watch beta αλλάζει επίσης την προεπιλεγμένη γραμματοσειρά με μια πιο σύγχρονη πινελιά.

Όσον αφορά τη χρηστικότητα, μπορείτε να αποθηκεύσετε συνημμένα εικόνας σε μηνύματα στο Galaxy Watch σας και να ορίσετε τα αγαπημένα σας emojis. Επιπλέον, ενεργοποιείται η αυτόματη αντιστοίχιση με ακουστικά και ηχεία που είχαν αντιστοιχίσει προηγουμένως μόλις ξεκινήσετε την αναπαραγωγή μουσικής στο ρολόι.

Με ποιο Galaxy Watch το One UI 6 Watch Beta είναι συμβατό;

Η Samsung λέει ότι η έκδοση beta του One UI 6 Watch είναι διαθέσιμη στο Galaxy Watch 6 (αναθεώρηση) και στο Galaxy Watch 6 Classic μέσω του προγράμματος beta. Αλλά θα πρέπει επίσης να υποστηρίζει τις σειρές Galaxy Watch 4 και Galaxy Watch 5 (αναθεώρηση) που εκτελούνται σε Wear OS 4.

Προς το παρόν, οι χρήστες στις ΗΠΑ και τη Νότια Κορέα μπορούν να συμμετέχουν μόνο και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες πότε θα κυκλοφορήσουν η beta και οι τελικές ενημερώσεις σε περισσότερες χώρες.

Ενημερώνετε με αυτό το λογισμικό beta στο Galaxy Watch 6 σας; Ποια χαρακτηριστικά ανυπομονείτε να δοκιμάσετε; Αφήστε μας να ακούσουμε τα σχέδιά σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here