Δωρεάν εφαρμογές Android και iOS για το Σαββατοκύριακο

0
6
Εφαρμογές NextPit
© nextpit

Έχετε βαρεθεί να κάνετε ατελείωτες κύλιση στο τηλέφωνό σας, να αναζητάτε κάτι νέο και συναρπαστικό; Έχετε εξαντλήσει κάθε εφαρμογή στη συλλογή σας; Λοιπόν, μην ανησυχείτε, γιατί έχουμε μια συναρπαστική σειρά εφαρμογών κορυφαίας βαθμίδας που προς το παρόν είναι διαθέσιμες, εντελώς δωρεάν, τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store. Πώς είναι αυτό δυνατό, μπορείτε να ρωτήσετε; Λοιπόν, ορισμένοι γενναιόδωροι προγραμματιστές αποφάσισαν να παραιτηθούν προσωρινά από τις χρεώσεις τους, επιτρέποντάς σας να απολαύσετε τις premium εφαρμογές τους χωρίς να ξοδέψετε δεκάρα. Μην καθυστερείτε όμως, καθώς αυτές οι απίστευτες ευκαιρίες μπορεί να εξαφανιστούν εν ριπή οφθαλμού.

Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στο απόρρητό σας και προσπαθούμε να προτείνουμε εφαρμογές και παιχνίδια που δεν θα επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τη σχολαστικά επιμελημένη λίστα μας “Κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας”, δεν είχαμε την ευκαιρία να ελέγξουμε προσωπικά κάθε εφαρμογή αυτής της αξιοσημείωτης συλλογής. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ενώ ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να περιέχουν διαφημίσεις και να προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής, εξακολουθούν να παρουσιάζουν ασυναγώνιστη αξία. Συνεχίστε λοιπόν και εμβαθύνετε σε αυτόν τον θησαυρό δωρεάν εφαρμογών και ποιος ξέρει, μπορεί απλώς να σκοντάψετε στην επόμενη εμμονή σας!


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Death Vault – Remastered (0,49 $): Ένα παιχνίδι τρόμου επιβίωσης πρώτου προσώπου που σίγουρα θα σας τρομάξει από το μυαλό σας.
  • Παιχνίδι αναζήτησης λέξεων εκτός σύνδεσης (1,99 $). Γαργαλίστε το μυαλό σας με αυτό το παιχνίδι, όπου αναζητάτε διάφορες λέξεις σε 2.000 επίπεδα.
  • Traffic Jam Cars Puzzle Legend ($4,99): Καθαρίστε την κυκλοφορία σε αυτό το παιχνίδι παζλ, όπου πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά κάθε βήμα.
  • Slime Legends – Survivor (0,19 $): Αφεθείτε σε επικές μάχες με αφεντικό καθώς ανεβαίνετε σιγά-σιγά το επίπεδο ενώ αυξάνετε σε δύναμη και δεξιότητες.
  • Demon Hunter Premium (0,99 $): Σκοτώστε το δρόμο σας μέσα από διαφορετικούς εχθρούς μέχρι να χρειαστείτε το μεγάλο κακό σε κάθε επίπεδο, με αποτέλεσμα να ιδρώνετε παλάμες και μεγάλες μάχες.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Καιρός τώρα (29,99 $): Θέλετε να μάθετε αν είναι καλή μέρα για να πλύνετε τα ρούχα σας; Μάθετε με αυτήν την εφαρμογή καιρού.
  • Snap Markup – Annotation Tool (1,99 $): Θέλατε ποτέ να στείλετε μια φωτογραφία σε κάποιον άλλο με μερικά κομμάτια σχολιασμού; Αυτή η εφαρμογή σάς επιτρέπει να εκτελέσετε κάποια σήμανση χρησιμοποιώντας διάφορα σχήματα και ακόμη και εργαλεία σχεδίασης.
  • Metronome Pro (1,99 $): Σας αρέσει να παίζετε πιάνο ή πληκτρολόγιο; Λάβετε σωστά το χρόνο σας με αυτήν την εφαρμογή.
  • Έγχρωμη κάμερα: Color Picker (0,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ τι χρώμα είναι αυτό το αυτοκίνητο; Μην μπερδεύεστε πια με αυτόν τον επιλογέα χρώματος χρησιμοποιώντας την κάμερα του τηλεφώνου σας!
  • Write4Me ($4,99): Εάν θέλετε να πείτε μια ιστορία στο παιδί σας, γιατί να μην αφήσετε αυτήν την εφαρμογή να σκεφτεί την ιστορία;

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Η πόλη μου: Νέα Υόρκη (3,99 $): Δημιουργήστε τη δική σας περιπέτεια καθώς βρίσκεστε στην πόλη. Ποιο καλύτερο μέρος για να απολαύσετε τον εαυτό σας από το Big Apple;
  • Block Drop Dash (0,99 $): Ένα κλασικό παιχνίδι παζλ δράσης που σίγουρα θα σας θυμίσει Tetris.
  • Bug Bomber (0,99 $): Έχετε παίξει τον Dr. Mario στο παρελθόν; Αυτό είναι ένα παιχνίδι match-4 με 21 επίπεδα δυσκολίας και 3 διαφορετικές ταχύτητες.
  • γάτα&γραμμή (1,99 $): Σχεδιάστε μια γραμμή και αφήστε τη γάτα να περπατήσει πάνω της, οπότε φροντίστε να σχεδιάσετε σωστά για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα πέσει!
  • Blue Defense: Second Wave! (2,99 $): Αφεθείτε σε κάποια έντονη δράση πλανητικής άμυνας arcade, όπου ο κόκκινος εχθρός πλήττει την τοποθεσία σας και πρέπει να υπερασπιστείτε την επικράτειά σας.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Στη συναρπαστική σφαίρα των εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν μερικές πονηρές εφαρμογές που χρησιμοποιούν πονηρές στρατηγικές για τη δημιουργία εσόδων συλλέγοντας και διανέμοντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Μην ανησυχείτε, αγαπητοί αναγνώστες, γιατί έχουμε μερικές πολύτιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας. Η κύρια σύστασή μας είναι να επιδεικνύετε διάκριση κατά τη χορήγηση αδειών σε εφαρμογές.

Τελικά, γιατί ένα βασικό ξυπνητήρι να απαιτεί πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και ποια δικαιολογία έχει μια εφαρμογή φακού για να γνωρίζει το ακριβές σημείο που βρίσκεστε; Με την επιλεκτική χορήγηση αδειών, μπορείτε να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας στοιχεία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συνεχίστε λοιπόν και αφεθείτε στον κόσμο των δωρεάν λήψεων εφαρμογών στη συσκευή σας Android ή iOS, με τη διαβεβαίωση ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Με αυτό, φτάσαμε στο τέλος της επιλογής μας από δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here