Το Samsung Galaxy Unpacked στις 10 Ιουλίου φέρνει νέα πτυσσόμενα και φορητά

0
4
Ημερομηνία αποσυσκευασίας Samsung Galaxy τον Ιούλιο του 2024
© nextpit

Η Samsung ανακοίνωσε την ημερομηνία και τον τόπο διεξαγωγής της επόμενης εκδήλωσης Galaxy Unpacked μετά από πολυάριθμες εικασίες και διαρροές τους προηγούμενους μήνες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι στις 10 Ιουλίου, όπου αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέας γενιάς αναδιπλούμενα smartphones και wearables.

Το χρονοδιάγραμμα του Galaxy Unpacked αυτού του καλοκαιριού είναι σύμφωνο με τους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα ξεκινήσουν την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου. Η Samsung έχει επιβεβαιωθεί ότι είναι ένας από τους επίσημους χορηγούς για τους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πού μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση Galaxy Unpacked;

Όπως σημειώνεται στο δελτίο τύπου και στο teaser κλιπ, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά σε διάφορα κανάλια της Samsung, συμπεριλαμβανομένου του newsroom και του καναλιού τους στο YouTube. Θα ξεκινήσει στις 3:00 μ.μ. CEST (9:00 π.μ. ET / 6:00 π.μ. PT / 10:00 μ.μ. στη Νότια Κορέα).

Ενώ υπάρχουν πολύ λίγες λεπτομέρειες που εμφανίζονται στο περιλαμβανόμενο κλιπ, το Galaxy AI θεωρείται ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα ατζέντα της συγκέντρωσης. Εμφανίστηκε επίσης σε ένα teaser ενός ξεδιπλούμενου κύβου που υποδηλώνει επερχόμενες αναδιπλούμενες συσκευές. Το premium Galaxy Z Fold 6 της Samsung και το Clamshell Galaxy Z Flip 6 αναμένεται ευρέως ότι θα είναι τα κύρια αστέρια της εκδήλωσης.

Εκτός από τα αναδιπλούμενα smartphone της, η σειρά έξυπνων ρολογιών Galaxy Watch 7 και τα ακουστικά Galaxy Buds 3 (Pro) θα πρέπει επίσης να παρουσιαστούν επίσημα. Οι Νοτιοκορεάτες θα μπορούσαν επίσης να αποκαλύψουν πλήρως το Galaxy Ring μαζί με τη διαθεσιμότητα και την τιμή του έξυπνου δαχτυλιδιού παρακολούθησης στον ίδιο χώρο. Η Samsung έκανε ήδη προεπισκόπηση του έξυπνου δακτυλίου στο MWC στη Βαρκελώνη νωρίτερα φέτος.

Η Samsung δίνει άμεσα πίστωση στα πτυσσόμενα και φορητά Galaxy

Εν τω μεταξύ, η Samsung έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εγγραφής όπου θα δίνει ηλεκτρονικά κουπόνια ή πιστώσεις σε όσους εγγράφονται για την εκδήλωση. Ανάλογα με την τοποθεσία σας, οι πιστώσεις ανέρχονται από $50 έως $120. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ηλεκτρονικό κουπόνι ή τις πιστώσεις όταν αγοράζετε οποιοδήποτε από τα επερχόμενα προϊόντα Galaxy μόλις είναι διαθέσιμα.

Σκοπεύετε να συντονιστείτε στην εκδήλωση Samsung Galaxy Unpacked τον επόμενο μήνα; Ποια συσκευή ανυπομονείς περισσότερο; Αφήστε μας να ακούσουμε τις απαντήσεις σας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here