Η HMD εργάζεται σε ένα δεύτερο τηλέφωνο εμπνευσμένο από τη Nokia Lumia

0
5
Η HMD εργάζεται σε ένα δεύτερο τηλέφωνο εμπνευσμένο από τη Nokia Lumia

Νωρίτερα αυτό το μήνα, υπήρξαν αναφορές ότι η HMD Global, η εταιρεία πίσω από τα smartphone της Nokia, εργαζόταν σε μια νέα φορητή συσκευή που θα μπορούσε να έχει σχεδιασμό που να θυμίζει την κλασική σειρά Nokia Lumia.

Όχι μόνο αυτό, μια διαρροή μάλιστα πρότεινε ότι το επερχόμενο smartphone Android της εταιρείας εμπνευσμένο από τη σειρά Nokia Lumia, θα ονομάζεται HMD Skyline.

Η HMD εργάζεται σε ένα δεύτερο τηλέφωνο εμπνευσμένο από τη Nokia Lumia

Η HMD εργάζεται σε ένα δεύτερο τηλέφωνο εμπνευσμένο από τη Nokia Lumia

Φαίνεται τώρα ότι η HMD θα μπορούσε να έχει ήδη αρχίσει να εργάζεται σε μια δεύτερη συσκευή Skyline, την HMD Skyline G2, αποκάλυψε αξιόπιστη διαρροή @smashx_60ο οποίος είναι γνωστός για πληροφορίες που σχετίζονται με το HMD.

Επί του παρόντος, δεν είναι σαφές εάν το HMD Skyline G2 είναι άμεσος διάδοχος του πρώτου Skyline ή μια εντελώς διαφορετική συσκευή. Καθώς η HMD δεν έχει ακόμη κοινοποιήσει επίσημα καμία πληροφορία για την πρώτη συσκευή Skyline, η κυκλοφορία του G2 μπορεί να απέχει ακόμα πολύ.

Με το G2, η HMD στοχεύει να προσελκύσει τους φωτογράφους. Όπως το πρώτο Skyline, το G2 φημολογείται ότι διαθέτει τριπλή κάμερα στο πίσω μέρος με τέσσερις πιθανές διαμορφώσεις για το σύστημα κάμερας, λέει ο διαρρήκτης. Μία από τις πιθανές διαμορφώσεις περιλαμβάνει ακόμη και μια κύρια κάμερα 200MP.

Όλες οι ρυθμίσεις θα μπορούσαν επίσης να περιλαμβάνουν αισθητήρες τηλεφακού, υπερευρυγώνιου και Time of Flight (ToF) για τη βελτίωση της εμπειρίας φωτογραφίας. Ωστόσο, οι ακριβείς διαμορφώσεις των καμερών για το G2 δεν είναι ακόμη γνωστές.

Όπως μπορεί κανείς να δει από τα παραπάνω, η πιο εμφανής διαφορά μεταξύ του αρχικού ακουστικού Skyline και του G2 είναι τα πλαίσια της οθόνης. Ενώ το πρώτο Skyline έδειχνε εμφανές πηγούνι και σχετικά λεπτές στεφάνες στα πλάγια και στο πάνω μέρος, το μοντέλο G2 διαθέτει μεγάλα πλαίσια τόσο στο επάνω όσο και στο κάτω μέρος, δίνοντάς του μια πιο παλιά εμφάνιση.

Επί του παρόντος, υπάρχουν ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με το υλικό, το λογισμικό και την ημερομηνία κυκλοφορίας του HMD Skyline G2. Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις, καθώς αναμένουμε περισσότερες διαρροές ή επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τη συσκευή στο εγγύς μέλλον.