Αποκτήστε τις δωρεάν εφαρμογές Android και iOS για το Σαββατοκύριακο

0
5
Εφαρμογές NextPit
© nextpit

Λοιπόν, φαίνεται ότι φτάσαμε σε ένα ακόμη Σαββατοκύριακο και για όσους δεν ακολουθούν το Euro 2024, ίσως να θέλετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με το smartphone σας. Αντί να περνάτε από τις ίδιες παλιές εφαρμογές κάθε εβδομάδα, γιατί να μην δοκιμάσετε κάτι νέο; Φυσικά, κάνουμε όλη τη σκληρή δουλειά στα παρασκήνια για να αναζητήσουμε νέες εφαρμογές και παιχνίδια, είτε πρόκειται για εφαρμογές παραγωγικότητας είτε για τίτλους ψυχαγωγίας για να σας κρατήσουμε κολλημένους στο smartphone σας. Ως συνήθως, έχουμε μια νέα λίστα εφαρμογών που είναι προς το παρόν διαθέσιμη εντελώς δωρεάν τόσο στο Apple App Store όσο και στο Google Play Store.

Ίσως αναρωτιέστε, “Πώς είναι αυτό δυνατό;” Θα απαντήσω κατευθείαν εδώ. Ορισμένοι προγραμματιστές έχουν ένα πνεύμα γενναιοδωρίας για να διαθέσουν τους τίτλους τους δωρεάν, αν και μόνο για λίγο. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τις premium εφαρμογές τους χωρίς να ξοδέψετε ούτε μια δεκάρα. Όπως αναφέρθηκε, αυτές είναι προσφορές περιορισμένου χρόνου, οπότε να είστε γρήγοροι για αυτό!

Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτή η λίστα είναι διαφορετική από την προσεκτικά επιμελημένη λίστα με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας. Εξάλλου, δεν έχουμε ελέγξει προσωπικά κάθε εφαρμογή σε αυτήν τη συλλογή. Ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να περιέχουν διαφημίσεις και να προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής, αλλά εξακολουθούν να προσφέρουν μεγάλη αξία. Προχωρήστε και ελέγξτε τη συλλογή δωρεάν εφαρμογών αυτής της εβδομάδας. Ποιός ξέρει; Μπορεί απλώς να ανακαλύψετε ένα κρυμμένο στολίδι ενός παιχνιδιού ή ένα εργαλείο παραγωγικότητας!


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Applock Pro (4,49 $): Αυξήστε το απόρρητο του smartphone σας με αυτήν την εφαρμογή, καθώς διασφαλίζει ότι κάθε εφαρμογή θα απαιτεί κάποιο είδος βιομετρικού, PIN ή κωδικού πρόσβασης για πρόσβαση σε συγκεκριμένες εφαρμογές.
  • DJ Mix Studio (12,99 $): Αναμείξτε τα δικά σας beats με αυτήν την εφαρμογή, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας να γίνετε DJ!
  • Ηχομετρητής (2,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ πόσο δυνατό ή αθόρυβο είναι το σπίτι ή το γραφείο σας; Μάθετε με αυτήν την εφαρμογή.
  • Millimeter Pro (2,99 $): Δεν έχεις χάρακα; Μην ανησυχείτε, υπάρχει μια εφαρμογή για αυτό. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε μέχρι το χιλιοστό.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Μια βολή (0,99 $): Ένα παιχνίδι παζλ όπου έχετε μόνο μία βολή για να καθαρίσετε κάθε επίπεδο. Έχετε ό, τι χρειάζεται;
  • Ο πλούσιος βασιλιάς (0,99 $): Όλοι δεν μπορούν να έχουν αρκετά χρήματα, ανεξάρτητα από το πόσα έχουν ήδη. Καταλάβετε διάφορες περιοχές ληστεύοντας άλλες!
  • Galaxy Attack Premium (0,99 $): Ω, πόσο συχνά σου έκανες να σώσεις τον γαλαξία από μια εισβολή εξωγήινων; Οι δεξιότητές σας καλούνται για άλλη μια φορά σε αυτό το shoot’em up.
  • Boom Land (0,99 $): Αυτό είναι σαν το Angry Birds, αλλά με μια ανατροπή. Ας ελπίσουμε ότι η κατανόηση της φυσικής σας είναι αρκετά αξιοπρεπής για να προχωρήσετε σε αυτό το παιχνίδι.
  • Εκτός σύνδεσης Πατήστε Tap Cartoonist (0,99 $): Προσομοιώνοντας τη ζωή ενός σκιτσογράφου, έχετε τον έλεγχο του πώς θα θέλατε να παίζεται η ζωή αυτού του σκιτσογράφου.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Κόστος ημέρας 2 (0,99 $): Παρακολουθήστε τα οικονομικά σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε πάντα σε καλή οικονομική κατάσταση με αυτήν την εφαρμογή.
  • PropFun Pro (0,99 $): Αλλάξτε τον τρόπο λήψης φωτογραφιών με αυτήν τη διασκεδαστική εφαρμογή, όπου μπορείτε να έχετε ψηφιακά δημιουργημένα στηρίγματα για διασκεδαστικές λήψεις.
  • Tiny Planner (19,99 $): Ένας σχεδιαστής και ένα ημερολόγιο όλα σε ένα. Τακτοποιήστε τη ζωή σας με αυτήν την εύχρηστη εφαρμογή καθώς σημειώνετε τις καθημερινές σας σκέψεις και εργάζεστε για το μέλλον.
  • Καιρός: Είναι ωραίο έξω (0,29 $): Το να γνωρίζετε τον καιρό ή τουλάχιστον να έχετε μια πρόβλεψη για το τι θα είναι είναι σημαντικό, ειδικά όταν θέλετε να πλύνετε τα ρούχα σας ή να πάτε για ένα ταξίδι.
  • Sound Touch ($4,99): Κάρτες flash για νήπια και μωρά για να κρατήσετε το μικρό σας πακέτο χαράς απασχολημένο και μάθησης.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Σαπάν (0,99 $): Το δάχτυλό σας λειτουργεί σαν σφεντόνα καθώς προσπαθείτε να χτυπήσετε όλα τα μπλοκ σε κάθε επίπεδο.
  • Juggly Ball (1,99 $): Πόσο καλά είναι τα αντανακλαστικά σου; Μπορείτε να συνεχίσετε να ταχυδακτυλουργείτε τις μπάλες για όσο το δυνατόν περισσότερο;
  • Khromax (0,99 $): Σύρετε τα διάφορα πολύχρωμα αστέρια γύρω από την οθόνη, όπου κάνουν μουσική καθώς εκρήγνυνται. Σίγουρα ένα παιχνίδι για να απασχολήσουν τα πιτσιρίκια.
  • Rally Stars (3,99 $): Ένα παιχνίδι αγώνων ράλι με ρεαλιστικά γραφικά, όπου μπορείτε να απολαύσετε όλες τις συγκινήσεις και τις διαρροές χωρίς κίνδυνο τραυματισμού ή θανάτου.
  • Πατήστε Dot Tap (0,29 $): Πόσο γρήγορα είναι τα αντανακλαστικά σας; Αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα σας δώσει μια γεύση από το πόσο γρήγορα μπορείτε να πατήσετε τις τελείες.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Με τις εφαρμογές για κινητά, υπάρχει μια χούφτα από αυτές που διαθέτουν ύπουλες τακτικές για να κερδίσετε χρήματα συλλέγοντας και κοινοποιώντας τα προσωπικά σας στοιχεία. Μην φοβάστε, αγαπητοί αναγνώστες, γιατί έχουμε μερικές πολύτιμες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να προστατεύσετε τα πολύτιμα δεδομένα σας. Σας συνιστούμε να είστε προσεκτικοί κατά τη χορήγηση αδειών στις εγκατεστημένες εφαρμογές.

Τελικά, γιατί ένα απλό ξυπνητήρι χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και γιατί μια εφαρμογή φακού πρέπει να γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία σας; Επιλέγοντας προσεκτικά ποιες άδειες θα εκχωρήσετε, μπορείτε να προστατεύσετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας στοιχεία από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συνεχίστε λοιπόν και εξερευνήστε τη μεγάλη γκάμα δωρεάν λήψεων εφαρμογών στη συσκευή σας Android ή iOS, έχοντας το μυαλό σας ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Αυτά είναι όλα προς το παρόν όταν πρόκειται για την έκδοση δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας! Υπάρχει κάποια εφαρμογή ή παιχνίδι από το οποίο πιστεύετε ότι πρέπει να επωφεληθεί η κοινότητα; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here