Κυκλοφορεί νωρίς το Pixel 9; Εκδήλωση Google Sets Pixel τον Αύγουστο

0
4
nextpit Google Pixel Fold Back
© nextpit

Φαίνεται ότι η Google θα μπορούσε να κάνει επίσημη τη γκάμα ναυαρχίδων Pixel 9 σε προγενέστερο χρονικό διάστημα φέτος. Αυτό συμβαίνει αφού η εταιρεία έχει προγραμματίσει μια εκδήλωση Pixel στις 13 Αυγούστου, εκπλήσσοντας πολλούς θαυμαστές και ειδικούς.

Η Google έχει επίσης αρχίσει να στέλνει προσκλήσεις σε μέσα ενημέρωσης επιβεβαιώνοντας ότι η προσωπική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Google Bay View. Η κεντρική ομιλία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10:00 π.μ. τοπική ώρα (1:00 μ.μ. ET / 7:00 μ.μ. CET). Επιπλέον, μπορείτε να περιμένετε ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί διαδικτυακά.

Θα ανακοινωθεί το Pixel 9;

Ενώ η Google είναι αυστηρή σχετικά με πολλές από τις λεπτομέρειες, το συνοδευτικό teaser στο ηλεκτρονικό κατάστημα και στα κανάλια της Google υπονοεί έναν λατινικό αριθμό IX (9). Ταυτόχρονα, σκιαγραφείται επίσης μια σιλουέτα ενός τηλεφώνου που μοιάζει με το πίσω μέρος του Pixel 9 Pro που διέρρευσε.

Ωστόσο, η πιο προφανής υπόδειξη φαίνεται να βρίσκεται στον υποκατάλογο του URL που πηγαίνει στο teaser. Αντίστοιχα, διαβάζεται ως “google_pixel_9_pro” που αφήνει μικρές εκπλήξεις αν πρέπει να το πιστέψετε.

Τι άλλο έρχεται στις 13 Αυγούστου: Pixel Watch 3, Pixel Fold 2, νέες δυνατότητες AI;

Ωστόσο, αναμένεται ευρέως ότι η σειρά Pixel 9, η οποία λέγεται ότι θα περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο Pixel 9 Pro XL, θα κάνει το ντεμπούτο της στο δεύτερο εξάμηνο του 2024. Η τριάδα της συσκευής θα μπορούσε να συνοδεύεται από το νέο Pixel Watch 3 που αναμένεται να έρθει σε δύο μεγέθη.

Google Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL

Τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL της Google αυξήθηκαν σε μέγεθος / © Rozetked

Όσον αφορά τον διάδοχο (αναθεώρηση) του Pixel Fold, υπάρχουν λίγες πληροφορίες για το Pixel Fold 2, ωστόσο. Αλλά σύμφωνα με φήμες, το αναδιπλούμενο smartphone επόμενης γενιάς Pixel θα έρθει μαζί με τη σειρά Pixel 9 επίσης.

Όπως και η περσινή παρουσίαση του Pixel 8 (αναθεώρηση), η Google εστιάζει ξανά στην τεχνητή νοημοσύνη. Ωστόσο, το φετινό φαίνεται να δίνει μεγαλύτερη έμφαση σε αυτό μετά το νέο Apple Intelligence που αποκαλύφθηκε στο WWDC. Έτσι, εκτός από τις νέες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που ανακοινώθηκαν στο I/O 2024, η Google θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο νέες προσθήκες αποκλειστικά για το Pixel 9.

Πριν από την εκδήλωση του Pixel 9, ωστόσο, η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 στις 10 Ιουλίου, με το Galaxy Unpacked να έχει ήδη τοποθετηθεί στο Παρίσι. Εν τω μεταξύ, η Apple θα μπορούσε να ακολουθήσει το παράδειγμά της με την υποτιθέμενη κυκλοφορία του iPhone 16 τον Σεπτέμβριο.

Ποιο υλικό Pixel ανυπομονείτε περισσότερο; Ας ακούσουμε τις σκέψεις σας.

Πηγή:
Google Store

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here