Η ενημερωμένη έκδοση iOS 17.3 Beta 2 μπορεί να πληγώσει το iPhone σας. Εδώ είναι μια γρήγορη επιδιόρθωση

0
9
nextpit Apple iPhone 15 Display Test Review
© nextpit

Εάν είστε εγγεγραμμένος στο πρόγραμμα προγραμματιστών της Apple, ίσως θέλετε να κρατήσετε τα άλογά σας πριν ενημερώσετε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας. Η Apple έβγαλε την τελευταία ενημέρωση iOS 17.3 Beta 2 λίγες ώρες αφότου κυκλοφόρησε. Ο λόγος? Υπήρχαν αναφορές ότι το υλικολογισμικό έπληξε ορισμένα iPhone, όπου τα επηρεαζόμενα ακουστικά αντιμετώπισαν άπειρα προβλήματα βρόχου εκκίνησης.

  • Μην το χάσετε: Οι καλύτερες απλές και κρυφές συμβουλές και κόλπα για iOS που πρέπει να γνωρίζετε

Η εταιρεία αφαίρεσε γρήγορα το δεύτερο iOS 17.3 Beta από το κέντρο και το over-the-air κανάλι του προγραμματιστή. Δεν ανέφερε πότε το λογισμικό θα είναι ξανά διαθέσιμο στους χρήστες. Ωστόσο, είναι πιθανό η επιδιόρθωση να βρίσκεται σε εξέλιξη και να γίνουν περαιτέρω δοκιμές υλικολογισμικού πριν την αποστολή του πίσω στους δοκιμαστές.

Όσο για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα, πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει σε διαφορετικά κανάλια ότι η δεύτερη beta iOS 17.3 έχει εμποδίσει ορισμένα iPhone να λειτουργούν σωστά. Υπάρχουν εκείνοι που ισχυρίστηκαν ότι το iPhone 15 τους (αναθεώρηση) παρέμεινε κολλημένο με έναν οδοντωτό τροχό που αναβοσβήνει, ενώ άλλοι βίωσαν έναν άπειρο βρόχο επανεκκίνησης. Το ζήτημα, του οποίου η βασική αιτία πιθανολογείται ότι ενεργοποίησε τη χειρονομία Back Tap, φαίνεται να επηρεάζει επίσης παλαιότερα μοντέλα iPhone, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 14.

Πώς να διορθώσετε ένα iPhone που έχει κολλήσει σε βρόχο εκκίνησης μετά την ενημέρωση στο iOS 17.3 Beta 2

Αναφέρθηκε ότι μια σκληρή επαναφορά δεν θα λύσει το πρόβλημα. Αντίθετα, οι χρήστες πρέπει να ξεκινήσουν το iPhone τους σε λειτουργία ανάκτησης, συνδέοντας πρώτα έναν φορητό υπολογιστή ή MacBook και στη συνέχεια κατεβάζοντας το iOS 17.3 Beta 1 σε μορφή αρχείου IPSW. Στη συνέχεια, το υλικολογισμικό μπορεί να εγκατασταθεί μέσω προγραμμάτων τρίτων όπως το Finder ή το iMazing.Η Apple προσθέτει την προστασία κλεμμένης συσκευής στο iOS 17.3

Η νέα προστασία κλεμμένης συσκευής της Apple προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας όταν κλαπούν το iPhone και ο κωδικός πρόσβασής σας. / © Apple

Για αρχή, η προηγούμενη έκδοση beta του iOS 17.3 περιλάμβανε μια λειτουργία κλεμμένης συσκευής. Αυτό είναι ένα αναβαθμισμένο μέτρο ασφαλείας για να αποτρέψει την πλήρη κατάληψη κλεμμένων iPhone με εκτεθειμένους κωδικούς πρόσβασης από άτομα. Προσθέτει επιπλέον βήματα όπως το Face ID κατά την πρόσβαση σε λογαριασμούς και κωδικούς πρόσβασης Apple καθώς και κατά τη χρήση του Apple Pay.

Το iOS 17.3 αναμένεται να ενημερώσει την εφαρμογή Journal και τη λειτουργία Spatial Video στα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max που παρουσιάστηκαν στο iOS 17.2. Η λειτουργία συνεργατικών λιστών αναπαραγωγής στο Apple Music θα επιστρέψει επίσης, παρά το γεγονός ότι αποσύρθηκε από την έκδοση iOS 17.2 RC.

Εκτελείτε την πιο πρόσφατη έκδοση beta του iOS 17.3 στο iPhone σας; Αντιμετώπισες παρόμοια προβλήματα; Μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας στα σχόλια.

Μέσω: MacRumors
Πηγή:
Mastodon/u/Inside

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here