Οι 5 κορυφαίες εφαρμογές Android και iOS της εβδομάδας: Prosper, Focus Go και 2 παιχνίδια

0
15
Κορυφαίες εφαρμογές
© nextpit

Χρειάζεστε προτάσεις για νέες εφαρμογές για το smartphone σας; Εάν η απάντηση είναι ναι, τότε είστε σε μια απόλαυση. Συγκεντρώσαμε μια συλλογή από τις καλύτερες 5 εφαρμογές της εβδομάδας μόνο για εσάς. Η ομάδα των συντακτών μας στο nextpit έδειξε μεγάλη προσοχή στην επιλογή και τη δοκιμή πέντε συναρπαστικών επιλογών που απευθύνονται τόσο σε χρήστες iPhone όσο και σε Android. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε και ας εξερευνήσουμε αυτές τις συναρπαστικές επιλογές!

Τι επιφυλάσσει αυτή την εβδομάδα; Το Focus Go για Android σάς επιτρέπει μόνο να έχετε μια απολαυστική εμπειρία συλλογής φωτογραφιών. Ο Prosper ελπίζουμε να κάνει τη ζωή σας πιο οργανωμένη, ενώ το Diarium διασφαλίζει ότι μπορείτε να σημειώνετε τις σκέψεις σας ψηφιακά. Το Tokyo Debunker θα σας δει να λύνετε υπερφυσικές υποθέσεις σε όλο το Τόκιο, ενώ το Lona: Realm of Colors είναι μια περιπέτεια point-and-click που είναι πανέμορφη να την βλέπεις και να παίζεις.

Σήμερα, πολλές εφαρμογές συνοδεύονται από αγορές εντός εφαρμογής ή διαφημίσεις. Ωστόσο, αξιολογούμε σχολαστικά όλες τις εφαρμογές για να εγγυηθούμε δικαιοσύνη και να σας προστατέψουμε από απρόβλεπτα έξοδα. Ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να ανακαλύψουμε εφαρμογές που βελτιώνουν τη χρήση του smartphone σας και προσφέρουν πρόσθετα πλεονεκτήματα.

Αν θέλετε να βρείτε εξαιρετικές ευκαιρίες για εφαρμογές, θυμηθείτε να ελέγξετε τη συλλογή μας από δωρεάν εφαρμογές για την εβδομάδα! Κάθε εβδομάδα, διαθέτουμε μια σειρά από εφαρμογές που είναι συνήθως επί πληρωμή, αλλά επί του παρόντος είναι δωρεάν προσβάσιμες ως μέρος μιας προωθητικής συμφωνίας. Λοιπόν, ας εμβαθύνουμε στη συλλογή των κορυφαίων 5 εφαρμογών για αυτήν την εβδομάδα και ας ανακαλύψουμε τα καλύτερα παιχνίδια και εφαρμογές για κινητά που έχουν μπει στη λίστα!

Tokyo Debunker (Android & iOS)

Δολοφονίες και μυστικές επιχειρήσεις δολοφονίας; Υπολογίστε με. Βασικά, αυτό το παιχνίδι ακολουθεί τα βήματα ενός τίτλου σε στιλ anime, όπου το ενδιαφέρον είναι το Darkwick Academy. Αυτό δεν είναι συνηθισμένο σχολείο αφού οι μαθητές αποτελούν μια πολύ μοναδική ομάδα που έχουν ανταλλάξει τις ψυχές τους με τον διάβολο για μια ιδιαίτερη ευχή. Ως πρωταγωνιστής, θα συνεργαστείτε μαζί τους, μετακινούμενοι σε όλη τη μητρόπολη που είναι το Τόκιο για να λύσετε υπερφυσικές υποθέσεις.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Τα γραφικά είναι απλά εκπληκτικά και απίστευτα όμορφα. Επίσης, δεν θα κατηγορούσα το παιχνίδι, αν και υπάρχει ένα σημαντικό μειονέκτημα αν ψάχνετε για ένα παιχνίδι που δεν στεγνώνει την τσέπη σας με φαινομενικά ατελείωτες αγορές εντός εφαρμογής. Γίνεται κουραστικό και εκνευριστικό μετά από λίγο, αλλά αν μπορείτε να το αντέξετε, υπάρχουν πολλά που μπορούν να γίνουν στο παιχνίδι για να σας απασχολήσουν.

Υπάρχει σωτήρια χάρη σε αυτό το παιχνίδι; Λοιπόν, η φωνητική δράση σίγουρα προσθέτει στη συνολική γοητεία και το κόμικ δεν είναι απλώς άδειο υλικό, αλλά προσφέρει μερικά μαθήματα ιστορίας για προβληματισμό.

Lona: Realm of Colors (Android & iOS)

Λατρεύετε τα ανόητα παιχνίδια που δεν χρειάζονται πραγματικά κανένα είδος εγκεφαλικής δύναμης, αλλά μάλλον για να περάσει η ώρα; Αν ναι, μην ξεχάσετε το Lona: Realm of Colors. Αυτή είναι μια περιπέτεια point-and-click που ακολουθεί το δρόμο που έχετε ταξιδέψει λιγότερο, εστιάζοντας στην τέχνη, η οποία είναι διαφορετική, καθώς υπάρχουν λιγότεροι διάλογοι και παζλ για να ανησυχείτε. Δώστε προσοχή στην αφήγηση εάν θέλετε να προχωρήσετε.

Κάθε επίπεδο τυχαίνει να είναι μέρος της ιστορίας της Lona και ο ρόλος πέφτει πάνω σας για να ανακαλύψετε πώς να φέρετε τα πράγματα σε ένα ειρηνικό τέλος. Η μηχανική του παιχνιδιού είναι ενδιαφέρουσα με την έννοια ότι κάθε επίπεδο έχει δύο πλευρές: υπάρχει η χαοτική πλευρά που αντιπροσωπεύεται από την κα Schmidt τη γάτα ενώ η σκοτεινή πλευρά αντιπροσωπεύεται από τον κύριο Ruppel το κοράκι.

  • Τιμή: 0,99 $ / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Καμία / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Μη διστάσετε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ των δύο κόσμων ανά πάσα στιγμή καθώς προσπαθείτε να φέρετε ισορροπία σε μια συγκεκριμένη κατάσταση. Μου φάνηκε διασκεδαστικό ότι ό,τι έκανα από τη μια πλευρά τείνει να επηρεάσει την άλλη πλευρά χωρίς να το ξέρω. Συνολικά, υπάρχουν 14 μοναδικές σκηνές από τη μνήμη της Λόνας, με δύο όψεις σε κάθε πίνακα. Αν μη τι άλλο, αυτό είναι ένα παράξενα χαλαρωτικό παιχνίδι που δεν σας βιάζει να το ολοκληρώσετε. Πάρτε το χρόνο σας για να το ολοκληρώσετε, όπως έκανα με την πρόοδό μου.

Diarium (Android & iOS)

Εμείς οι άνθρωποι έχουμε αυτή την ανάγκη να δημιουργήσουμε, για να διασφαλίσουμε ότι ένα μέρος μας θα παραμείνει πολύ καιρό αφότου έχουμε τραβήξει την τελευταία μας πνοή. Ένας από τους ευκολότερους τρόπους που μπορεί κανείς να το κάνει είναι να γράψει ό,τι θέλει να μάθουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Ενώ η παραδοσιακή διαδρομή με στυλό και χαρτί έχει σχεδόν πεθάνει, το να γράψει κανείς τις σκέψεις του ψηφιακά είναι ο καλύτερος τρόπος.

Το Enter Diarium, ένα λειτουργικό αλλά πλούσιο σε δυνατότητες ψηφιακό περιοδικό που επιμελείται και συλλέγει όλες τις αναμνήσεις σας σε μια τοποθεσία. Καλό, ακριβώς σε περίπτωση που έχετε το σύννεφο της αναβλητικότητας να κρέμεται από πάνω σας όπως εγώ, η εφαρμογή σας υπενθυμίζει αρκετά εκνευριστικά να σημειώνετε τις σκέψεις σας.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Στιγμιότυπα οθόνης Diarium

Το Diarium θα σας ενθαρρύνει να αποθηκεύσετε τις σκέψεις σας σε αυτό το ψηφιακό ημερολόγιο. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (9,99 $/έτος) / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι

Αυτό που μου αρέσει πολύ στο Diarium είναι ότι δεν περιέχει διαφημίσεις ή συνδρομές. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να επισυνάψετε διάφορες φωτογραφίες, βίντεο, αρχεία, ηχογραφήσεις, βαθμολογίες, ακόμη και τοποθεσίες σε κάθε καταχώριση. Είναι πάντα ωραίο να αναπολώ παλιές αναμνήσεις από καιρό σε καιρό, και σίγουρα είναι θεραπευτικό για μένα από καιρό σε καιρό καθώς εκτιμώ αυτό που έχω.

Μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η λειτουργία αναζήτησης κάθε φορά που χρειάζεται να αναφερθώ σε παλαιότερες καταχωρήσεις, απλώς και μόνο επειδή όσο μεγαλώνω, η μνήμη μου αρχίζει να αποτυγχάνει. Αν και δεν διαθέτει ένα εντυπωσιακό περιβάλλον χρήστη, είναι εύκολο να συμπεριλάβετε φωτογραφίες και άλλα συνημμένα σε κάθε καταχώρηση. Την επόμενη φορά που η δεσποινίς θα πει, “Θυμηθείτε εκείνη την εποχή που ήμασταν στο Χονγκ Κονγκ…” και μπορώ να κάνω γρήγορα μια αναζήτηση και να απαντήσω, “Α, ναι, πού φόρεσες το ξεπλυμένο τζιν Uniqlo και το χαριτωμένο τοπ.” Ω αγόρι, θα βάλω την καρδιά της να φτερουγίσει με μια τέτοια καταπληκτική μνήμη.

Prosper (Android & iOS)

Είμαι αρκετά χαλαρός άνθρωπος και, ως εκ τούτου, τείνω να αφήνω τα πράγματα στην τελευταία στιγμή ή να μην προγραμματίζω μπροστά. Δυστυχώς, υπάρχει μια εφαρμογή που μπορεί να με βοηθήσει να διαμορφώσω έναν πιο αποφασιστικό και πειθαρχημένο άνθρωπο και αυτή η εφαρμογή είναι το Prosper. Διαφημιζόμενος ως διαχειριστής χρόνου και οργανωτής εργασιών, αποφάσισα ότι δεν θα περιμένω μέχρι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς το 2024 για να γυρίσω ένα νέο φύλλο. Γιατί να μην ξεκινήσει τώρα; Ας ελπίσουμε ότι θα με βοηθήσει να τηρήσω καλύτερα τις προθεσμίες συγγραφής μου.

Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Στιγμιότυπα οθόνης Prosper

Ο Prosper θα πρέπει να μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε τη ζωή σας σε καλό δρόμο με κάποιον οργανισμό. / © nextpit

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Καμία / Αγορές εντός εφαρμογής: Ναι (1,99 $/μήνα, 9,99 $/ετησίως, 29,99 $/διάρκεια ζωής) / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι (αλλά συνιστάται)

Η διάταξη είναι εξαιρετική και κατανοητή. Μου αρέσει το πώς οι εργασίες είναι πιο εξατομικευμένες, δίνοντάς μου ένα υγιές περιθώριο για να επεξεργαστώ το πρόγραμμά μου. Η δυνατότητα αντιστοίχισης διαφορετικών χρωμάτων και emoji το κάνει πιο αισιόδοξο και λιγότερο σοβαρό. Απλώς πληκτρολογήστε μια εργασία, τον απαιτούμενο χρόνο και είστε έτοιμοι!

Το Prosper λειτουργεί καλύτερα εάν το έχετε αναβαθμίσει σε λογαριασμό Prime. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι λειτουργικό σε πολύ βασικό επίπεδο για να καταλάβετε εάν αξίζει να ξοδέψετε χρήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες. Εάν το κάνετε, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τη συνδρομή εφ’ όρου ζωής, εάν προβλέπετε ότι θα τη χρησιμοποιήσετε για περισσότερα από 3 χρόνια.

Focus Go (Android)

Άλλη μια εβδομάδα, άλλη μια εφαρμογή μόνο για Android. Λυπάμαι, χρήστες iOS, καθώς το αρχικό DNA του nextpit ήταν το AndroidPit, αν και αποφασίσαμε να είμαστε πιο φιλικοί με τα χρόνια. Το Focus Go προορίζεται για χρήστες Android, καθώς είναι μια μοναδική συλλογή φωτογραφιών που είναι απλή και εύκολη στη χρήση. Δεδομένου ότι δεν έχει πολλές δυνατότητες, ο προγραμματιστής αποφάσισε να ακολουθήσει την απλή και ζεν διαδρομή, συμπεριλαμβάνοντας μόνο χαρακτηριστικά που θα χρειάζονταν οι περισσότεροι χρήστες.

  • Τιμή: Δωρεάν / Διαφήμιση: Όχι / Αγορές εντός εφαρμογής: Όχι / Απαιτείται λογαριασμός: Όχι
Κορυφαίες 5 εφαρμογές - Στιγμιότυπα οθόνης Focus Go

Η κύλιση στη συλλογή φωτογραφιών του τηλεφώνου σας είναι μια στιγμή με το Focus Go. / © nextpit

Οι γκαλερί σε αυτό το πλαίσιο προορίζονται να είναι ένας τεράστιος καμβάς που προβάλλει το αγαπημένο σας οπτικό θέμα με χρονολογική σειρά, μεταβαίνοντας από το νέο στο παλιό για να διευκολύνει τη μνήμη σας. Μόλις επιλέξετε μια φωτογραφία από τη συλλογή, θα εμφανιστεί όπως θα έπρεπε, βουτυρωδώς λεία. Υπάρχουν επιλογές που σας επιτρέπουν να αποδίδετε φωτογραφίες σε HDR και να προβάλλετε μικρογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα, εκ των οποίων θα φορολογήσετε περισσότερο τον επεξεργαστή του smartphone σας, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε πιθανή υποβάθμιση της απόδοσης.

Μοιραστείτε ελεύθερα τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν στο Focus Go σε άλλες εφαρμογές και αντίστροφα. Νομίζω ότι το καλύτερο σημείο αυτής της εφαρμογής είναι το εκπληκτικό μέγεθος APK της, μόλις 2,3 MB, γεγονός που την καθιστά πραγματικά μια συμπαγή δύναμη μιας εφαρμογής εάν ο αποθηκευτικός χώρος σας εξαντλείται και ωστόσο θέλετε εκπληκτική απόδοση.

Σας έτυχε μια συναρπαστική νέα εφαρμογή αυτή την εβδομάδα; Μην το κρατάτε για τον εαυτό σας, ενημερώστε εμάς και την κοινότητα του nextpit στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here