Η Google θα μπορούσε να προσφέρει μια φθηνότερη επιλογή tablet Pixel χωρίς το Dock

0
19
nextpit Οθόνη Google Pixel Tablet
© nextpit

Η Google αναβίωσε τη γκάμα των tablet της με το Pixel Tablet (αναθεώρηση) που έκανε το ντεμπούτο της με βάση φόρτισης ηχείων πέρυσι. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν θα μπορείτε να αγοράσετε την πλάκα χωρίς τη βάση σύνδεσης, γεγονός που εκτοξεύει σημαντικά την τιμή σε σύγκριση με μια επιλογή μόνο για tablet. Τώρα, έχουν εμφανιστεί φερόμενες λίστες που διέρρευσαν, υποδηλώνοντας ότι το τελευταίο και φθηνότερο πακέτο μπορεί να κυκλοφορήσει σύντομα.

Μια φθηνότερη επιλογή Google Pixel Tablet

Οι λεπτομέρειες σχετικά με το πακέτο Pixel Pixel μόνο για Tablet αναφέρθηκαν για πρώτη φορά από τον διαρρήκτη Arsen Lupine στο X. Σύμφωνα με τον tipster, η Google θα αποκαλύψει ένα αυτόνομο Pixel Tablet και νέα στυλό και αξεσουάρ πληκτρολογίου στο I/O στις 14 Μαΐου. Ωστόσο, η πηγή το έκανε Δεν αποκαλύπτω πόσο θα κοστίζει η συσκευή χωρίς το dock.

Για αναφορά, ωστόσο, η Google πωλεί χωριστά τη βάση φόρτισης ηχείων για 129 $, την οποία αντικαθιστά εάν καταστρέψετε ή χάσετε την υπάρχουσα βάση του Pixel Tablet σας. Σε αυτήν τη σημείωση, η επιλογή μόνο για tablet θα κοστίσει 370 $, εάν αφαιρέσετε το dock από την τρέχουσα τιμή πακέτου του Pixel Tablet στα 499 $.

Google Pixel Tablet

Το Pixel Tablet Charging Speaker Dock της Google είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενισχύσετε τον ήχο από το tablet. / © nextpit

Και για να γίνουν τα πράγματα ελαφρώς περίπλοκα, η ευρωπαϊκή τιμολόγηση της επιλογής Pixel μόνο για Tablet φαίνεται ότι έχει διαρρεύσει (μέσω του Droid-Life). Με βάση την καταχώριση, το βασικό Tablet Pixel με 128 GB αποθηκευτικού χώρου κοστίζει 446 €, δηλαδή 233 € χαμηλότερο σε σύγκριση με το σετ που πωλείται αυτή τη στιγμή στα 679 €. Η διαφορά είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την υποτιθέμενη τιμή του σταθμού αποβάθρας.

Δυστυχώς, δεν είναι σαφές πώς θα μεταφραστούν αυτές οι τιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες. Αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι το Pixel Tablet χωρίς τη βάση σύνδεσης θα κοστίζει από 350 έως 400 $, τουλάχιστον στις ΗΠΑ.

Νέο πληκτρολόγιο και στυλό για σύζευξη με το Google Pixel Tablet

Επιπλέον, το κατάστημα έχει λάβει πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη τιμή πληκτρολογίου Pixel Tablet, η οποία λέγεται ότι αναγράφεται στα €89. Ωστόσο, είναι άγνωστο πόσο θα κοστίζει η νέα γραφίδα Pixel, αλλά ανά φήμη, θα πρέπει να κοστίζει παρόμοια με το αξεσουάρ πληκτρολογίου.

Το I/O 2024 της Google έχει προγραμματιστεί στις 14 Μαΐου. Εκτός από τις νέες προσφορές Pixel Tablet, ο γίγαντας της διαδικτυακής αναζήτησης αναμένεται επίσης να αποκαλύψει το Pixel 8a μεσαίας κατηγορίας, εξοπλισμένο με Tensor G3 SoC και ανανεωμένο σχέδιο που μοιράζεται με το Pixel 8 σειρές (κριτική).

Ψάχνετε να αγοράσετε το Pixel Tablet χωρίς τη βάση φόρτισης ηχείων; Ενημερώστε μας τα σχέδιά σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here