Το νέο iPad Air της Apple θα μπορούσε να χάσει μια πιο προηγμένη οθόνη

0
14
NextPit Apple iPad Air Display
© nextpit

Η Apple έχει ορίσει μια ειδική εκδήλωση τον επόμενο μήνα, όπου η εταιρεία είναι πιθανό να λανσάρει μια σειρά από tablet iPad. Ένα από τα αναμενόμενα μοντέλα είναι ένα νέο μεγαλύτερο iPad Air 12,9 ιντσών. Ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά ότι το μοντέλο διαθέτει οθόνη mini-LED, η ίδια πηγή κάνει τώρα πίσω την πρόβλεψή της, υποδεικνύοντας ότι το μεγεθυσμένο tablet θα κολλήσει σε ένα χρονολογημένο πλαίσιο.

  • Διαβάστε επίσης: Τα καλύτερα tablet Android που μπορείτε να αγοράσετε το 2024

Χωρίς Apple iPad Air με mini-LED

Την περασμένη εβδομάδα, ο σύμβουλος Ross Young υπέθεσε ότι η Apple τοποθετεί το μεγαλύτερο iPad Air με οθόνη mini-LED, με τα πάνελ να προέρχονται από την περίσσεια προσφοράς του τελευταίου iPad Pro. Ωστόσο, η Young διευκρινίζει τώρα σε μια νέα X post στους συνδρομητές της ότι η Apple εγκατέλειψε τα σχέδια αφού συνειδητοποίησε το υπερβολικό κόστος της χρήσης πάνελ μίνι LED.

Όπως φαίνεται, η Apple εμμένει στην IPS LCD και στα δύο μοντέλα του 2024 του iPad Air. Και χωρίς το mini-LED, αυτά τα tablet θα χάσουν τα πλεονεκτήματα αυτού του τύπου πάνελ, όπως η βαθύτερη αντίθεση, οι καλύτερες γωνίες θέασης και η βελτιωμένη απόδοση ισχύος.

Render Apple iPad Air 12,9 ιντσών

Η απόδοση του μοντέλου iPad Air M3 12,9 ιντσών της Apple δείχνει ομοιότητες με το iPad Air (2022) / © 91Mobiles

Η κίνηση μπορεί να σημαίνει ότι η Apple διατηρεί το κόστος κατασκευής του iPad Air 12,9 ιντσών ελάχιστο, επομένως θα έχει μεγαλύτερο περιθώριο κέρδους. Ωστόσο, είναι πιθανό η Apple να θέλει να διακρίνει περαιτέρω τους δύο καταλόγους iPad της, επειδή ο εξοπλισμός του iPad Air με πιο βελτιωμένες προδιαγραφές θα μπορούσε να προκαλέσει κανιβαλισμό στις πωλήσεις του iPad Pro.

Ένα μη επαγγελματικό μοντέλο iPad με οθόνη mini-LED

Είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, ότι ο σύμβουλος μοιράστηκε πληροφορίες ότι ένα μη επαγγελματικό iPad με mini-LED θα εξακολουθεί να συμβαίνει. Και με βάση τη συναίνεση στην αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, αυτό το iPad πιθανότατα θα φτάσει αργότερα φέτος.

Ωστόσο, είναι ακόμα άγνωστο πώς θα διαμορφωθεί αυτό το iPad ή σε ποιο μοντέλο θα είναι. Ο Young εξετάζει πολλούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής από τον κατασκευαστή iPhone ενός πιο premium μοντέλου iPad ή ενός φθηνότερου iPad Pro εξοπλισμένου με την εν λόγω mini-LED οθόνη.

Όσον αφορά τα επερχόμενα iPad Pro και iPad Air, αυτά αναμένεται να παρουσιαστούν στην εκδήλωση Let Loose της Apple που έχει προγραμματιστεί στις 7 Μαΐου. Επιπλέον, ένα νέο Apple Pencil 3 και το Magic Keyboard που θα συνδυαστούν με αυτά τα tablet iPad αναμένεται επίσης να γίνουν επίσημα.

Πιστεύετε ότι η Apple περιορίζει τις προδιαγραφές του iPad Air για να τοποθετήσει καλύτερα το iPad Pro; Ας συζητήσουμε τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here