Δωρεάν εφαρμογές iPhone και Android για το Σαββατοκύριακο

0
12
Εφαρμογές NextPit
© nextpit

Ανυπομονείτε για το Σαββατοκύριακο σας; Ίσως έχετε προγραμματίσει ένα φανταστικό και διασκεδαστικό πάρτι ή απλά θέλετε ένα ωραίο και ήσυχο Σαββατοκύριακο για να αποσυμπιεστείτε. Είτε έτσι είτε αλλιώς, θα χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, επομένως ρίξτε μια ματιά στην έκδοση των δωρεάν εφαρμογών της εβδομάδας για το Apple App Store και το Google Play Store. Επιλέξαμε παιχνίδια και εφαρμογές που έχουν συνήθως τιμές αλλά διατίθενται δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Χωρίς άλλη καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε!

Προσπαθούμε πάντα να απαριθμούμε παιχνίδια και εφαρμογές που δεν θέτουν σε κίνδυνο το απόρρητό σας ή αποτελούν λάκκους χρημάτων, αλλά, σε αντίθεση με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, δεν έχουμε ελέγξει αυτές τις εφαρμογές ξεχωριστά. Με άλλα λόγια, ορισμένες από τις εφαρμογές που αναφέρονται ενδέχεται να διαθέτουν πολλές διαφημίσεις και αγορές εντός εφαρμογής.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Επιπεδόμετρο (1,99 $): Θέλετε να μετρήσετε μια συγκεκριμένη περιοχή; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή και ολοκληρώστε τη δουλειά! Λάβετε υπόψη ότι παρέχει μια πολύ καλή εκτίμηση, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εκτίμηση.
  • Home Workouts No Equipment Pro (1,49 $): Θέλετε να κάψετε αυτές τις θερμίδες και να αποκτήσετε φόρμα; Αυτή η εφαρμογή σας βοηθά να τα κάνετε όλα στο σπίτι!

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Λαμπτήρες (0,99 $): Μια ψηφιακή έκδοση του κλασικού παιχνιδιού Simon. Πόσο καλή είναι η μνήμη σου;
  • Dungeon Corp. S (1,49 $): Ενώ το σκηνικό βρίσκεται σε ένα γραφείο, πηγαίνετε γύρω-γύρω στέλνοντας επικίνδυνους εχθρούς που είναι πολύ μεγαλύτεροι και πιο κακοί από εσάς.
  • κ. Balcan Idle (9,99 $): Άλλο ένα αδρανές παιχνίδι που διαδραματίζεται σε ένα σκηνικό φαντασίας, όπου κάνετε μανία, σκοτώνοντας εχθρούς, λεηλατώντας και γίνεστε όλο και πιο ισχυροί.
  • Live or Die Survival Pro (0,49 $): Είναι το τέλος του κόσμου καθώς τα ζόμπι πέφτουν πάνω στην ανθρωπότητα. Έχεις το μυαλό σου για να σε κρατήσει ζωντανό;
  • Star Wars Pinball 7 (1,99 $): Φλίπερ που διαδραματίζεται σε ένα σύμπαν του Star Wars. είπε ο Ναφ.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Σημείωση – Εργαλείο μουσικής (2,99 $): Ένα πρόγραμμα περιήγησης για συγχορδίες και κλίμακες που μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις μουσικές σας δεξιότητες.
  • Είναι σχεδόν καιρός (0,49 $): Χρειάζεστε χρονόμετρο αντίστροφης μέτρησης για συμβάντα; Δεν θα κάνετε λάθος με αυτήν την εφαρμογή.
  • Video Voice Changer Pro (0,99 $): Θέλετε να αλλάξετε τη φωνή σας για διαφορετικά βίντεο; Αυτή η εφαρμογή κάνει τη δουλειά.
  • Διαλογισμός – Χρονόμετρο διαλογισμού (3,99 $): Ο κόσμος είναι αρκετά αγχωτικός όπως είναι, οπότε φροντίστε να κάνετε κάποιο διαλογισμό. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας βοηθήσει να ελέγξετε τον χρόνο σας.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Λέξη Άνεμοι (0,29 $): Ένα χαλαρωτικό παιχνίδι λέξεων που σας βοηθά να χαλαρώσετε αντί να αγχώνεστε.
  • Κυβερνο πρωτόκολλο (1,99 $): Βάλε γυαλιά και κουκούλα. Αυτό το παιχνίδι παζλ παίρνει ένα σύγχρονο άρωμα χάκερ που θα σας οδηγήσει στην άκρη της θέσης σας!
  • Rogue Cards (1,99 $): Αυτός ο χαριτωμένος συνδυασμός παζλ, καρτών και κλασικού τίτλου που μοιάζει με απατεώνες θα δει τις καταστάσεις να αλλάζουν με κάθε νέο χαρτί που τραβάει, απαιτώντας από εσάς να βυθίσετε τα βάθη του εγκεφάλου σας για να λύσετε την κατάσταση.
  • Σκοτεινός Πύργος (1,99 $): Είμαι σίγουρος ότι θα κολλήσετε σε αυτό το κλασικό λογικό RPG, όπου ανεβαίνετε όροφο μετά από όροφο ενώ νικάτε τα πλάσματα της νύχτας.
  • Ο αδερφός του Τζορέλ (2,99 $): Για πάντα γνωστός ως αδερφός του Jorel, πρέπει να βγεις από τη σκιά του μεγαλύτερου αδερφού σου.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν έξυπνες τακτικές για να δημιουργήσουν έσοδα συλλέγοντας και κοινοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συνιστάται να παραχωρείτε μόνο τα δικαιώματα που απαιτούνται για τη λειτουργία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια απλή εφαρμογή ξυπνητηριού δεν χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα ή στις επαφές σας. Ομοίως, μια εφαρμογή φακού δεν χρειάζεται την τοποθεσία σας.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε με ασφάλεια δωρεάν λήψεις εφαρμογών σε συσκευές Android και iOS.


Αυτό είναι το μόνο που έχουμε προς το παρόν για αυτό το Σαββατοκύριακο. Υπήρχαν ενδιαφέρουσες εφαρμογές ή παιχνίδια στο Google Play Store ή στο Apple App Store που θα θέλατε να μοιραστείτε; Ενημερώστε μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here