Δοκιμή WhatsApp Προσαρμογή χρωματικών θεμάτων για φυσαλίδες συνομιλίας

0
9

Το WhatsApp, η δημοφιλής πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων που ανήκει στην Meta, φέρεται να δοκιμάζει μια έκδοση beta που επιτρέπει στους χρήστες iOS να προσαρμόζουν τα έγχρωμα θέματα των φυσαλίδων συνομιλίας τους.

Το WhatsApp εργάζεται σε μια λειτουργία θέματος για την προσαρμογή της φούσκας συνομιλίας

WABetaInfoμια γνωστή δημοσίευση tipster του WhatsApp, ανακάλυψε τη νέα δυνατότητα στην τελευταία έκδοση beta του WhatsApp για iOS 24.10.10.71 από την εφαρμογή TestFlight.

Αυτή η δυνατότητα δίνει στους χρήστες μεγαλύτερη ευελιξία στην εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων. Τους επιτρέπει να επιλέγουν με το χέρι από πέντε προκαθορισμένες επιλογές χρωμάτων, όπως πράσινο, μπλε, λευκό, κοραλί και μωβ, για να προσαρμόσουν το χρώμα του φυσαλίδας συνομιλίας στις συνομιλίες. Αυτή η προσαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει με το μοναδικό στυλ και τις προτιμήσεις τους, δίνοντάς τους τον έλεγχο της αισθητικής των μηνυμάτων τους.

«Το περιορισμός του διασφαλίζει ότι οι χρήστες συνηθισμένος επιλέξτε χρώματα που θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο την αναγνωσιμότητα των μηνυμάτων τους, διατηρώντας την απαραίτητη προσβασιμότητα χρώματος για όσους χρειάζονται συγκεκριμένα επίπεδα αντίθεσης για να διαβάσουν άνετα τις συνομιλίες τους,WABetaInfo πολιτείες στην έκθεσή της.

Δοκιμή WhatsApp Προσαρμογή χρωματικών θεμάτων για φυσαλίδες συνομιλίαςΔοκιμή WhatsApp Προσαρμογή χρωματικών θεμάτων για φυσαλίδες συνομιλίας

Το WhatsApp Η επερχόμενη λειτουργία υπόσχεται μια συναρπαστική στροφή προς μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι χρήστες θα έχουν την ελευθερία να προσαρμόζουν τις οπτικές πτυχές των συνομιλιών τους, βελτιώνοντας την εμφάνιση και την αίσθηση των συνομιλιών τους. Αυτή η νέα λειτουργία πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο που αλληλεπιδρούμε στο WhatsApp, προσφέροντας μια φρέσκια και συναρπαστική εμπειρία.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το WhatsApp beta για την ενημέρωση iOS 24.1.10.70 αποκάλυψε ότι η εταιρεία δοκιμάζει μια νέα λειτουργία θέματος που θα δίνει στους χρήστες beta την επιλογή να επιλέξουν τα μηνύματα της εφαρμογής πρωτεύον χρώμα. Αυτή η δυνατότητα, η οποία βρίσκεται ακόμη σε πειραματική φάση, επεκτείνεται τώρα για να προσαρμόσει το χρώμα του συννεφάκι συνομιλίας και να το κάνει ακόμα καλύτερο.

Επί του παρόντος, η λειτουργία θέματος για την προσαρμογή του χρώματος του συννεφάκι συνομιλίας είναι διαθέσιμη σε μια περιορισμένη ομάδα δοκιμαστών beta που έχουν εγκαταστήσει την πιο πρόσφατη ενημέρωση του WhatsApp beta για iOS από την εφαρμογή TestFlight και θα είναι διαθέσιμη σε μελλοντική ενημέρωση της εφαρμογής. Συνεχίστε να παρακολουθείτε αυτόν τον χώρο για περισσότερες ενημερώσεις, καθώς αυτή η ιστορία εξελίσσεται!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here