Το Galaxy Z Fold 6 της Samsung θα μπορούσε να ξεχωρίσει με αυτή τη μικρή αλλαγή

0
7
nextpit Samsung Galaxy Z Fold 5 Review Camera
© nextpit

Σε λίγους μόλις μήνες μετά την κυκλοφορία του Galaxy Z Fold 6 και του Galaxy Z Flip 6, συνεχίζουν να συσσωρεύονται περισσότερες διαρροές σχετικά με τα πτυσσόμενα smartphone επόμενης γενιάς της Samsung. Μια νέα αναφορά περιγράφει τώρα λεπτομερώς μια μικρή αλλά αξιοσημείωτη αλλαγή, ιδιαίτερα στο πλήρως αναδιπλούμενο μοντέλο Galaxy.

Τέλος της επίμονης πτυχής

Δημοσιεύτηκε στο X (πρώην), ο αξιόπιστος διαρροής Ice Universe διαφημίζει ότι η κύρια εύκαμπτη οθόνη του Galaxy Z Fold 6 θα εξακολουθεί να παρουσιάζει εμφανείς «τσακίσεις».
αλλά πρόσθεσε ότι αυτό έχει μειωθεί, επικαλούμενη τις πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τους δοκιμαστές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι το τσάκισμα της οθόνης είναι ένα από τα σημαντικότερα σχεδιαστικά μειονεκτήματα στα αναδιπλούμενα smartphone της Samsung που δεν έχει επιλυθεί ακόμη και στο Galaxy Z Fold 5 (κριτική) και στο Galaxy Z Flip 5 (κριτική). Ως εκ τούτου, οποιεσδήποτε βελτιώσεις στην πτυχή στο Galaxy Z Fold 6 θα είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή.

Αν και η αναφορά είναι ελαφριά στις λεπτομέρειες, το Galaxy Z Fold 6 θα μπορούσε πιθανότατα να χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία οθόνης με αυτή που φημολογείται στο Galaxy Z Flip 6. Κατά συνέπεια, το επερχόμενο smartphone flip θα χρησιμοποιεί μια παχύτερη προστασία UTG (πολύ λεπτό γυαλί) πάνω από την πτυσσόμενη οθόνη, η οποία θα προσθέσει επιπλέον αντοχή ενώ θα μειώσει το αυλάκι στη μέση.

Νέοι δακτύλιοι, καλύτερες κάμερες;

Σε ξεχωριστή ανάρτηση, ο διαρρήκτης ισχυρίζεται επίσης ότι το Galaxy Z Fold 6 θα διαθέτει επανασχεδιασμένους δακτυλίους κάμερας στην τριπλή μονάδα του. Αυτό απεικονίστηκε σε μια παράσταση εικόνας που δημιουργήθηκε με AI μιας αυλακωτής περιστρεφόμενης διάταξης που περιβάλλει τα οπτικά στοιχεία της κάμερας. Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Galaxy Z Flip 6 θα έχει επίσης την ίδια προφορά, αν και σε μικρότερη μονάδα.

Οι υποτιθέμενοι επανασχεδιασμένοι δακτύλιοι κάμερας του Samsung Galaxy Z Fold 6

Το Galaxy Z Fold 6 της Samsung φέρεται να διαθέτει αυτούς τους επανασχεδιασμένους δακτυλίους κάμερας. / © Twitter/u/IceUniverse

Δυστυχώς, δεν υπήρχαν πληροφορίες εάν οι νέοι δακτύλιοι σημαίνουν αναβαθμισμένες προδιαγραφές κάμερας, όπως βελτιωμένος φακός ή μεγαλύτερο μέγεθος αισθητήρα. Αλλά με βάση μια πιο παλιά φήμη, η Samsung πιθανότατα φέρει τις ίδιες κάμερες από το Galaxy Z Fold 5, αν και θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμα βελτιώσεις στο μέτωπο του λογισμικού.

Πέρα από την κάμερα, οι απεικονίσεις του Galaxy Z Fold 6 δείχνουν ότι το αναδιπλούμενο ακουστικό διαθέτει μεγαλύτερη αναλογία διαστάσεων και νέο πλαίσιο με επίπεδο πλαίσιο που είναι πιο κοντά στο Galaxy S24 Ultra (κριτική). Τέλος, η Samsung αναμένεται να ανακοινώσει τη συσκευή μαζί με το Galaxy Z Flip 6 τον Ιούλιο.

Πιστεύετε ότι το Galaxy Z Fold 6 διαμορφώνεται ως πιο συναρπαστική αναβάθμιση από το Galaxy Z Fold 5; Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σας στην ενότητα σχολίων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here