Εξοικονομήστε χρήματα με δωρεάν εφαρμογές Android και iPhone

0
8
Εφαρμογές NextPit
© nextpit

Ξεκινήστε την εβδομάδα σας με ώθηση εξερευνώντας αυτές τις εφαρμογές επί πληρωμή, οι οποίες είναι τώρα διαθέσιμες δωρεάν στο Apple App Store και στο Google Play Store. Οι ταλαντούχοι προγραμματιστές προσφέρουν τις επί πληρωμή εφαρμογές τους δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Ενεργήστε γρήγορα—αυτές οι δωρεάν προσφορές δεν θα διαρκέσουν πολύ.

Στόχος μας είναι να προτείνουμε παιχνίδια και εφαρμογές που δίνουν προτεραιότητα στο απόρρητό σας και δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας, δεν έχουμε ελέγξει προσωπικά αυτές τις εφαρμογές. Επομένως, ορισμένες εφαρμογές που αναφέρονται ενδέχεται να περιέχουν διαφημίσεις και να προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Dungeon Corp. VIP (0,99 $): Συλλέξτε και αναβαθμίστε θρυλικά αντικείμενα σε αυτό το συναρπαστικό RPG.
  • Monster Killer Pro – Shooter (0,99 $). Συμμετέχετε σε συναρπαστικές μάχες σκοποβολής RPG με επικούς δασκάλους τόξων.
  • Neo Monsters (0,99 $): Αιχμαλωτίστε τέρατα, εκπαιδεύστε τα, στείλτε τα στη μάχη… περιμένετε ένα λεπτό. Αυτή η φόρμουλα ακούγεται πολύ οικεία.
  • Shadow Slayer: Ninja Warrior ($4,99): Είσαι ένας μοναχικός πολεμιστής, ασχολείσαι με την επιχείρησή σου και ξεφορτώνεσαι όλο το κακό που στέκεται στο δρόμο σου.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • File Explorer & Player Pro ($4,99): Διαχειριστείτε και αναπαράγετε τα αρχεία σας χωρίς κόπο με αυτήν την εφαρμογή all-in-one.
  • Εφαρμογή σαρωτή PDF: Σάρωση εγγράφων OCR (0,99 $): Γρήγορη σάρωση και μετατροπή εγγράφων σε PDF με λειτουργία OCR.
  • Κοινή χρήση WiFi: Hotspot Internet (0,99 $): Μοιραστείτε εύκολα το WiFi σας και δημιουργήστε hotspot στο Διαδίκτυο.
  • Ραδιόφωνο SomaFM (7,99 $): Μεταδώστε προσεκτικά επιλεγμένη μουσική χωρίς διαφημίσεις από τους μοναδικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς του SomaFM.
  • Διαλογισμός: Εφαρμογή Mindfulness (6,99 $): Βελτιώστε την ευημερία σας με καθοδηγούμενους διαλογισμούς και πρακτικές ενσυνειδητότητας.
  • Secure Notes Pro ($4,99): Μια εφαρμογή για την ασφαλή αποθήκευση σημειώσεων και πληροφοριών.
  • Focus – Productivity Timer (19,99 $): Ένα χρονόμετρο παραγωγικότητας που βοηθά στη διαχείριση της εργασίας και των διαλειμμάτων.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Σκοτεινός Πύργος (1,99 $): Εξερευνήστε και κατακτήστε μπουντρούμια σε αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια δράσης RPG.
  • Real Cricket™ 24 (8,99 $): Αυθεντικό παιχνίδι κρίκετ με προηγμένα γραφικά και ρεαλιστικούς αγώνες.
  • Επιστροφή στο νησί των μαϊμούδων (9,99 $): Ξεκινήστε μια χιουμοριστική και συναρπαστική πειρατική περιπέτεια σε αυτό το κλασικό παιχνίδι point-and-click.
  • Trippy Escape: Mindeater (3,99 $): Λύστε σπαζοκεφαλιές σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι απόδρασης.
  • GTA: Liberty City Stories (6,99 $): Ζήστε συναρπαστικές αποστολές και δράση ανοιχτού κόσμου σε αυτό το κλασικό παιχνίδι GTA.
  • Fruit Ninja Classic (1,99 $): Κόψτε και κόψτε τα φρούτα σε αυτό το διασκεδαστικό και εθιστικό arcade παιχνίδι.
  • 57° βόρεια (2,99 $): Περιηγηθείτε σε μια διαδραστική ιστορία περιπέτειας με προκλήσεις επιβίωσης και μυστήρια.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν έξυπνες τακτικές για να δημιουργήσουν έσοδα συλλέγοντας και κοινοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συνιστάται να παραχωρείτε μόνο τα δικαιώματα που απαιτούνται για τη λειτουργία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια απλή εφαρμογή ξυπνητηριού δεν χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα ή στις επαφές σας. Ομοίως, μια εφαρμογή φακού δεν χρειάζεται την τοποθεσία σας.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε με ασφάλεια δωρεάν λήψεις εφαρμογών σε συσκευές Android και iOS.

Ελπίζουμε να απολαύσετε τη χρήση αυτών των εφαρμογών και παιχνιδιών αυτήν την εβδομάδα. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here