Μαζικές διαρροές με 90 βίντεο του GTA 6 στο Διαδίκτυο

0
105
Διαρροές gta 6

Το GTA 6 ήταν θέμα συζήτησης τα τελευταία έξι χρόνια, αλλά τώρα, για πρώτη φορά, έχουν βγει κάποιες διαρροές, που δείχνουν το υλικό του παιχνιδιού, τις τοποθεσίες και τους χαρακτήρες που μπορούν να παίξουν.

Εάν πιστεύετε ότι αυτές οι διαρροές είναι επίσης σαν προηγούμενες διαρροές, δεν είναι επειδή πολλές από τις έγκυρες πηγές τις έχουν επαληθεύσει, ακόμη και RockstarGames προσπαθεί να τα αφαιρέσει. Ας εμβαθύνουμε στις λεπτομέρειες παρακάτω.

Το GTA 6 New Leaks αποκάλυψε τους χαρακτήρες του και τη νέα μηχανική του παιχνιδιού

GTA 6 New Leaks

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας χρήστης με το όνομα ‘teapotuberhackerμοιράστηκε ένα αρχείο 3 GB γεμάτο 90 βίντεο από GTA VI πλάνα στο GTAForums, το οποίο έχει πλέον καταργηθεί.

Αυτός ο χρήστης λέγεται ότι είναι ένας από αυτούς που ήταν πίσω από την πρόσφατη παραβίαση δεδομένων Uber γιατί μετά την παραβίαση, είπαν ότι ενδέχεται να «διαρρεύσουν περισσότερα δεδομένα σύντομα, συμπεριλαμβανομένων GTA V και GTA VI πηγαίος κώδικας».

Ωστόσο, επί του παρόντος, δεν έχει επαληθευτεί εντελώς πώς το έκαναν, αλλά το περιεχόμενο που διέρρευσε γίνεται μαζικά viral στο YouTube, στο Twitter, στο Reddit, στο Tumblr και σε πολλούς ιστότοπους φόρουμ.

Αυτά τα πλάνα που διέρρευσαν περιέχουν μια δοκιμαστική κατασκευή και ημιτελή ανάπτυξη του Grand Theft Auto 6, που επιβεβαιώνει τις προηγούμενες διαρροές, όπως οι πρώτες εμφανίσεις μιας νέας γυναίκας πρωταγωνίστριας που ονομάζεται Lucia.

Και ένας άλλος αρσενικός χαρακτήρας με το όνομα Jason εμφανίζεται σε διάφορα κλιπ, και αυτά τα βίντεο που διέρρευσαν δείχνουν επίσης νέα κινούμενα σχέδια αυτοκινήτου, νέα αλληλεπίδραση NPC, μηχανικούς σκόπευσης από το αυτοκίνητο και νέο τρέξιμο και παραλαβή όπλων με POV που κυνηγούν αυτοκίνητο.

Ξεχωριστά, πολλοί άνθρωποι επιβεβαιώνουν ότι αυτές οι τοποθεσίες είναι το Vice City στο Μαϊάμι, όπως ανέφεραν οι προηγούμενες διαρροές.

Τα τμήματα του φαίνεται να μοιάζουν πολύ με το GTA 5, πιθανώς επειδή είναι υπό ανάπτυξη ή η εταιρεία πρόκειται να χρησιμοποιήσει πραγματικά τα στοιχεία του GTA 5 σε αυτό.

Είναι πραγματικές αυτές οι διαρροές;

του Bloomberg Jason Schreier έχει επιβεβαιωμένος ότι αυτές οι διαρροές είναι πραγματικές μέσω πηγών στη Rockstar Games. Άλλωστε ο Τζέισον ήδη ανέφερε τον Ιούνιο ότι GTA VI θα είχε μια γυναίκα πρωταγωνίστρια της οποίας η ιστορία θα επηρεαστεί από την Bonnie και τον Clyde.

Δεύτερον, όπως σας είπα παραπάνω, Rockstar Games’ οικογενειακή επιχείρηση, Πάρτε 2 Interactiveκαταβάλλει επίσης προσπάθειες να αφαιρέσει αυτές τις διαρροές από το Διαδίκτυο επειδή είναι μια από τις πιο σημαντικές διαρροές στην ιστορία τους.

Μετά από αυτό, μπορούμε να περιμένουμε ότι το παιχνίδι απέχει ακόμα πολύ από το να βγει και μπορεί να δούμε την κυκλοφορία του το 2025 ή το 2026.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Techviral δεν ευθύνεται ούτε σχετίζεται με καμία από αυτές τις διαρροές, οι οποίες εμφανίζονται ή αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here