Το YouTube ενδέχεται να αρχίσει σύντομα να προβάλλει διαφημίσεις όταν διακόπτετε τα βίντεο

0
11
Το YouTube ενδέχεται να αρχίσει σύντομα να προβάλλει διαφημίσεις όταν διακόπτετε τα βίντεοΤο YouTube ενδέχεται να αρχίσει σύντομα να προβάλλει διαφημίσεις όταν διακόπτετε τα βίντεο

Το YouTube που ανήκει στην Google, η μεγαλύτερη και πιο δημοφιλής πλατφόρμα κοινής χρήσης βίντεο στον κόσμο, φέρεται να αναπτύσσει μια νέα στρατηγική διαφήμισης που σύντομα θα εμφανίζει διαφημίσεις σε βίντεο που έχουν διακοπεί.

Το YouTube ενδέχεται να αρχίσει σύντομα να προβάλλει διαφημίσεις όταν διακόπτετε τα βίντεο

Για όσους δεν γνωρίζουν, στην εκδήλωση Brandcast του YouTube πέρυσι, η εταιρεία αποκάλυψε μια νέα εμπειρία παύσης για βίντεο σε έξυπνες τηλεοράσεις — «Παύση διαφημίσεων» στην εφαρμογή TV του YouTube σε επιλεγμένες περιοχές, οι οποίες ήταν ήδη υπό πιλοτική δοκιμή.

Εκείνη την εποχή, η εταιρεία είπε ότι όταν ένα βίντεο τίθεται σε παύση κατά τη διάρκεια της ροής, το βίντεο που παρακολουθείτε θα συρρικνωθεί και μια διαφήμιση θα εμφανίζεται δίπλα του. Μπορείτε είτε να απορρίψετε τη διαφήμιση και να επιστρέψετε στην οθόνη παύσης είτε να συνεχίσετε την παρακολούθηση του βίντεο πατώντας το κουμπί αναπαραγωγής.

Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης κλήσης κερδών της Google, ο Chief Business Officer της Google, Philipp Schindler, υπογράμμισε την επιτυχία της πιλοτικής δοκιμής παύσης διαφημίσεων.

Δήλωσε, «Στο 1ο τρίμηνο, είδαμε μεγάλη έλξη από την εισαγωγή ενός πιλοτικού παύσης διαφημίσεων σε συνδεδεμένες τηλεοράσεις, μιας νέας μορφής διαφήμισης χωρίς διακοπές που εμφανίζεται όταν οι χρήστες διακόπτουν το οργανικό τους περιεχόμενο. Τα αρχικά αποτελέσματα δείχνουν ότι οι διαφημίσεις Παύσης οδηγούν σε ισχυρά αποτελέσματα Ανάπτυξης επωνυμίας και επιβάλλουν κορυφαίες τιμές από τους διαφημιστές.

Η κύρια πηγή εσόδων του YouTube είναι οι διαφημίσεις. Με την επικείμενη εισαγωγή των διαφημίσεων παύσης, η εταιρεία δεν στοχεύει μόνο να ενισχύσει τις ροές εσόδων της, αλλά και να προσφέρει στους διαφημιστές μια πολλά υποσχόμενη νέα οδό για να συνδεθούν με το κοινό-στόχο τους.

Προς το παρόν, δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για το πότε θα αρχίσουν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις παύσης για όλους στο YouTube. Δεδομένων των θετικών αποτελεσμάτων των αρχικών δοκιμών παύσης διαφημίσεων στο YouTube, είναι πιθανό η Google να διαθέσει τη λειτουργία ευρύτερα πολύ σύντομα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here