Ισχυρό και έξυπνο: Το νέο OLED iPad Pro θα μπορούσε να διαθέτει ένα chipset M4

0
16
NextPit Apple iPad Pro 2022
© nextpit

Η Apple αναμένεται με ανυπομονησία να ανανεώσει τα tablet iPad της σε μια εβδομάδα από τώρα, τα οποία υποτίθεται ότι θα περιλαμβάνουν το OLED iPad Pro. Ενώ πιστευόταν εδώ και καιρό ότι η σειρά θα είναι εξοπλισμένη με chipset M3, μια αναφορά της τελευταίας στιγμής υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να φτάσει με το νεότερο τσιπ M4 της Apple, το οποίο θα επιτρέψει πολλές δυνατότητες δημιουργίας AI.

  • Ανυπομονείτε για τα νέα iPad; Δείτε τα καλύτερα tablet Android που μπορείτε να αγοράσετε.

Τα πρώτα μηχανήματα της Apple που λειτουργούν σε chipset M4

Στο πιο πρόσφατο ενημερωτικό δελτίο Power On του Bloomberg του Mark Gurman το Σαββατοκύριακο, ο διαρρήκτης της Apple αλλάζει απότομα την πρόβλεψή του για το επερχόμενο iPad Pro που θα τρέχει σε M3 SoC. Μάλλον, λέει ότι αυξάνονται οι πιθανότητες των δύο μοντέλων iPad Pro που διαθέτουν τσιπ M4.

Ο Gurman υποστήριξε αυτή την πιθανότητα εξηγώντας ότι η Apple θέλει να τοποθετήσει το OLED iPad Pro ως συσκευές με τεχνητή νοημοσύνη και να κάνει το ντεμπούτο του «φρέσκες λειτουργίες AI» μέσω του τσιπ M4 που είναι γεμάτο με αναβαθμισμένο Neural Engine. Πρόσθεσε ότι αυτή η σουίτα λειτουργιών AI θα ανακοινωθεί στο συνέδριο WWDC της Apple τον Ιούνιο και θα προστεθεί μόνο με την ενημέρωση iPadOS 18 αργότερα φέτος.

Render Apple iPad Air 12,9 ιντσών

Η απόδοση του μοντέλου iPad Air M3 12,9 ιντσών της Apple παρουσιάζει ομοιότητες με το iPad Air (2022) / © 91Mobiles

Εκτός από τα iPad, ο Gurman ανέφερε την περασμένη εβδομάδα ότι το προσαρμοσμένο τσιπ M4 θα βρει επίσης το δρόμο του στους επιτραπέζιους υπολογιστές Mac και Mac Mini κάποια στιγμή το φθινόπωρο. Και από ό,τι έχει, φαίνεται τώρα ότι οι φορητοί υπολογιστές MacBook Pro και MacBook Air θα λάβουν το chipset με τεχνητή νοημοσύνη.

Τι άλλο λανσάρει η Apple την επόμενη εβδομάδα;

Στο ίδιο ενημερωτικό δελτίο, ο δημοσιογράφος επαναλαμβάνει ότι το OLED iPad Pro θα συνοδεύεται από το νέο δίδυμο iPad Air, το Apple Pencil επόμενης γενιάς και το Magic Keyboard στην εκδήλωση Let Loose της Apple. Επίσης, διευκρίνισε ότι το Pencil 3 αποκτά χαρακτηριστικά που βασίζονται σε απτικά, τα οποία ευθυγραμμίζονται με την προηγούμενη διαρροή που υποδεικνύει χειρονομίες «συμπίεσης» και παρακολούθησης Εύρεση συσκευής.

Εκτός από τον νέο επεξεργαστή και την οθόνη OLED, τα tablet iPad Pro 2024 αναμένεται να αποκτήσουν ελαφρώς μεγαλύτερες οθόνες με ριζικά μειωμένα πλαίσια μαζί με μια επανατοποθετημένη κάμερα FaceTime. Εν τω μεταξύ, το iPad Air 2024 λέγεται ότι θα παρουσιαστεί σε δύο μεγέθη, με τη συμπερίληψη ενός μοντέλου 12,9 ιντσών.

Με αυτές τις αναμενόμενες αλλαγές και αναβαθμίσεις, πιστεύετε ότι το OLED iPad Pro γίνεται πιο ενδιαφέρον; Αυτό θα σας πείσει να το αγοράσετε; Πείτε μας τις απαντήσεις σας στην ενότητα σχολίων.

Πηγή:
Bloomberg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here