Το PlayStation 5 Slim φέρεται να φτάσει στο τρίτο τρίμηνο του 2023

0
81
Το PlayStation 5 Slim φέρεται να φτάσει στο τρίτο τρίμηνο του 2023

Τέλος, έφτασε μια αναφορά που περιγράφει λεπτομερώς ένα νέο μοντέλο του PlayStation 5, το οποίο είναι ένα PlayStation Slim με μεγάλη ζήτηση, και ανέφερε επίσης την αναμενόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός του PlayStation 5 είναι λίγο διαφορετικός και το να το κάνεις πιο λεπτό φαίνεται δύσκολο σε σύγκριση με το PlayStation 4, αλλά πολλοί άνθρωποι το θέλουν, επομένως η εταιρεία μπορεί να το σκοπεύει.

Η Sony μπορεί να δουλεύει στο PlayStation 5 Slim

Η Sony μπορεί να δουλεύει στο PlayStation 5 Slim

Ο ιαπωνικός τεχνολογικός γίγαντας Sony δεν έχει επιβεβαιώσει επίσημα, αλλά θα μπορούσαμε να δούμε το ελαφρύτερο και λεπτότερο μοντέλο του PlayStation 5 το επόμενο έτος. Επιπλέον, θα κληρονομήσει και κάποιες αλλαγές ετικέτας.

Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από έναν ιστότοπο με το όνομα η Διαρροήκαι αυτή η αναφορά ενισχύεται και επικυρώνεται από έναν αξιόπιστο ιστότοπο Wccftech.

Σύμφωνα με τις δύο αναφορές, η Sony εργάζεται στο PlayStation 5 Slim, καθώς είδαμε ένα λεπτό μοντέλο με το PlayStation 4, αλλά αυτό το νέο πιο λεπτό μοντέλο του PlayStation 5 θα έρθει με διαφορετικό όνομα.

Και σχετικά με την κυκλοφορία αυτού του μοντέλου, η έκθεση σημειώνει ότι αναμένεται να φτάσει το τρίτο τρίμηνο του 2023.

Επί του παρόντος, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τη σχεδίαση αυτού του επερχόμενου μοντέλου, αλλά πιστεύω ότι ο σχεδιασμός θα εξακολουθεί να περιλαμβάνει το λευκό χρώμα και το μπλε χρώμα ντεγκραντέ αστραπή στο όριο.

Ωστόσο, ήταν εύκολο για την εταιρεία να φτιάξει μια πιο λεπτή έκδοση του PS4 λόγω του απλού σχεδιασμού του, αλλά καθώς το PS5 έχει στρογγυλεμένο και περίπλοκο σχεδιασμό, θα είναι δύσκολο για την εταιρεία να κάνει το PS5 ελαφρύτερο με την ίδια CPU και RAM και SSD.

Είδαμε ήδη έναν YouTuber να ξαναφτιάχνει το PlayStation 5 σε μια πιο λεπτή έκδοση, αλλά όπως ανέφερε, έπρεπε να αφαιρέσει πολλά εξαρτήματα κάνοντας τα να λειτουργούν εξωτερικά.

Και επίσης, θα μπορούσε να κοστίζει περίπου το ίδιο κόστος με την τιμή εκκίνησης του PS5, αλλά παρόλα αυτά, είναι μυστήριο για εμάς αυτή τη στιγμή, επειδή η Sony αυξάνει την τιμή, επομένως μπορεί να κοστίσει υψηλότερα.