Δωρεάν εφαρμογές Android και iOS καθώς ξεκινούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

0
13
© nextpit

Κάθε εβδομάδα, νέα smartphone βγαίνουν στην αγορά, δελεάζοντας τους λάτρεις της τεχνολογίας. Θυμηθείτε, η αξία ενός smartphone βρίσκεται στις εφαρμογές του. Πού να βρείτε το καλύτερο; Έχουμε επιμεληθεί μια συλλογή από δωρεάν εφαρμογές και παιχνίδια για το Apple App Store και το Google Play Store. Συνήθως επί πληρωμή, αυτές οι εφαρμογές είναι τώρα δωρεάν για λήψη!

Ίσως αναρωτιέστε, «Πώς είναι ακόμη δυνατό αυτό; Σίγουρα, οι προγραμματιστές πρέπει να βγάλουν τα προς το ζην, σωστά;» Λοιπόν, η απάντηση είναι απλή. Ορισμένοι προγραμματιστές αποφάσισαν να προσφέρουν τις εφαρμογές τους δωρεάν ως έξυπνη στρατηγική μάρκετινγκ. Αλλά υπάρχει μια μικρή αλίευση – αυτές οι γενναιόδωρες προσφορές είναι διαθέσιμες μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Λοιπόν, τι περιμένεις; Αδράξτε την ευκαιρία και ξεκινήστε τη λήψη!

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές σε αυτήν τη λίστα διαφέρουν από τις συνηθισμένες προτάσεις μας για τις κορυφαίες 5 εφαρμογές της εβδομάδας. Δεν έχουμε εξετάσει μεμονωμένα κάθε εφαρμογή, επομένως ορισμένες από αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αλλά αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει από το να τους δώσετε μια ευκαιρία. Ποιος ξέρει, μπορεί απλώς να πέσει πάνω σε ένα κρυμμένο στολίδι που αξίζει τον κόπο σας! Προχωρήστε, λοιπόν, βουτήξτε στη συλλογή δωρεάν εφαρμογών και παιχνιδιών αυτής της εβδομάδας και απολαύστε μια έκρηξη εξερευνώντας νέες και συναρπαστικές προσθήκες στο smartphone σας.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Ο μετρητής σχήματος προσώπου μου (3,99 $): Αναρωτηθήκατε ποτέ ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας; Είναι στρογγυλό; Ωοειδής; Αφήστε αυτήν την εφαρμογή να το καθορίσει για εσάς.
  • QR Barcode and Scanner Pro (4,49 $): Σαρώστε εύκολα κωδικούς QR και γραμμικούς κώδικες με αυτήν την εφαρμογή δύο σε ένα.
  • Προσδιορίστε τις φυλές σκύλων (0,99 $): Πέρασες ποτέ μια μέρα στο πάρκο και αναρωτήθηκες τι είδους ράτσες σκύλων τρέχουν; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή για να μάθετε.
  • Retrowave Live Wallpapers (0,99 $): Αποκτήστε ένα σωρό ταπετσαρίες που διαθέτουν σχέδια που είναι μια έκρηξη από το παρελθόν!
  • Έλεγχος περιστροφής (0,99 $): Αποκτήστε πλήρη έλεγχο στον προσανατολισμό περιστροφής του smartphone σας με τη μορφή ενός widget.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Μυστικός Πύργος (0,99 $): Με διάφορους χαρακτήρες για να διαλέξετε, ο καθένας με τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του, διασχίζετε όλα τα επίπεδα του πύργου και απαλλάσσετε οποιονδήποτε μπει στο δρόμο σας.
  • Master Quiz Tech (2,49 $): Υπερήφανος που είσαι ο κάτοικος nerd; Γιατί να μην δοκιμάσετε τις γνώσεις σας με αυτό το παιχνίδι;
  • Αυτοκίνητα μποτιλιαρίσματος ($4,99): Καθαρίστε όλα τα μποτιλιαρίσματα σε αυτό το παιχνίδι παζλ που σίγουρα θα σας καθηλώσει!
  • SPHAZE (0,99 $): Ένα παιχνίδι παζλ επιστημονικής φαντασίας που είναι εύκολο στα μάτια και δίνει στη φαιά ουσία σας μια καλή πρόκληση.
  • Grow Zombie (1,99 $): Ποιος ήξερε ότι υπάρχουν διάφορα είδη ζόμπι τριγύρω, καθώς καλλιεργείτε την κύρια φυλή ζόμπι.

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Θολώστε το φόντο και το πρόσωπο του βίντεο ($4,99): Θέλετε να διατηρήσετε το απόρρητό σας στα βίντεό σας φροντίζοντας να φαίνονται μόνο ορισμένα πρόσωπα; Αυτή η εφαρμογή μπορεί να βοηθήσει.
  • Κάθε μέρα Spirit Lock οθόνες (0,99 $): Αποκτήστε μια τυχαία δημιουργημένη ταπετσαρία κάθε μέρα που ελπίζουμε να κρατήσει τη διάθεση σας.
  • Πόσες μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα; (0,99 $): Δεν χρειάζεται να περιμένουμε χειροκίνητα την ημέρα που θα διανεμηθούν τα δώρα. Αντ’ αυτού χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή.
  • ColorCamera: Color Picker (0,99 $): Εξάγετε χρώματα από τη συλλογή φωτογραφιών σας για να γνωρίζετε ακριβώς τον τύπο απόχρωσης που αναζητάτε.
  • Μετρονόμος (1,99 $): Ξεχάστε να έχετε έναν φυσικό μετρονόμο όταν έχετε μια εφαρμογή που είναι εξαιρετικά φορητή.

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • World of Chess 3D (1,99 $): Παίξτε σκάκι με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο με φανταχτερά τρισδιάστατα γραφικά.
  • Chloe Puzzle Game Pro (1,99 $): Παιχνίδια παζλ τέχνης 72 pixel για εξερεύνηση, όπου πρέπει να βοηθήσετε την Κλόε και τους φίλους να φτάσουν στον προορισμό με ασφάλεια.
  • Η πόλη μου: Νοσοκομείο (3,99 $): Αφήστε τα μικρά σας να εξερευνήσουν πώς θα ήταν η λειτουργία ενός νοσοκομείου.
  • Puzzling Peaks EXE (1,99 $): Ένα υβριδικό παιχνίδι φλίπερ-πλατφόρμας-γκόλφ που απαιτεί κάποιο βαθμό σκέψης και βασική κατανόηση της φυσικής.
  • Εισβολή Ορδής (0,29 $): Ένα παιχνίδι άμυνας πύργων όπου πρέπει να προστατεύσετε το κάστρο σας από, τι άλλο, εισβολή ορδών εχθρών!

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Στον συνεχώς εξελισσόμενο κόσμο των εφαρμογών για κινητά, υπάρχουν μερικές πονηρές που χρησιμοποιούν πονηρές τακτικές για να επωφεληθούν από τη συλλογή και τη διανομή των προσωπικών σας πληροφοριών. Μην ανησυχείτε, αγαπητοί αναγνώστες που γνωρίζετε καλά τον τομέα της τεχνολογίας, γιατί έχουμε πολύτιμες συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να ενισχύσετε την ασφάλεια των πολύτιμων δεδομένων σας. Σας συμβουλεύουμε ανεπιφύλακτα να είστε προσεκτικοί όταν εκχωρείτε δικαιώματα στις εφαρμογές που εγκαθιστάτε.

Πράγματι, γιατί ένα απλό ξυπνητήρι απαιτεί πρόσβαση στην κάμερα ή τις επαφές σας; Και ποια δικαιολογία έχει μια εφαρμογή φακού για την ανάγκη γνώσης της ακριβούς τοποθεσίας σας; Επιλέγοντας προσεκτικά ποιες άδειες θα εξουσιοδοτήσετε, μπορείτε να προστατέψετε αποτελεσματικά τα προσωπικά σας δεδομένα από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Συνεχίστε λοιπόν και εξερευνήστε το ευρύ φάσμα των δωρεάν λήψεων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας Android ή iOS, με τη διαβεβαίωση ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για τη λίστα αυτής της εβδομάδας με την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων; Υπήρχαν εφαρμογές ή παιχνίδια που πιστεύετε ότι θα ωφελούσαν την κοινότητα; Μοιραστείτε τα στα σχόλια.