Το OnePlus Pad 2 μπορεί να είναι ένας σοβαρός αντίπαλος του Galaxy Tab S9

0
19
Το OnePlus Pad 2 μπορεί να είναι ένας σοβαρός αντίπαλος του Galaxy Tab S9
© OnePlus / Επεξεργασία από το nextpit

Η OnePlus κυκλοφόρησε το πρώτο της tablet Android σχεδόν ακριβώς πέρυσι. Αν και δεν περιμένουμε να δούμε έναν διάδοχο σύντομα, οι αρχικές λεπτομέρειες σχετικά με τη συσκευή, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας κυκλοφορίας και του επεξεργαστή της έχουν αρχίσει να εμφανίζονται.

  • Προτιμάτε tablet Samsung; Δείτε τις πλάκες Galaxy που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Το OnePlus Pad 2 θα κυκλοφορήσει το 2ο ωράριο του 2024;

Σύμφωνα με πληροφορίες που κοινοποίησε ο αξιόπιστος leaker Max Jambor που κοινοποιήθηκε στο X (πρώην Twitter), ο διάδοχος του OnePlus Pad λέγεται ότι θα φτάσει στο δεύτερο εξάμηνο του 2024. Αυτό είναι ένα ευρύ παράθυρο εκκίνησης, αλλά προσθέτει στη βεβαιότητα ότι το Το OnePlus Pad 2 υπάρχει και είναι ήδη στα σκαριά.

Εκτός από την πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας, δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για το υλικό της συσκευής. Βάσει των όσων γνωρίζουμε, το OnePlus Pad είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Pad 2 που δεσμεύεται στην Κίνα από την αδελφή του εταιρεία Oppo. Ως εκ τούτου, δεν θα ήταν έκπληξη εάν το OnePlus Pad 2 καταλήξει να μοιράζεται προδιαγραφές και σχεδιασμό με το επερχόμενο Oppo Pad 3.

Τι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό στο OnePlus Pad 2;

Βασισμένο σε ένα άλλο πολυγραφικό Digital Chat Station (μέσω GizmoChina), το Oppo Pad 3 διαμορφώνεται για να αποκτήσει ένα Snapdragon 8 Gen 3 SoC υψηλής ποιότητας αντί να συνεχίσει με ένα τσιπ MediaTek.

Εάν υλοποιηθεί, θα είναι μια αξιοσημείωτη αναβάθμιση στην απόδοση από το τσιπ Dimensity 9000 στο Oppo Pad 2 και στο OnePlus Pad. Ταυτόχρονα, θα το έκανε ανάμεσα στα πολύ λίγα tablet που τροφοδοτούνται από τσιπ Snapdragon, όπως με το Galaxy Tab S9 της Samsung που τρέχει στο Snapdragon 8 Gen 2.

OnePlus Pad Go

Το OnePlus Pad Go διαθέτει οθόνη LCD 11,3 ιντσών με ανάλυση 2,4K σε μοναδική αναλογία 7:5 παρόμοια με το ακριβότερο tablet OnePlus Pad. / © Amazon IN

Με βάση όσα γνωρίζουμε, η OnePlus χρησιμοποιεί τσιπ MediaTek για να διατηρήσει το κόστος των συσκευών της χαμηλότερο σε σύγκριση με τον εξοπλισμό τους με αντίστοιχους Snapdragon. Σε αυτή τη σημείωση, μπορεί να σημαίνει ότι το OnePlus 3 θα μπορούσε τελικά να έχει υψηλότερη τιμή από τον προκάτοχό του.

Εκτός από το κορυφαίο τσιπ, το OnePlus Pad 2 θα μπορούσε να μεταφέρει τη μοναδική αναλογία οθόνης 7:5, παρόμοια με το φθηνότερο Pad Go της OnePlus, μαζί με μεγάλη χωρητικότητα μπαταρίας και γρήγορο ρυθμό φόρτισης. Το tablet θα πρέπει να τρέχει στο Android 14 με το Oxygen OS στην κορυφή.

Τι άλλο θα θέλατε να δείτε από το OnePlus Pad 2; Πιστεύετε ότι η εταιρεία θα αυξήσει την τιμή του tablet εάν τρέχει σε Snapdragon 8 Gen 3; Μας αρέσει να ακούμε τις σκέψεις σας για αυτό. Ας τα συζητήσουμε στα σχόλια.