Η ενημερωμένη έκδοση Colorful One UI 7 της Samsung μπορεί να φτάσει σύντομα στις συσκευές Galaxy

0
15
© nextpit

Ενώ η Google βρίσκεται ήδη στο τελευταίο της σκέλος του προγράμματος Android 15 beta για τηλέφωνα Pixel, η Samsung δεν έχει ξεκινήσει ακόμη τη δοκιμαστική της φάση για την ενημέρωση, η οποία θα φτάσει ως One UI 7. Οι νέες αναφορές περιορίζουν ένα προηγούμενο παράθυρο εκκίνησης για την έκδοση beta πρόγραμμα, ενώ υπαινίσσεται επίσης τεράστιες οπτικές αλλαγές στη ρυμούλκηση με το υλικολογισμικό.

Πότε μπορείτε να κάνετε λήψη της ενημέρωσης One UI 7;

Σύμφωνα με τον πολυγραφότατο και συχνό διαρρήκτη Ice Universe, υπάρχει πιθανότητα η φετινή One UI 7 beta να φτάσει στις συσκευές Samsung Galaxy νωρίτερα από ό,τι νομίζετε. Ο tipster είπε ότι οι χρήστες θα πρέπει να περιμένουν ότι η Samsung θα ανακοινώσει το πρόγραμμα One UI beta ήδη από τα τέλη Ιουλίου, εάν δεν υπάρχουν οδοφράγματα στην επιφάνεια στην πορεία.

Εάν υλοποιηθεί, αυτό θα έθετε την επερχόμενη ενημέρωση μερικές εβδομάδες μπροστά από το υποτιθέμενο ετήσιο χρονοδιάγραμμα. Για αναφορά, το One UI 6 beta κυκλοφόρησε τη δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου του περασμένου έτους, αν και η διαθεσιμότητα της ενημέρωσης ήταν κλιμακωτή ανάλογα με τα μοντέλα Galaxy.

Τι νέο θα μπορούσε να υπάρχει στο One UI 7;

Εκτός από το χρονοδιάγραμμα όμως, το One UI 7 προφανώς φέρνει μια χούφτα σημαντικές αλλαγές που κάνουν μια μεγαλύτερη ενημέρωση από το One UI 6.

Η ίδια πηγή ανέφερε αρχικά ότι η Samsung σκοπεύει να αναθεωρήσει τις γρήγορες ρυθμίσεις ή το αναπτυσσόμενο μενού στο One UI 7, το οποίο έχει ήδη μια μέτρια αλλαγή στο One UI 6. Δυστυχώς, δεν αναφέρθηκε λεπτομερώς ποια θα είναι η νέα σχεδίαση .

Η εταιρεία θα μπορούσε επίσης να αντλήσει έμπνευση από το iOS 18, καθώς υποδεικνύεται ότι επανασχεδιάζουν και τα εικονίδια της εφαρμογής της αρχικής οθόνης, καθιστώντας τα πιο χρωματιστά και με ελαφρώς ενημερωμένο σχήμα από τα τρέχοντα εικονίδια squircle. Επιπλέον, η Samsung λέγεται ότι τροποποιεί τα πάνελ ειδοποιήσεων και την προεπιλεγμένη εφαρμογή κάμερας Galaxy στο One UI 7.

Samsung Galaxy Z Fold 5 με One UI 6 βασισμένο στο Android 14

Η Samsung έχει ήδη δώσει νέα εμφάνιση στον πίνακα γρήγορων ρυθμίσεων στο One UI 6 / © nextpit

Εκτός από τις οπτικές αλλαγές, έρχονται και νέες δυνατότητες συστήματος, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου τρόπου κλειδώματος εφαρμογών που ονομάζεται App Lock. Αυτή είναι πιθανώς η έκδοση του Private Space της Samsung που έκανε το ντεμπούτο του με το Android 15. Ουσιαστικά, το τελευταίο σάς επιτρέπει να αποκρύψετε εφαρμογές σε ξεχωριστό κοντέινερ ενώ επίσης απενεργοποιεί το σύστημα της συσκευής σας από την πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις ειδοποιήσεις αυτών των εφαρμογών.

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι τα Galaxy S24 (Plus) και Galaxy S24 Ultra (αναθεώρηση) θα μπορούσαν πρώτα να λάβουν το υλικολογισμικό beta προτού η Samsung το διαθέσει σε περισσότερες συσκευές Galaxy.

Ξεχωριστά, η Samsung πρόκειται επίσης να κυκλοφορήσει τη λιγότερο σημαντική ενημέρωση για τις συσκευές Galaxy, το One UI 6.1.1, τις επόμενες εβδομάδες. Αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι το υλικολογισμικό είναι ήδη διαθέσιμο εκτός συσκευασίας για το Galaxy Z Fold 6 (αναθεώρηση) και το Galaxy Z Flip 6 (αναθεώρηση), το οποίο εισάγει κατά κύριο λόγο νέες δυνατότητες δημιουργίας AI.

Σκοπεύετε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα One UI beta της Samsung και να δοκιμάσετε το Android 15 στο τηλέφωνο ή το tablet Galaxy σας; Αφήστε μας να ακούσουμε τα σχέδιά σας.