Το OnePlus Fold και το Oppo Find N3 είναι πιθανώς το ίδιο πτυσσόμενο

0
76
Το OnePlus Fold και το Oppo Find N3 είναι πιθανώς το ίδιο πτυσσόμενο
© NextPit

Η OnePlus ανακοίνωσε επίσημα σε συνέντευξη Τύπου στο MWC 2023 στη Βαρκελώνη ότι η εταιρεία σχεδιάζει να παρουσιάσει το πρώτο της πτυσσόμενο, το OnePlus Fold, το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Τώρα υπάρχει μια αναφορά μέσων ενημέρωσης που υποστηρίζει ότι το εν λόγω OnePlus Gold θα είναι πανομοιότυπο με το Oppo Find N3, το οποίο επίσης αναμένεται.

OnePlus Fold και Oppo Find N3 με πανομοιότυπες προδιαγραφές και σχεδιασμό

Φημολογούμενη εικόνα Oppo Find N3

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς, εδώ βλέπουμε το Oppo Find N3 ή το OnePlus Fold. / © 91mobile

Το γράφω από τη σφαλιάρα: Η ινδική έκδοση 91 κινητό παρέχει μια αποκλειστική αναφορά που λίγο πολύ αναφέρει ότι το OnePlus Fold και το Oppo Find N3 θα είναι ένα και το αυτό smartphone. Κατ ‘αρχήν, θα ήταν ακόμη και τεχνικά δυνατό, καθώς η OnePlus είναι θυγατρική της Oppo. Πρακτικά, ακούγεται λίγο παράλογο στα αυτιά μου. Γιατί να κυκλοφορήσετε δύο πτυσσόμενα στην αγορά που δεν διαφέρουν ούτε οπτικά ούτε τεχνικά;

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα αναδιπλούμενα smartphone για το 2023

Επειδή σύμφωνα με τον ιστότοπο σύγκρισης τιμών, ο οποίος έχει αναφέρει συχνά τεχνικές προδιαγραφές στο παρελθόν που δεν έχουν επιβεβαιωθεί έτσι, και τα δύο αναδιπλούμενα smartphone υποτίθεται ότι έχουν οθόνη QHD+ OLED 8 ιντσών. Στο εξωτερικό, θα είναι μια οθόνη AMOLED 6,5 ιντσών, η οποία υποτίθεται ότι έχει ρυθμό ανανέωσης 120 Hz όπως η αναδιπλούμενη εσωτερική οθόνη.

Υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιηθεί ο τελευταίος κορυφαίος επεξεργαστής της Qualcomm – μάλλον αναμενόμενος επίσης – ο οποίος θα πρέπει να είναι Snapdragon 8 Gen 2 σύμφωνα με την τρέχουσα κατάσταση της τέχνης. Επιπλέον, υποτίθεται ότι έχει 16 GB RAM και 512 GB αποθηκευτικό χώρο. Βλέπω αυτές τις τιμές μόνο σε μια μέγιστη διαμόρφωση επίσης. Όσον αφορά την τεχνολογία κάμερας, η αναφορά αναφέρει μια μπροστινή κάμερα 32 MP και μια πίσω τριπλή κάμερα για το Oppo Find N3 καθώς και το OnePlus Fold.

Oppo Find N2

Βασικά, το Oppo Find N3 θα μοιάζει πολύ με το Oppo Find N2. / © NextPit

Τα δεδομένα της κάμερας ήταν ήδη γνωστά

Οι εικασίες εδώ αφορούν μια οπτικά σταθεροποιημένη κύρια κάμερα 50 MP, η οποία θα πλαισιώνεται από μια υπερευρυγώνια κάμερα 48 MP και μια κάμερα περισκοπίου 32 MP. Αυτές οι τιμές έχουν ήδη ανακοινωθεί από άλλες πηγές. Τέλος, η πηγή αναφέρει ότι και τα δύο πτυσσόμενα διαθέτουν μπαταρία 4.800 mAh που μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα με έναν παρεχόμενο προσαρμογέα ισχύος 80 W.

  • Έχουμε ήδη δοκιμάσει τον προκάτοχο, το Oppo Find N2, για εσάς.

Από την πλευρά μου, είμαι δύσπιστος σχετικά με αυτές τις πληροφορίες. Αν και το site αναφέρει ως πηγή τον tipster Yogesh Brar, ο οποίος δεν είναι άγνωστος στη σκηνή, εμφανίζεται περιστασιακά και ως συγγραφέας στην αρχική σελίδα. Και οι δύο εταιρείες αποσύρονται από την ευρωπαϊκή αγορά λόγω μιας χαμένης αγωγής για διπλώματα ευρεσιτεχνίας κατά της Nokia.

Επομένως, μια αναδιάρθρωση ή μείωση του χαρτοφυλακίου θα είχε νόημα. Στη συνέχεια, παρακαλούμε είτε το OnePlus Fold, το οποίο έχει ήδη υποδείξει ο Pete Lau (Διευθύνων Σύμβουλος της OnePlus), είτε το Oppo Find N3. Τουλάχιστον ο διαρρήκτης “Max Jambor” ισχυρίζεται ότι το OnePlus Fold θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο. Θα δούμε τι θα αποδειχθεί αλήθεια στο τέλος.

Ποια είναι η διατριβή σας για αυτήν την απίστευτη «αποκλειστική αναφορά»; Πιστεύετε ότι η OnePlus και η Oppo θα κυκλοφορήσουν στην πραγματικότητα ένα και το ίδιο smartphone στην αποδεκατισμένη αγορά; Γράψτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια – είμαι ήδη περίεργος!

Πηγή:
91 κινητό