Το OnePlus Ace Racing Edition κυκλοφόρησε με ισχυρές προδιαγραφές στο Budget

0
95
Το OnePlus Ace Racing Edition κυκλοφόρησε με ισχυρές προδιαγραφές στο Budget

Η Oneplus κυκλοφόρησε το OnePlus Ace Racing Edition στην Κίνα, το οποίο επισημαίνεται ως ένα οικονομικό smartphone gaming μεσαίας κατηγορίας. Μερικές από τις προδιαγραφές του είναι απόλυτες, όπως το τσιπ του, και κάποιες είναι παρακάτω. Λοιπόν, ας τα συζητήσουμε εν συντομία.

Προηγουμένως, η OnePlus κυκλοφόρησε το OnePlus Ace στην Ινδία με την αλλαγή επωνυμίας του OnePlus 10R. Τώρα είναι μια άλλη έκδοση που φαίνεται λογική στο τμήμα επιδόσεων, αλλά δεν έχει πληροφορίες για άλλες περιοχές.

Παραδόξως, διαθέτει το ίδιο τσιπ με το OnePlus Ace, αλλά επίσης, μπορούμε να δούμε κάποιες μικρές περικοπές όπως η οθόνη LCD, αλλά για μένα είναι η τέλεια συσκευή για gaming. Παρόλα αυτά, στην Κίνα, έχει πλέον οριστεί για κράτηση.

OnePlus Ace Racing Edition: Προδιαγραφές & Λεπτομέρειες

OnePlus Ace Racing Edition: Προδιαγραφές & Λεπτομέρειες

Καθώς η OnePlus παρουσίασε τη συσκευή της στην Ινδία μετά την κυκλοφορία από την Κίνα, αλλά για αυτό το smartphone, προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαίωση εάν θα κυκλοφορήσει σε άλλες περιοχές ή όχι. Ωστόσο, μπορούμε να περιμένουμε να δούμε την κυκλοφορία του στην Ινδία με χορηγό στο επερχόμενο τουρνουά BGMI.

Επειδή στην Κίνα, η έκδοση OnePlus Ace Racing θα είναι η επιλογή παιχνιδιού στο επερχόμενο ανοιξιάτικο τουρνουά της Peaceeper Elite League (PEL).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Η πίσω κάμερα διαθέτει έναν κύριο αισθητήρα 64MP, μια κάμερα Ultra-Wide 8MP και έναν φακό Marco 2MP. Το ίδιο selfie shooter 16MP στην αριστερή γωνία με το OnePlus Ace.

Απεικόνιση

Το OnePlus Ace Racing Edition περιέχει FHD+ 6,59 ιντσών IPS LCD με υποστήριξη ρυθμού ανανέωσης 120 Hz. Ειδικά για τη λειτουργία παιχνιδιού, αυτή η συσκευή διαθέτει έξι λειτουργίες ρυθμού ανανέωσης 30/48/50/60/90/120 Hz ανάλογα με το παιχνίδι.

Εκτέλεση

Χαρακτηριστικά παιχνιδιού OnePlus Ace Racing Edition

Το chipset MediaTek Dimensity 8100-Max τροφοδοτεί το OnePlus Racing Edition. Η συσκευή τρέχει σε ColorOS 12 με βάση το Android 12. Η παραλλαγή RAM επιλέγει 8GB RAM με 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο και 12GB RAM με 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Δεδομένου ότι πρόκειται για τηλέφωνο παιχνιδιών, διαθέτει ορισμένες δυνατότητες παιχνιδιού, όπως η λειτουργία απαγωγής θερμότητας και η λειτουργία υπερ-ενίσχυσης, που παρέχει σταθερό ρυθμό καρέ.

Φόρτιση μπαταρίας

Το smartphone έχει μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 67 W εκτός από το OnePlus Ace με 80 W μπορεί να φορτίσει 100% σε 35 λεπτά, αλλά αυτό το 67 W μπορεί να φορτίσει 80% σε 29 λεπτά.

Τιμή & Διαθεσιμότητα

Το OnePlus Ace Racing Edition θα είναι διαθέσιμο σε παραλλαγές δύο χρωμάτων, Γκρι και Μπλε, και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm, θύρα USB Type-C για φόρτιση και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων τοποθετημένο στο πλάι, αλλά δεν υπάρχει πλευρική ειδοποίηση.

  • 8 GB RAM + 128 GB στα 1.900 CNY (300 $/23.000 Rs)

  • 8 GB RAM + 256 στα 2.200 CNY (350 $/27.000 Rs)

  • 12 GB RAM + 256 στα 2.400 CNY (400 $/29.000 Rs)

Το OnePlus Ace Racing Edition θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στις 31 Μαΐου στην Κίνα.