Το Galaxy Z Flip 6 θα ξεπεράσει τις προσδοκίες; Αποκαλύφθηκαν νέα σημεία αναφοράς

0
14
Το Galaxy Z Flip 6 θα ξεπεράσει τις προσδοκίες;  Αποκαλύφθηκαν νέα σημεία αναφοράς
© nextpit

Παρόλο που είναι μικρότερο και διπλώνει, το Galaxy Z Flip 5 της Samsung (ανασκόπηση) είναι το καλύτερο ανάμεσα στα πτυσσόμενα τηλέφωνα, χάρη στο πανίσχυρο τσιπ Snapdragon 8 Gen 2. Μια πρόσφατη δοκιμή δείχνει ότι το επερχόμενο Galaxy Z Flip 6 είναι επίσης γρήγορο, χρησιμοποιώντας έναν νέο επεξεργαστή που διατηρεί αυτήν την υψηλή απόδοση.

  • Μην χάσετε: Τα καλύτερα αναδιπλούμενα τηλέφωνα σε σύγκριση

Σημείο αναφοράς γραφικών Samsung Galaxy Z Flip 6

Όπως εντοπίστηκε στο αποθετήριο του Geekbench, το Galaxy Z Flip 6 με την κωδική ονομασία SM-F741U τρέχει σε SoC Snapdragon 8 Gen 3, όπως φαίνεται από το όνομα «ανανάς» που δίνεται στη μητρική πλακέτα και αναφέρεται ως Adreno 750 GPU. Αλλά το ενδιαφέρον μέρος είναι πώς η συσκευή σημείωσε 15.050 στο μέτωπο γραφικών, το οποίο είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με το Galaxy S24 της Samsung (κριτική).

Αυτό που μπορούμε να κάνουμε από αυτό είναι ότι το Galaxy Z Flip 6 θα μπορούσε να λάβει ένα βελτιωμένο, ή ίσως ευρύτερο, σύστημα ψύξης στο εσωτερικό του ίδιου όπως και ολόκληρη η σειρά Galaxy S24. Μια μεγαλύτερη ψύξη θαλάμου ατμού θα αντισταθμίσει λογικά την επιπλέον θερμότητα που παράγεται από την ταχύτερη CPU και GPU στο τσιπ.

Samsung Galaxy Z Flip 6

Το σημείο αναφοράς Galaxy Z Flip 6 της Samsung επιβεβαιώνει ότι είναι τόσο γρήγορο και ικανό όσο η σειρά Galaxy S24/ © Geekbench

Ενώ η αναφερόμενη συσκευή έχει διαμορφωθεί με μνήμη RAM 8 GB, αναφέρθηκε προηγουμένως ότι η Samsung θα μπορούσε να προσφέρει μια παραλλαγή με 12 GB μνήμης RAM. Ως εκ τούτου, η πραγματική βαθμολογία αναφοράς από αυτήν την παραλλαγή μπορεί να είναι υψηλότερη.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά Samsung Galaxy Z Flip 6

Εκτός από το νέο chipset, το Galaxy Z Flip 6 φημολογείται ότι διαθέτει μπαταρία 3.887 mAh η οποία θα διαφημιζόταν ως 4.000 mAh. Αυτό είναι ένα πολύ μικρό άλμα από τον τυπικό χυμό του Galaxy Z Flip 5 στα 3.700 mAh και θα βοηθούσε στην παροχή λίγων ωρών χρόνου λειτουργίας. Επιπλέον, μια σειρά από δυνατότητες δημιουργίας τεχνητής νοημοσύνης θα πρέπει επίσης να κάνει ντεμπούτο στο πτυσσόμενο.

Εικόνες που δημιουργήθηκαν από τρίτους υπολογιστή Samsung Galaxy Z Flip 6

Το Samsung Galaxy Z Flip 6 εμφανίζεται με την ίδια οθόνη καλύμματος με το Z Flip 5. / © On Leaks / SmartPrix

Όσον αφορά την κατασκευή και το σχεδιασμό, το Galaxy Z Flip 6 μπορεί επίσης να επωφεληθεί από έναν πιο ανθεκτικό τύπο πτυσσόμενων οθονών που ονομάζεται “Iron Flex”. Επιπλέον, μια εικασία για μεγαλύτερη οθόνη εξωφύλλου στροβιλίζεται, αν και δεν υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό.

Η επόμενη εκδήλωση Unpacked της Samsung αναμένεται με ανυπομονησία να γίνει τον Ιούλιο, όπου τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6 θα γίνουν επίσημα. Το Galaxy Watch 7 σε τρία μοντέλα και το Galaxy Ring αναμένεται να ανακοινωθούν στην ίδια εκδήλωση.

Αγοράζετε κάποιο από τα πτυσσόμενα τηλέφωνα της Samsung φέτος; Ποιο επιλέγετε από τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων.

Μέσω: SamMobile
Πηγή:
Geekbench