Πώς οι περιγραφές θέσεων εργασίας μπορούν να αποκαλύψουν εάν ένας χώρος εργασίας είναι τοξικός

0
82
Πώς οι περιγραφές θέσεων εργασίας μπορούν να αποκαλύψουν εάν ένας χώρος εργασίας είναι τοξικός

© 89stocker / Shutterstock.com

Αν ψάχνετε για μια νέα δουλειά, μπορεί να είστε έτοιμοι για μια πρόκληση, ίσως να μην αντέχετε το αφεντικό σας ή ίσως να εκμεταλλεύεστε την καυτή αγορά εργασίας και το κυνήγι εργασίας για να εξασφαλίσετε περισσότερα χρήματα.

Οι λόγοι για τη μετακίνηση των ρόλων σας μπορεί να είναι διαφορετικοί από εκείνους του συναδέλφου σας, αλλά το γεγονός παραμένει ότι όλοι ελπίζουν ότι ο νέος εργοδότης τους θα είναι καλύτερος από τον προηγούμενο – αν και με διαφορετικούς τρόπους. Ωστόσο, ανεξάρτητα από τη βιομηχανία, ανεξάρτητα από τον ρόλο σας ή ανεξάρτητα από το επίπεδό σας, ένας τοξικός χώρος εργασίας δεν είναι ποτέ ο στόχος.

Αλλά πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν ένας χώρος εργασίας είναι τοξικός; Μπορείτε να κάνετε έρευνα, μπορείτε να μιλήσετε με άτομα που είτε εργάζονταν είτε εργάζεστε εκεί ή μπορείτε να διαβάσετε προσεκτικά την περιγραφή της θέσης εργασίας και να την ελέγξετε με το τοξικό μας φύλλο απάτης στο χώρο εργασίας.

Υπάρχουν μερικές φράσεις που πρέπει να θεωρούνται κόκκινες σημαίες.

1. Φορέστε πολλά καπέλα

Εάν μια περιγραφή θέσης δηλώνει ότι οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να φορούν πολλά καπέλα, αυτό σημαίνει γενικά ότι η ομάδα στο σύνολό της είναι ανεπαρκής. Σας προσλαμβάνουν για τις δεξιότητές σας σε έναν τομέα, και ενώ κανείς δεν πειράζει να βοηθάει σε περιόδους πολυάσχολης κίνησης, το να παρατείνετε τον εαυτό σας πέρα ​​από τον ρόλο και τα αφιερωμένα σας καθήκοντα μακροπρόθεσμα δεν είναι λύση. Είναι μια συνταγή για εξάντληση.

2. Είμαστε Οικογένεια

Οι συνεργάτες σου δεν είναι η οικογένειά σου. Ενώ ο καθένας θέλει να τα πάει με τους συναδέλφους του και να έχει ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, η ίδια η έννοια της επιχείρησης βασίζεται σε όρια. Εάν μια περιγραφή εργασίας αναφέρει ένα περιβάλλον «όμοιο με την οικογένεια», είναι μια κόκκινη σημαία που θα κληθείτε να υπερβείτε ξανά και ξανά. Αυτό υποδηλώνει επίσης ένα περιβάλλον που δυσκολεύει πολύ τους εργαζόμενους να πουν όχι.

3. Περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό

Ορισμένες βιομηχανίες είναι από τη φύση τους με γρήγορους ρυθμούς, ωστόσο αν μια εταιρεία περιγράφει τον εαυτό της ως γρήγορο, αυτό σημαίνει γενικά ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να κάνετε τη δουλειά σας, επειδή οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές. Αυτός ο τοξικός κύκλος συνεχίζεται όταν εργάζεστε υπερωρίες για να ολοκληρώσετε εργασίες και στη συνέχεια δεν είστε σε θέση να αποκαταστήσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής χωρίς να αφήσετε την παραγωγή σας να υποφέρει.

4. Ανταγωνιστικοί μισθοί και παροχές

Αν και δεν είναι απαραίτητα κόκκινη σημαία, οι δηλώσεις σχετικά με ανταγωνιστικούς μισθούς και παροχές που δεν εξηγούνται στην περιγραφή θέσης εργασίας θα πρέπει να σημειώνονται για να τις συζητήσετε κατά τη διάρκεια μιας κλήσης με έναν υπεύθυνο πρόσληψης ή κατά τη διάρκεια του σταδίου ελέγχου. Πόσο καιρό θα χρειαστεί να εργαστείτε εκεί πριν ξεκινήσει η συνταξιοδοτική εισφορά; Τι καλύπτεται στην πραγματικότητα με την ασφάλιση υγείας; Και πώς λειτουργεί πραγματικά το σχέδιο αποθεμάτων προσωπικού;

Η ελπίδα δεν χάνεται: Για κάθε θέση εργασίας που αποφασίζετε να μην κάνετε αίτηση λόγω των κόκκινων σημαιών στην περιγραφή, υπάρχουν εκατοντάδες ακόμη εταιρείες που είναι αφιερωμένες στην καλή μεταχείριση του προσωπικού, προσφέροντας πραγματικά οφέλη, συνεχή εκπαίδευση και γενναιόδωρα πακέτα αποζημίωσης σε οικονομικούς και μη οικονομικούς πυλώνες . Κάναμε λίγη από τη σκληρή δουλειά επισημαίνοντας τρία από τα καλύτερα παρακάτω.

μήλο

Για όσους ενδιαφέρονται να κάνουν καριέρα στην τεχνολογία, πρέπει να είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας μήλο. Συνεχώς πρωτοποριακή, η εταιρεία όχι μόνο ξεπερνά τα όρια του δυνατού, αλλά ενδιαφέρεται για την υγεία και την ευημερία των εργαζομένων, προσφέροντας γενναιόδωρη άδεια μετ’ αποδοχών, προγράμματα ασφάλισης υγείας, πίστωση στο γυμναστήριο και πρόγραμμα αγοράς μετοχών προσωπικού. Η Apple προσλαμβάνει αυτήν τη στιγμή για ένα Ανώτερος Διευθυντής Μηχανικώνένα Μηχανικός Λογισμικού Java και ένα Μηχανικός Μηχανικής Εκμάθησης. Εξερευνήστε όλες τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στη διεύθυνση μήλο.

Κυματισμός

Κυματισμός είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο πληρωμών με πελάτες μεγάλες τράπεζες και παρόχους χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Η εταιρεία προσφέρει ανταγωνιστικούς μισθούς, μπόνους και ίδια κεφάλαια, καθώς και αμειβόμενη ιατρική και οδοντιατρική, πληρωμένη ασφάλιση όρασης, επιδόματα μετακινήσεων, ευέλικτη πολιτική διακοπών και κορυφαία στον κλάδο πολιτικές γονικής άδειας και παροχές οικογενειακού προγραμματισμού. Οι τρέχοντες ρόλοι στο Ripple περιλαμβάνουν α Μηχανικός Λογισμικού Blockchain, και Διευθυντής, Μηχανική Μάθηση. Εξερευνήστε όλους τους ανοιχτούς ρόλους στο Κυματισμός τώρα.

CrowdStrike

Γίγαντες της κυβερνοασφάλειας CrowdStrike αναφέρεται σταθερά ως μία από τις καλύτερες εταιρείες τεχνολογίας για εργασία – παγκοσμίως. Η πλήρως απομακρυσμένη πολιτική τους σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν την προκατάληψη της εγγύτητας ή να παλέψουν για ευέλικτες ευκαιρίες, ενώ τα οφέλη περιλαμβάνουν συνεισφορά 401.000, υγειονομική περίθαλψη, οικογενειακή άδεια, οικονομική υποστήριξη για συνεχή εκπαίδευση και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο αγοράς μετοχών. Η CrowdStrike αυτή τη στιγμή ψάχνει για πρόσληψη μηχανικοί με εμπειρία στο UI καθώς Αναλυτές Περιεχομένου Ασφαλείας. Εξερευνήστε όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή στη διεύθυνση CrowdStrike.

Υπάρχουν δεκάδες εταιρείες που προσλαμβάνουν αυτήν τη στιγμή σε όλους τους τομείς και τα επίπεδα στο NextPit Job Board – ανακαλύψτε όλες τις ευκαιρίες τώρα. Αυτό το άρθρο γράφτηκε από τον Aisling O’Toole.