Οι προδιαγραφές του OnePlus 13 που διέρρευσαν προτείνουν λιγότερες μεγάλες αναβαθμίσεις από 12

0
15
Οι προδιαγραφές του OnePlus 13 που διέρρευσαν προτείνουν λιγότερες μεγάλες αναβαθμίσεις από 12
© nextpit

Το OnePlus 12 (κριτική) είναι μία από τις κορυφαίες καταχωρίσεις της εταιρείας που έχουν φέρει σημαντικές αλλαγές υλικού. Ενώ η συσκευή ήρθε στη σκηνή μόλις πριν από λίγους μήνες, οι λεπτομέρειες για τον διάδοχό της αρχίζουν να ενισχύονται. Μια νέα έκθεση ρίχνει τώρα φως στις υποτιθέμενες βασικές προδιαγραφές και τον ανανεωμένο σχεδιασμό του OnePlus 13.

Με βάση τις «αναμενόμενες» βασικές προδιαγραφές που κοινοποίησε ο tipster Yogesh Brar στο X (πρώην Twitter), το OnePlus 13 πρόκειται να διατηρήσει ορισμένα στοιχεία υλικού από τον προκάτοχό του. Ωστόσο, το επερχόμενο τηλέφωνο ναυαρχίδα εξακολουθεί να πιστεύεται ότι θα φέρει επανάληψη στο εξωτερικό.

Καμία αναβάθμιση στην κάμερα και την μπαταρία φέτος

Αντίστοιχα, το OnePlus 13 θα κολλήσει με την μπαταρία των 5.400 mAh. Στη συνέχεια, οι κυψέλες συνδυάζονται με μια φόρτιση 100 watt που ήταν επίσης η ίδια βαθμολογία που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες συσκευές OnePlus. Αυτό δεν θα ήταν περίεργο, καθώς η μεγεθυσμένη μπαταρία προστέθηκε μόνο στο OnePlus 12 και εξακολουθεί να είναι ένα από τα κελιά με τη μεγαλύτερη βαθμολογία εκεί έξω.

OnePlus Open

Το OnePlus Open διαθέτει μονάδα τριπλής κάμερας με νέο αισθητήρα 50 MP Sony στοιβαγμένο σε συνδυασμό με κάμερα υπερευρείας 48 MP και κάμερα περισκοπίου 64 MP. / © nextpit

Παρόλα αυτά, η πηγή ισχυρίζεται ότι οι μονάδες κάμερας στο OnePlus 12 θα μεταφερθούν στο OnePlus 13. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να αποτελείται από έναν πρωτεύοντα αισθητήρα 50 MP Sony Lytia LYT-808 που βρίσκεται επίσης στο OnePlus Open ( αναθεώρηση) αναδιπλούμενο και ενώνεται με έναν τηλεφακό περισκοπίου 64 MP και ένα χρονολογημένο υπερευρυγώνιο κουμπωτά 48 MP.

Ποιες είναι οι νέες αλλαγές που θα προσφέρει το OnePlus 13;

Μεταξύ των αξιοσημείωτων αναβαθμίσεων είναι μια “μικρο-κυρτή” οθόνη 2K. Τι είναι αυτό? Οι λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το πάνελ είναι ελάχιστες, αλλά θα μπορούσε να είναι μια συγκρίσιμη τεχνολογία οθόνης που χρησιμοποιείται στο Xiaomi 14 και μια από τις επερχόμενες συσκευές της Oppo, αδελφής εταιρείας της OnePlus.

Βασικά, αυτή η “μικρο-κυρτή” οθόνη έχει καμπύλες άκρες και στις τέσσερις πλευρές του πίνακα σε αντίθεση με τις διπλές καμπύλες άκρες στις οθόνες των περισσότερων smartphone υψηλής τεχνολογίας.

Όσον αφορά την άλλη αλλαγή, ο Brar τονίζει ότι θα υπάρχει νέα «διακόσμηση και διάταξη πίσω κάμερας», η οποία ευθυγραμμίζεται με την προηγούμενη φήμη που αναφέρθηκε για ανανέωση στο OnePlus 13. Η επανάληψη πιθανότατα θα έχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του άκεντρου καμπούρα της κάμερας που εισήχθη στο OnePlus 10, αλλά είναι ακόμα άγνωστο πώς θα μοιάζει το νέο σχέδιο.

Η OnePlus διατηρεί επίσης την παράδοση στο OnePlus 13 καθώς αναμένεται να εξοπλίσει τη συσκευή με το ναυαρχίδα Snapdragon 8 Gen 4 SoC. Τόσο το τσιπ όσο και η συσκευή πρόκειται να παρουσιαστούν αργότερα φέτος, ενώ η παγκόσμια κυκλοφορία για το OnePlus 13 θα μπορούσε να γίνει στις αρχές του 2025.

Με αυτές τις προδιαγραφές και τη σχεδίαση, πιστεύετε ότι το OnePlus 13 θα αποτελέσει μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το Samsung Galaxy S25; Ποια είναι η γνώμη σας σε αυτό; Ας το συζητήσουμε στα σχόλια.