Οι γραφίδες με Fast Pair μπορούν να πουν στο Pixel Tablet σας πότε χρειάζονται φόρτιση

0
74
Οι γραφίδες με Fast Pair μπορούν να πουν στο Pixel Tablet σας πότε χρειάζονται φόρτιση

© NextPit

Μερικά από τα πλεονεκτήματα του Fast Pair της Google που βασίζεται στο Bluetooth LE είναι οι έξυπνες ειδοποιήσεις κατάστασης της μπαταρίας και η απρόσκοπτη σύζευξη για ακουστικά και υποστηριζόμενα αξεσουάρ. Αποδεικνύεται ότι η Google εργάζεται τώρα για να προσθέσει παρόμοιες λειτουργίες και για γραφίδες, οι οποίες είναι πιθανό να κάνουν το ντεμπούτο τους με το Pixel Tablet.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Pixel 7 στα τέλη του περασμένου έτους, η Google επιβεβαίωσε ότι το πρώτο Pixel Tablet θα συνοδεύεται από υποστήριξη γραφίδας USI, παρόμοια με τις συσκευές Chromebook. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε περαιτέρω στην έκδοση του λογισμικού Android QPR2 (Quarterly Platform Release) ότι η γραφίδα θα συνοδεύεται από βασικές δυνατότητες κατάστασης μπαταρίας.

  • Τα καλύτερα tablet Apple iPad το 2023

Εξυπνότερες ειδοποιήσεις ειδοποιήσεων για γραφίδες Android

Πρόσφατα αναφέρθηκε ότι αυτές οι λειτουργίες θα είναι μέρος της τεχνολογίας Fast Pair που προσθέτει η Google στις γραφίδες. Μέσω των απομεταγλωττισμένων κωδικών του Google Play, το APK Insight αποκάλυψε ότι ένα στυλό ή μια γραφίδα με Fast Pair μπορεί να παρέχει ειδοποιήσεις χαμηλής μπαταρίας στο Pixel Tablet ή σε αντιστοιχισμένη συσκευή.

Αντίστοιχα, οι συμβολοσειρές αποτελούνται από τρία επίπεδα ειδοποιήσεων. Υπάρχει προειδοποίηση, χαμηλή μπαταρία και πολύ χαμηλή μπαταρία. Σε αντίθεση με τις ειδοποιήσεις S Pen της Samsung στα tablet Galaxy, το Fast Pair της Google για γραφίδες θα προσφέρει διευρυμένες δυνατότητες στους χρήστες.

Ηχείο βάσης φόρτισης Google Pixel Tablet

Βάση ηχείων φόρτισης της Google για tablet Pixel / © Google

Άλλα χαρακτηριστικά της γραφίδας Fast Pair

Εκτός από τις λειτουργίες ειδοποιήσεων, η 9to5Google ανακάλυψε ότι ένα νέο εικονίδιο μπαταρίας Bluetooth έχει προστεθεί στην εφαρμογή Υπηρεσίες Ρυθμίσεων της Google. Η πηγή προβλέπει ότι το εικονίδιο προορίζεται να γίνει ως ένδειξη ποσοστού μπαταρίας γραφίδας για το γραφικό στοιχείο Pixel, το οποίο είναι προσβάσιμο απευθείας από την αρχική οθόνη του tablet.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που επισημάνθηκε από την έκδοση beta του Android ήταν το “Notetaking”. Με βάση τα ευρήματα του καταστήματος, αυτό θα εκκινούσε μια εφαρμογή σημειώσεων και εικάζεται ότι οι χρήστες θα μπορούσαν να προσαρμόσουν τη λειτουργία. Ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν πρόκειται για αποκλειστική λειτουργία για το Pixel Tablet.

Ομοίως, όλες αυτές οι σχετικές λεπτομέρειες της γραφίδας υποδηλώνουν ότι η Google μπορεί επίσης να παρουσιάσει ένα στυλό με την επωνυμία Pixel. Θα περιμένατε ο γίγαντας της αναζήτησης να κυκλοφορήσει την πρώτη του γραφίδα μαζί με το Pixel Tablet φέτος; Πείτε μας τις σκέψεις σας.

Πηγή:
9to5Google