Καλύτεροι οικιακούς φορτιστές EV του 2022: Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

0
67
Καλύτεροι οικιακούς φορτιστές EV του 2022: Ο απόλυτος οδηγός αγοράς

© Κύριε Loeffler / Shutterstock

Γίνεστε πράσινο ηλεκτρίζοντας το αυτοκίνητό σας; Το NextPit είναι στην ευχάριστη θέση να σας δείξει τους καλύτερους φορτιστές τοίχου EV για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο και να σας εξηγήσει τις διαφορές μεταξύ των μεμονωμένων μοντέλων. Πρέπει ο φορτιστής τοίχου EV να συνοδεύεται από οθόνη, να συνδέεται μέσω εφαρμογής ή να διαθέτει ηλεκτρικό μετρητή; Διαβάστε τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε έναν φορτιστή τοίχου EV για το συγκεκριμένο αυτοκίνητό σας, ποιες είναι οι διαθέσιμες επί του παρόντος επιδοτήσεις και βρείτε επίσης συγκεκριμένες συστάσεις σε ένα ευρύ φάσμα τιμών που θα μπορούν να ταιριάζουν σε όλους τους προϋπολογισμούς.

Οι καλύτεροι οικιακούς φορτιστές EV για το 2022

Η επιλογή των συντακτών Το επόμενο καλύτερο πράγμα Η καλύτερη εναλλακτική premium Πρόταση αξίας για τα χρήματα
Προϊόν Juicebox 40 Λέκτρον 32 ChargePoint HomeFlex Αναβοσβήνει HQ 150
Εικόνα εικόνα προϊόντος juicebox 40 Εικόνα προϊόντος Lectron 32 Εικόνα προϊόντος homeflex σημείου χρέωσης αναβοσβήνει εικόνα προϊόντος hq 150
Μέγιστη. Ισχύς φόρτισης σε watt 10 kW 7,7 kW 6 kW 7,7 kW
Βύσμα φόρτισης Τύπος 1 ή 2 Τύπος 1 Τύπος 1 ή 2 Τύπος 1
Μετρητής ηλεκτρισμού Οχι Ναί Ναί Οχι
Δικατευθυντικότητα Οχι Οχι Οχι Οχι
Ελεγχος Μέσω εφαρμογής Δεν υπάρχει υποστήριξη εφαρμογής Μέσω εφαρμογής Εγχειρίδιο
Εξουσιοδότηση Εφαρμογή και τσιπ RFID Τσιπ RFID Εφαρμογή και τσιπ RFID Τσιπ RFID
Τιμή $699 $320 $749 $479
Ελέγξτε την προσφορά*

Ελέγξτε την τιμή

Ελέγξτε την τιμή

Ελέγξτε την τιμή

Ελέγξτε την τιμή

Όταν αγοράζετε έναν οικιακό φορτιστή EV, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Σε αυτήν τη λίστα “Best Of”, εξηγούμε τις διαφορές μεταξύ των οικιακών φορτιστών EV της επιλογής μας και επίσης ασχολούμαστε με το θέμα των επιδοτήσεων. Δυστυχώς, εμείς στο NextPit δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε τους οικιακούς φορτιστές EV. Επομένως, ψάξαμε για κριτικές και ψάξαμε για να βρούμε τους καλύτερους οικιακούς φορτιστές EV για εσάς.

Πηδάω σε:

Τι είναι ο οικιακός φορτιστής EV;

Ένας οικιακός φορτιστής EV περιγράφεται καλύτερα ως ένας οικιακός σταθμός φόρτισης για το ηλεκτρικό σας όχημα. Με έναν οικιακό φορτιστή EV, φορτίζετε το δικό σας ηλεκτρικό όχημα με την άνεσή σας στο γκαράζ ή στο δρόμο σας χωρίς να χρειάζεται να αναζητάτε συνεχώς δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Επιπλέον, η φόρτιση μέσω του δικού σας οικιακού φορτιστή EV είναι επίσης φθηνότερη. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη, επειδή το σύστημα φόρτισης πρέπει να ταιριάζει στο αυτοκίνητό σας και στις ατομικές σας ανάγκες.

Σε σύγκριση με τη φόρτιση σε μια συμβατική πρίζα 110 V, οι οικιακούς φορτιστές EV προσφέρουν επίσης άλλα πλεονεκτήματα. Πάνω απ ‘όλα, η φόρτιση του ηλεκτρονικού σας αυτοκινήτου είναι πολύ πιο γρήγορη και ασφαλής με έναν οικιακό φορτιστή EV. Επιπλέον, οι οικιακούς φορτιστές EV προσφέρουν επίσης το δικό τους μετρητή ηλεκτρικής ενέργειας και κάποιο βαθμό παρακολούθησης μέσω μιας εφαρμογής (για επιλεγμένα μοντέλα) μαζί με άλλα χαρακτηριστικά ασφαλείας, έτσι ώστε μη εξουσιοδοτημένα άτομα να μην μπορούν να σας κλέψουν ρεύμα.

Τι πρέπει να λάβετε υπόψη όταν αγοράζετε οικιακό φορτιστή EV

Πριν αγοράσετε έναν οικιακό φορτιστή EV, θα πρέπει να γνωρίζετε μερικά θέματα. Αφενός πρέπει να πληροίτε ορισμένες νομικές προϋποθέσεις και αφετέρου να έχετε τον κατάλληλο χώρο για να το εγκαταστήσετε στο σπίτι σας. Είναι επίσης υψίστης σημασίας η εγκατάσταση να γίνεται από επαγγελματία, ανεξάρτητα από την ισχύ φόρτισης που έχει. Έχουμε ήδη μιλήσει για αυτά και περισσότερα σημεία λεπτομερώς σε ένα ειδικό άρθρο:

  • Πώς να επιλέξετε και να εγκαταστήσετε έναν οικιακό φορτιστή EV στο σπίτι σας

Εκτός από αυτές τις πτυχές, υπάρχουν σημαντικές διαφορές μεταξύ των μεμονωμένων οικιακών φορτιστών EV. Πρέπει οπωσδήποτε να κατανοήσετε όρους όπως η ισχύς φόρτισης, η αμφίδρομη λειτουργία ή οι συμβατοί μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας πριν αποφασίσετε για έναν συγκεκριμένο οικιακό φορτιστή EV.

  • Ισχύς φόρτισης: Όσον αφορά την ισχύ φόρτισης, συνήθως βλέπετε πολλές επιλογές. Πάρτε για παράδειγμα 7,7 kW ή 10 kW. Οι οικιακούς φορτιστές EV με ισχύ 10 kW φορτίζονται περίπου 25% πιο γρήγορα από ένα μοντέλο 7,7 kW. Πρέπει ωστόσο να βεβαιωθείτε ότι το σύστημα τροφοδοσίας στο σπίτι σας μπορεί να παρέχει επαρκή ενέργεια για να εγκαταστήσετε έναν φορτιστή τοίχου EV 10 kW.
  • Αμφίδρομη κατεύθυνση: Αν έχετε ήδη ψάξει για οικιακούς φορτιστές EV, σίγουρα θα έχετε συναντήσει τον όρο αμφίδρομος. Οι αμφίδρομοι οικιακούς φορτιστές EV δεν μπορούν μόνο να φορτίσουν την μπαταρία του ηλεκτρικού οχήματος, αλλά η ενέργεια μπορεί επίσης να ρέει πίσω στο σπίτι σας. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την μπαταρία στο ηλεκτρικό σας όχημα ως αποθηκευτικό χώρο αποθήκευσης για το φωτοβολταϊκό σας σύστημα, για παράδειγμα. Το σημαντικό είναι ότι τόσο ο οικιακός φορτιστής EV όσο και το ηλεκτρικό όχημα υποστηρίζουν τη λειτουργία. Η τεχνολογία αυτή τη στιγμή δεν είναι ακόμη διαδεδομένη, ειδικά στην περίπτωση των οικονομικών οικιακών φορτιστών EV. Τα μοντέλα αυτής της καλύτερης λίστας δεν το υποστηρίζουν ακόμη.
  • Μετρητής ηλεκτρισμού: Μια άλλη σημαντική λειτουργία των οικιακών φορτιστών EV είναι οι ενσωματωμένοι μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας. Ένας ηλεκτρικός μετρητής δεν είναι μόνο χρήσιμος για την παρακολούθηση της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας, αλλά και κατάλληλος για τη χρέωση του εργοδότη σας σε περίπτωση που έχετε εταιρικό αυτοκίνητο (χε χε!). Οι φθηνότεροι οικιακούς φορτιστές EV στη σύγκριση μας δεν προσφέρουν μετρητές ηλεκτρικής ενέργειας.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως: Τα πάντα σχετικά με τη σύνδεση στο οικιακό δίκτυο, τις απαιτούμενες συνθήκες στο σπίτι ή πληροφορίες σχετικά με τη χρηματοδότηση μπορείτε να βρείτε στον οδηγό εγκατάστασης οικιακού φορτιστή EV. Εδώ θα βρείτε επίσης τις νομικές απαιτήσεις και ίσως ανοίξετε το μυαλό σας καθώς θα ανακαλύψετε γιατί δεν είναι καλή ιδέα να φορτίζετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο μέσω μιας κανονικής πρίζας.

Tesla, VW ή BMW: Ποιος οικιακός φορτιστής EV είναι καλύτερος για το αυτοκίνητό μου;

Δεν είναι κάθε οικιακός φορτιστής EV κατάλληλος για κάθε ηλεκτρικό όχημα. Οι μεγάλες μάρκες αυτοκινήτων Tesla, BMW, Mercedes και VW συνήθως προτείνουν τους δικούς τους οικιακούς φορτιστές EV όταν αγοράζουν ένα όχημα από αυτές. Ωστόσο, αυτοί είναι συνήθως πολύ πιο ακριβοί από τους φορτιστές τοίχου EV σε αυτήν τη σύγκριση—εκτός εάν τους αγοράσετε ως πακέτο μαζί με το όχημα, το οποίο συχνά περιλαμβάνει εγκατάσταση.

Το όχημά σας δεν συνοδεύεται από οικιακό φορτιστή EV που περιλαμβάνει εγκατάσταση; Εάν ναι, βεβαιωθείτε ότι το όχημά σας έχει τη σωστή σύνδεση. Σχεδόν όλα τα ηλεκτρικά οχήματα στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν το βύσμα τύπου 1, όπως ακριβώς χρησιμοποιούν όλα τα μοντέλα της σύγκρισης μας. Αυτό σημαίνει ότι τα εισαγόμενα μοντέλα από το εξωτερικό ενδέχεται να προκαλέσουν προβλήματα εδώ. Εκτός από το σωστό βύσμα, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο οικιακός φορτιστής EV και το όχημα είναι συμβατά όσον αφορά την ισχύ φόρτισης. Εάν το ηλεκτρικό σας όχημα δέχεται μόνο 3,6 kW, ένας οικιακός φορτιστής EV 10 kW είναι υπερβολικός και πιθανώς αδικαιολόγητα ακριβός.

Κίνητρα φόρτισης οικιακών ηλεκτρικών οχημάτων

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση προσφέρει πίστωση φόρου για επιλεγμένο υλικό φορτιστή EV και κόστος εγκατάστασης φορτιστή EV, όπου καλύπτει έως και το 30% του κόστους με μέγιστη πίστωση 1.000 $ για κατοίκους και 30.000 $ ομοσπονδιακή πίστωση φόρου για εμπορικές εγκαταστάσεις. Φυσικά, το ποσό διαφέρει από τη μια εταιρεία στην άλλη, επομένως επικοινωνήστε με τις τοπικές αρχές για να μάθετε τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Οι καλύτεροι οικιακούς φορτιστές EV για όλους τους προϋπολογισμούς

Έχουμε χτενίσει τον ιστό για τους καλύτερους οικιακούς φορτιστές EV εκεί έξω – και υπήρξε ένας ξεκάθαρος νικητής που οδηγεί τις καλύτερες λίστες και των δύο Καταναλωτικές αναφορές και CarAndDriver: το Juicebox 40. Και οι δύο καλύτερες λίστες περιλαμβάνουν επίσης το ChargePoint HomeFlex, μια ελαφρώς πιο ακριβή εναλλακτική που φέρνει περισσότερες δυνατότητες στο τραπέζι όμως. Τέλος, επιλέξαμε επίσης δύο φθηνότερες εναλλακτικές που προτάθηκαν και οι δύο από την Consumerreports ή από την CarAndDriver.

Juicebox 40

Το JuiceBox 40 είναι το τρέχον πολυχρηστικό που φαίνεται να κάνει τα πάντα σωστά. Αυτός ο έξυπνος φορτιστής διαθέτει τη δική του εφαρμογή και υποστηρίζει συνδεσιμότητα Wi-Fi, την οποία μπορείτε στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε για να προγραμματίσετε τη φόρτιση της διαδρομής σας σε ώρες εκτός αιχμής για να εξοικονομήσετε περισσότερα χρήματα. Εξοπλισμένο με ένα αρκετά μακρύ καλώδιο στα 25 πόδια, θα αναστενάζετε επίσης ανακούφιση γνωρίζοντας ότι υπάρχει πρόσθετη ευελιξία όταν πρόκειται για την επιλογή της θέσης τοποθέτησης.

Με τη δυνατότητα φόρτισης έως και 40 αμπέρ, μπορείτε να κινηθείτε γρήγορα. Η διαδικασία εγκατάστασης δεν είναι επίσης πολύ περίπλοκη για την εκκίνηση. Κρίμα που δεν υπάρχει παρακολούθηση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας με το Juicebox 40.

Λέκτρον 32

Αυτό το μοντέλο Lectron 32 προσφέρει σίγουρα άφθονο κέρδος για τα χρήματα που κερδίζετε με κόπο. Μπορείτε να επιλέξετε από το μοντέλο 16Α ή 40Α που ταιριάζει στην οικιακή σας πρίζα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι είναι σύμφωνο με το ποσοστό φόρτισης του οχήματός σας χωρίς να ξοδεύετε άσκοπα τη δυνατότητα φόρτισης. Ωστόσο, θα πρέπει να αντέξετε χωρίς επιτοίχια βάση, καθώς θα πρέπει να τοποθετηθεί σε ένα απλό καρούλι ή γάντζο σωλήνα που είναι στερεωμένο στον τοίχο για να παραμείνει οργανωμένο και τακτοποιημένο.

Δεν υπάρχει δυνατότητα Wi-Fi εδώ, αλλά η σχετικά μικροσκοπική οθόνη LCD που εμφανίζει τάση, ένταση, χρόνο φόρτισης, ενέργεια (kWh) και θερμοκρασία είναι αρκετή για τον βασικό χρήστη. Ωστόσο, σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πόσο χυμό έχετε καταναλώσει.

ChargePoint Home Flex

Το ChargePoint είναι ένα γνωστό όνομα με χιλιάδες μονάδες εγκατεστημένες σε όλες τις ΗΠΑ. Η μονάδα Home Flex είναι ενσωματωμένη στην ίδια εφαρμογή που χρησιμοποιείται για σύνδεση με τις δημόσιες μονάδες της εταιρείας, κάνοντας μια απρόσκοπτη μετάβαση. Μπορείτε να προσθέσετε το όχημά σας μέσω της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας το για να προσαρμόσετε το ποσοστό της μπαταρίας που αναπληρώθηκε καθώς και τον αριθμό των μιλίων EPA που έχουν προστεθεί στο συγκεκριμένο όχημά σας.

Μπορείτε επίσης να δείτε τα γραφήματα ρυθμού φόρτισης, τον χρόνο φόρτισης και τη συνολική παραγωγή ενέργειας για κάθε περίοδο φόρτισης. Θέλετε να επωφεληθείτε από τις χρεώσεις για ώρες εκτός αιχμής; Δεν είναι καθόλου πρόβλημα, καθώς μπορείτε να ρυθμίσετε τους χρόνους φόρτισης ανάλογα με το χρονοδιάγραμμά σας. Ναι, το ChargePoint Home Flex είναι το πιο ακριβό μοντέλο στη σύγκριση μας, αλλά μπορεί να πάρετε αυτά τα χρήματα πίσω σε χρόνο μηδέν.

Αναβοσβήνει HQ 150

Θέλετε κάτι που να είναι απλό και απλά να λειτουργεί; Το Blink HQ 150 ταιριάζει άψογα χωρίς να απαιτεί από εσάς να σπάσετε τα χρήματα. Αυτός είναι ένας σταθερός φορτιστής σε τιμή, που είναι εύκολο να εγκατασταθεί, επιτρέποντάς σας να σηκωθείτε και να λειτουργήσετε αμέσως. Το περιλαμβανόμενο άγκιστρο λειτουργεί καλά για το μάλλον κοντό καλώδιο 18 ποδιών, επομένως, εάν έχετε μεγάλο γκαράζ, ίσως να θέλετε να είστε πιο προσεκτικοί κατά τη διαδικασία εγκατάστασης, μήπως βρεθείτε κοντά σας. Τι κάνει το Blink HQ 150 ξεχωριστό; Μπορεί να συνεχίσει να φορτίζει αυτόματα μετά από διακοπή ρεύματος, τώρα τι θα λέγατε;

Αυτό είναι! Αυτοί είναι οι καλύτεροι οικιακούς φορτιστές EV από τον Αύγουστο του 2022 και επίσης ένας σύντομος οδηγός για το τι πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα πριν κάνετε μια αγορά. Αυτήν τη στιγμή ψάχνετε για οικιακό φορτιστή EV; Ποιες πτυχές είναι ιδιαίτερα σημαντικές για εσάς; Ενημερώστε μας στα σχόλια!