Η Apple ανακοινώνει MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με τσιπ της σειράς M3

0
9

Η Apple ανακοίνωσε τη Δευτέρα τα νέα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών στην εκδήλωσή της “Scary Fast”, που περιλαμβάνει την ολοκαίνουργια οικογένεια τσιπ M3: M3, M3 Pro και M3 Max.

Η Apple ανακοινώνει MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με τσιπ της σειράς M3

MacBook Pro με τσιπ της σειράς M3

Όλα τα μοντέλα MacBook Pro της σειράς διαθέτουν μια λαμπρή οθόνη Liquid Retina XDR με 20 τοις εκατό φωτεινότερο περιεχόμενο SDR και η οθόνη διαθέτει 1.000 nits διατήρησης και 1.600 nits μέγιστης φωτεινότητας για περιεχόμενο HDR.

Προδιαγραφές

Η σειρά προσφέρει επίσης μια ενσωματωμένη κάμερα 1080p, ένα καθηλωτικό σύστημα ήχου έξι ηχείων και μια μεγάλη γκάμα επιλογών συνδεσιμότητας. Παρέχει επίσης έως και 22 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για την οποία η Apple διαβεβαιώνει ότι παρέχει την ίδια απόδοση είτε είναι συνδεδεμένη είτε με μπαταρία. Επιπλέον, η οικογένεια τσιπ M3 προσφέρει ταχύτερη αρχιτεκτονική GPU και υποστηρίζει έως και 128 GB ενοποιημένης μνήμης.

«Με την επόμενη γενιά τσιπ M3, ανεβάζουμε ξανά τον πήχη για το τι μπορεί να κάνει ένας επαγγελματικός φορητός υπολογιστής. Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε το MacBook Pro και τις καλύτερες δυνατότητές του στην κατηγορία του στο ευρύτερο σύνολο χρηστών μέχρι τώρα, και για όσους κάνουν αναβάθμιση από ένα MacBook Pro που βασίζεται σε Intel, είναι μια εμπειρία που αλλάζει το παιχνίδι από κάθε άποψη», δήλωσε ο John Ternus. , Senior Vice President of Hardware Engineering της Apple.

Τα νέα Apple M3, M3 Pro και M3 Max προσφέρουν ταχύτερη απόδοση CPU. Επίσης, χάρη στη νέα αρχιτεκτονική GPU, αυτά τα MacBook Pro υποστηρίζουν τώρα για πρώτη φορά επιταχυνόμενη ανίχνευση ακτίνων από υλικό και σκίαση πλέγματος σε Mac.

Διαθέτει επίσης μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται «Dynamic Caching», η οποία αυξάνει δραματικά τη χρήση της GPU και την απόδοση για τις πιο απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές και παιχνίδια, εκχωρώντας μνήμη υλικού σε πραγματικό χρόνο.

Το βασικό τσιπ M3 διαθέτει CPU 8 πυρήνων και GPU 10 πυρήνων, το τσιπ M3 Pro έχει έως και CPU 12 πυρήνων (2 πυρήνες απόδοσης + 6 πυρήνες απόδοσης) και έως και 18 πυρήνες GPU και το M3 Max Το τσιπ διαθέτει CPU έως 16 πυρήνων (12 πυρήνες απόδοσης + 4 πυρήνες απόδοσης) και GPU έως 40 πυρήνων. Επιπλέον, τα chipset M3, M3 Pro και M3 Max υποστηρίζουν έως και 24GB, 36GB και 128GB ενιαίας μνήμης, αντίστοιχα.

Η Apple λέει ότι το MacBook Pro 14 ιντσών με M3 λέγεται ότι είναι 7,4 φορές ταχύτερο από το MacBook Pro που βασίζεται σε Intel Core i7 και έως και 60 τοις εκατό ταχύτερο από το MacBook Pro 13 ιντσών με M1.

Για χρήστες με πιο απαιτητικές ροές εργασίας, το M3 Pro MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών παρέχει έως και 40 τοις εκατό ταχύτερη ταχύτητα από το μοντέλο 16 ιντσών με M1 Pro.

Τέλος, για χρήστες με ακραίες ροές εργασίας, τα μοντέλα MacBook Pro 14 ιντσών και 16 ιντσών με M3 Max είναι έως και 5,3 φορές ταχύτερα από το ταχύτερο MacBook Pro που βασίζεται σε Intel και έως και 2,5 φορές ταχύτερα από το MacBook Pro 16 ιντσών με M1 Max.

Τα μοντέλα MacBook Pro με παραλλαγές M3 Pro και M3 Max είναι διαθέσιμα σε Space Black. Τα μοντέλα M3 Pro και M3 Max είναι επίσης διαθέσιμα σε ασημί χρώμα, ενώ το MacBook Pro 14 ιντσών με M3 είναι διαθέσιμο σε ασημί και διαστημικό γκρι.

Τιμολόγηση

Οι πελάτες μπορούν να αρχίσουν να παραγγέλνουν το νέο MacBook Pro τώρα, με διαθεσιμότητα από τις 7 Νοεμβρίου. Το MacBook Pro 14 ιντσών με M3 ξεκινά από 1.599 $ (ΗΠΑ) και 1.499 $ (ΗΠΑ) για εκπαίδευση. Το MacBook Pro 14 ιντσών με M3 Pro ξεκινά από 1.999 $ (ΗΠΑ) και 1.849 $ (ΗΠΑ) για εκπαίδευση. και το MacBook Pro 16 ιντσών ξεκινά από 2.499 $ (ΗΠΑ) και 2.299 $ (ΗΠΑ) για εκπαίδευση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here