Εξαιρετικά ψηλό: Το iPhone 16 Pro Max θα μπορούσε να είναι τόσο τεράστιο

0
24
Εξαιρετικά ψηλό: Το iPhone 16 Pro Max θα μπορούσε να είναι τόσο τεράστιο
© nextpit

Από πέρυσι, το iPhone 16 Pro duo φημολογείται ότι διαθέτει μεγαλύτερες οθόνες από το iPhone 15 Pro duo. Οι προστιθέμενες θέσεις οθόνης φαίνεται επίσης ότι φέρνουν ευρύτερες διαστάσεις σε αυτά τα ακουστικά. Τώρα, ένα υποτιθέμενο εικονικό μοντέλο του iPhone 16 Pro Max έχει απεικονιστεί, υπονοώντας πώς θα μπορούσε να μεγαλώσει στην πραγματική ζωή.

Στο X, δημοσιεύτηκε ένα σύνολο εικόνων που δείχνουν το ομοίωμα του iPhone 16 Pro Max να κάθεται δίπλα στο iPhone 15 Pro Max (ανασκόπηση). Ενώ οι μετρήσεις ενδέχεται να διαφέρουν στην πραγματική συσκευή, τα διαθέσιμα υλικά είναι αρκετά για να απεικονίσουν τη διαφορά μεταξύ των εξερχόμενων και των επερχόμενων premium μοντέλων iPhone.

Πόσο μεγάλο θα μπορούσε να είναι το νέο iPhone 16 Pro Max

Στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, δείχνει το νέο iPhone να είναι αισθητά ψηλότερο και ένα μισό φαρδύτερο, γεγονός που οφείλεται στην ευρύτερη οθόνη που φέρει. Σύμφωνα με φήμες, η οθόνη του iPhone 16 Pro Max θα γέρνει σε πλάτος 6,9 ιντσών διαγώνια, η οποία είναι μια διαφορά 0,2 ιντσών από την τρέχουσα αντίστοιχη.

Apple iPhone 16 Pro Max Dummy

Υποτιθέμενη εικονική μονάδα του Apple iPhone 16 Pro Max δίπλα-δίπλα με το iPhone 15 Pro Max. / © ZoneofTech/Twitter

Οι καθαρές διαφορές ευθυγραμμίζονται με τις διαστάσεις που κοινοποιήθηκαν πέρυσι που περιγράφουν το νέο iPhone 16 Pro Max να έχει ύψος 163 mm και πλάτος 77,6 mm σε σύγκριση με το iPhone 15 Pro Max στα 159,9 mm και 76,7 mm, αντίστοιχα. Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι η Apple χρησιμοποιεί μια τεχνολογία BRS (Border Reduction Structure) για να μειώσει τα πλαίσια γύρω από την οθόνη.

Ομοίωμα Apple iPhone 16 Pro Max

Το νέο iPhone 16 Pro Max (εικονικό) απεικονίζεται δίπλα-δίπλα στο iPhone 15 Pro Max. / © ZoneofTech/Twitter

Εκτός από το μέγεθος, το iPhone 16 Pro Max φαίνεται να είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το iPhone 15 Pro Max, με το ίδιο νησί της κάμερας στο πίσω μέρος, καθώς και επίπεδα πάνελ και πλαίσιο. Η μόνη εξαίρεση είναι στο πλαϊνό τμήμα, το οποίο φιλοξενεί ένα επιπλέον κουμπί “αιχμαλωτισμένο” κάτω από το πλαϊνό κλειδί.

Ομοίως, το μικρότερο iPhone 16 Pro θα πρέπει επίσης να έχει αυξημένο αποτύπωμα που προέρχεται από το iPhone 15 Pro. Επιπλέον, έχει επίσης ρυθμιστεί να χρησιμοποιεί το ίδιο σύνολο φυσικών κουμπιών και σασί από τιτάνιο με το μεγαλύτερο Pro Max.

Και τα δύο μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν φωτεινότερες οθόνες OLED, τσιπ Apple A18 Pro και ελαφρώς φουσκωμένη χωρητικότητα μπαταρίας.

Πιστεύετε ότι είναι απαραίτητο η Apple να προσφέρει μεγαλύτερες οθόνες στα iPhone της; Θα προτιμούσατε το νέο Pro Max με αυτήν την οθόνη; Ενημερώστε μας στα σχόλια.

Πηγή:
ZoneofTech/Twitter