Αφήστε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές iPhone και Android να χαρίσουν το τηλέφωνό σας σήμερα

0
20
Αφήστε αυτές τις δωρεάν εφαρμογές iPhone και Android να χαρίσουν το τηλέφωνό σας σήμερα
© nextpit

Ανακαλύψτε αυτές τις εφαρμογές για να ξεκινήσετε την εβδομάδα σας δυναμικά, καθώς ταλαντούχοι προγραμματιστές προσφέρουν γενναιόδωρα τις επί πληρωμή εφαρμογές τους δωρεάν στο Apple App Store και στο Google Play Store. Έχουμε επιλέξει προσεκτικά παιχνίδια και εφαρμογές που συνήθως δεν είναι δωρεάν αλλά προς το παρόν είναι διαθέσιμα χωρίς κόστος για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, καθώς ο χρόνος είναι ουσιαστικός και αυτές οι εφαρμογές δεν θα παραμείνουν δωρεάν για πάντα.

Στόχος μας είναι να προτείνουμε παιχνίδια και εφαρμογές που δίνουν προτεραιότητα στο απόρρητό σας και δεν θα επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις 5 κορυφαίες εφαρμογές της εβδομάδας, δεν έχουμε ελέγξει προσωπικά αυτές τις εφαρμογές. Επομένως, ορισμένες από τις εφαρμογές που αναφέρονται ενδέχεται να περιέχουν διαφημίσεις και να προσφέρουν αγορές εντός εφαρμογής.


Συμβουλή: Αν συναντήσετε μια εφαρμογή που θα θέλατε να έχετε αλλά δεν τη χρειάζεστε αυτήν τη στιγμή, κατεβάστε και εγκαταστήστε την πρώτα. Θα θεωρηθεί ως “αγορασμένο” και θα είναι διαθέσιμο στη βιβλιοθήκη εφαρμογών σας για πάντα — ακόμα κι αν το απεγκαταστήσετε από το smartphone σας αμέσως μετά.


Εφαρμογές και παιχνίδια Android που είναι δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα

Εφαρμογές Android για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Ηχομετρητής & Ανιχνευτής Θορύβου (2,99 $): Θέλετε να μάθετε πόσο θόρυβο αφήνει το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας; Ή το επίπεδο θορύβου σε οποιοδήποτε δωμάτιο; Μάθετε χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή.
  • Bubble Level Pro (2,99 $): Χρειάζεται να μετρήσετε την στάθμη μιας συγκεκριμένης περιοχής στη γραμμή εργασίας σας; Αφήστε αυτήν την εφαρμογή να είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας.
  • Bass Booster & Equalizer Pro (2,99 $): Ανεβάστε το μπάσο στη μουσική σας με αυτήν την εφαρμογή, δεν είμαι σίγουρος πόσο καλύτερα θα ακούγεται, αλλά πρέπει να κάνει κάτι, σωστά;
  • Stitch Photos: Long Screenshot (2,99 $): Θέλετε να κάνετε ένα πραγματικά υπέροχο στιγμιότυπο οθόνης; Χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή και συρράψτε διάφορες φωτογραφίες μεταξύ τους.

Δωρεάν παιχνίδια Android

  • Jewels Premium Match 3 Puzzle (2,99 $): Μια άλλη εκδοχή του κλασικού πλέον είδους παζλ Match-3 με άφθονο bling bling και ανατροπές στην πορεία.
  • Neo Monsters (0,99 $): Αιχμαλωτίστε τέρατα, εκπαιδεύστε τα, στείλτε τα στη μάχη…περιμένετε ένα λεπτό. Αυτή η φόρμουλα ακούγεται πολύ οικεία.
  • Shadow Slayer: Ninja Warrior ($4,99): Είσαι ένας μοναχικός πολεμιστής, ασχολείσαι με την επιχείρησή σου και ξεφορτώνεσαι όλο το κακό που στέκεται στο δρόμο σου.
  • Heroes Infinity Premium (0,49 $): Ένα RPG δράσης όπου τριγυρνάτε αποδεκατίζοντας εχθρό μετά από εχθρό, ανεβαίνοντας επίπεδο στην πορεία για να γίνετε πιο ισχυροί.
  • Roller Coaster Pyramids VR (0,99 $): Ας ελπίσουμε ότι δεν θα ζαλιστείτε όταν παίζετε αυτό το παιχνίδι τρενάκι από πρώτο πρόσωπο!

Εφαρμογές iOS που είναι δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα

Εφαρμογές iOS για παραγωγικότητα και τρόπο ζωής

  • Όμορφο Compass Pro (0,99 $): Χρειάζεστε μια πυξίδα στο τηλέφωνό σας; Γιατί να μην πάρετε ένα που φαίνεται υπέροχο;
  • Word2Art (12,99 $): Μετατρέψτε ένα σύννεφο λέξεων σε ένα εκπληκτικό έργο τέχνης, είτε πρόκειται για αφίσα, ταπετσαρία ή άλλες μορφές
  • Crate Pro (0,99 $): Εάν πρόκειται να πάτε σε μια ξένη χώρα σύντομα, βεβαιωθείτε ότι έχετε στη διάθεσή σας έναν μετατροπέα νομισμάτων!
  • Χρονόμετρο και χρονόμετρο αναδυόμενων παραθύρων (3,99 $): Θέλετε να παρακολουθείτε μια εργασία χρησιμοποιώντας χρονόμετρο ή χρονόμετρο; Αυτή η εφαρμογή διασφαλίζει ότι μπορείτε να δείτε την ώρα ενώ παρακολουθείτε άλλες εργασίες.
  • Δώρα Origami με χρήματα που γίνονται εύκολα (2,99 $): Αυτή είναι μια μοναδική εφαρμογή που σας διδάσκει την τέχνη του origami ενώ χρησιμοποιείτε λογαριασμούς δολαρίων, κάνοντας ένα πραγματικά μοναδικό δώρο!

Δωρεάν παιχνίδια για το iPhone και το iPad

  • Juggly Ball (1,99 $): Κάντε ταχυδακτυλουργικά το δρόμο σας προς τη νίκη σε κάθε επίπεδο με πολλούς τρόπους παιχνιδιού σε ένα παιχνίδι που δοκιμάζει τα αντανακλαστικά σας.
  • Word Search Daily Pro (2,99 $): Αγαπάτε τα σταυρόλεξα; Αυτό το παιχνίδι σάς επιτρέπει να βιώσετε πολλούς σταυρόλεξα ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης.
  • Ένας Ευγενής Κύκλος (1,99 $): Αυτό είναι πραγματικά ένα μοναδικό παιχνίδι, όπου παίζετε το ρόλο ενός κύκλου σε μια περιπέτεια σε μια ενδιαφέρουσα ιστορία.
  • Δοκιμές Δράκων (0,99 $): Ένα παιχνίδι στρατηγικής βασισμένο στη σειρά με γραφικά σε στυλ pixel που σας φέρνει πίσω στις μέρες των 16 bit, προσφέροντας μια περιπέτεια φαντασίας καθώς περιφέρεστε νικώντας εχθρούς.
  • Neo Monsters (0,99 $): Αιχμαλωτίστε τέρατα, εκπαιδεύστε τα, στείλτε τα να πολεμήσουν άλλα τέρατα και να γίνουν πιο δυνατοί. Ξεπλύνετε και επαναλάβετε.

Προτού πραγματοποιήσετε λήψη μιας από τις αναφερόμενες εφαρμογές, σας συνιστούμε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες της εφαρμογής στο Play Store ή στο App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένες από αυτές τις δωρεάν εφαρμογές μπορεί να έχουν τα δικά τους ειδικά χαρακτηριστικά ή μειονεκτήματα.

Αγορές και διαφήμιση εντός εφαρμογής: Μην εκπλαγείτε!

Να είστε προσεκτικοί τόσο με τις δωρεάν όσο και με τις επί πληρωμή εφαρμογές, καθώς μπορούν να αποκρύψουν αγορές εντός εφαρμογής και διαφημίσεις. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά τη λήψη παιχνιδιών για παιδιά. Για να αποφύγετε απροσδόκητα προβλήματα, ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Πώς να κάνετε το smartphone και το tablet Android σας να είναι ανθεκτικά στα παιδιά

Δικαιώματα εφαρμογής: Διαβάστε τα μικρά γράμματα!

Ορισμένες εφαρμογές χρησιμοποιούν έξυπνες τακτικές για να δημιουργήσουν έσοδα συλλέγοντας και κοινοποιώντας τα προσωπικά σας δεδομένα. Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, συνιστάται να παραχωρείτε μόνο τα δικαιώματα που απαιτούνται για τη λειτουργία της εφαρμογής. Για παράδειγμα, μια απλή εφαρμογή ξυπνητηριού δεν χρειάζεται πρόσβαση στην κάμερα ή στις επαφές σας. Ομοίως, μια εφαρμογή φακού δεν χρειάζεται την τοποθεσία σας.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι συστάσεις θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε με ασφάλεια δωρεάν λήψεις εφαρμογών σε συσκευές Android και iOS.

Ελπίζουμε να έχετε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο καθώς δοκιμάζετε αυτές τις εφαρμογές και τα παιχνίδια. Υπάρχει κάποια εφαρμογή που θα θέλατε να μοιραστείτε μαζί μας; Παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια!