Ένα λιλιπούτειο μοντέλο Apple iPhone 17 θα μπορούσε να παρουσιαστεί

0
10
Ένα λιλιπούτειο μοντέλο Apple iPhone 17 θα μπορούσε να παρουσιαστεί
© nextpit

Το iPhone 15 Plus (αναθεώρηση) είναι σίγουρα ευχάριστο στη χρήση με την μεγάλη ακίνητη περιουσία προβολής, ενώ είναι μια φθηνότερη εναλλακτική λύση σε σχέση με το άλλο μεγάλο μοντέλο iPhone 15 Pro Max (αναθεώρηση) της Apple. Αναμένεται ότι το φετινό iPhone 16 Plus θα έχει το ίδιο μέγεθος πάνελ. Μια αναφορά στην αλυσίδα εφοδιασμού προβλέπει ότι το iPhone 17 Plus του επόμενου έτους θα μπορούσε να δει το μέγεθος της οθόνης του να συρρικνώνεται.

  • Διαβάστε επίσης: Συγκρίθηκαν 2024 κορυφαίες κάμερες

Το Apple iPhone 17 Plus θα μπορούσε επίσης να συρρικνωθεί σε μέγεθος

Σε μια ανάρτηση με paywalled στο X, ο παραγωγικός διαρρήκτης και σύμβουλος της Apple Ross Young ανέφερε ότι το iPhone 17 Plus που προγραμματίζεται για το 2025 θα διαθέτει μια οθόνη που είναι μικρότερη από την τρέχουσα οθόνη που βρίσκεται στο iPhone 15 Plus και στο επερχόμενο iPhone 16 Plus.

Ο Young δεν αποκάλυψε πόσο μικρότερο θα είναι το πάνελ στο Apple iPhone 17 Plus. Ωστόσο, ανέφερε ότι το μέγεθος της οθόνης θα τοποθετηθεί μεταξύ του iPhone 17 Pro και του iPhone 17 Pro Max.

εικονικές μονάδες Apple iPhone 16

Οι εικονικές μονάδες των Apple iPhone 16 (Plus) και iPhone 16 Pro (Max) αποκαλύπτουν την επανασχεδιασμένη διάταξη της κάμερας στα τυπικά μοντέλα. / © X/u/SonnyDickson

Με βάση αυτά που γνωρίζουμε, τα φετινά iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max θα αυξηθούν σε μέγεθος με οθόνες 6,3 ιντσών και 6,8 ιντσών, αντίστοιχα. Είναι ασφαλές να πούμε ότι αυτά τα μεγέθη θα παραμείνουν στα iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max. Επομένως, θα μπορούσαμε να δούμε το μέγεθος της οθόνης του iPhone 17 Plus να πέφτει μεταξύ 6,3 ιντσών και πλάτους 6,6 ιντσών.

Ταυτόχρονα, ο λόγος για τη μετάβαση σε ένα μικρότερο πάνελ είναι ακόμα άγνωστος, αλλά αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ένα βήμα για την περαιτέρω διάκριση μεταξύ των τυπικών μοντέλων iPhone από τα αντίστοιχα Pro.

Άλλες αλλαγές που μπορείτε να περιμένετε στο Apple iPhone 17

Πέρα από το μέγεθος, τόσο το τυπικό iPhone 17 όσο και το iPhone 17 Plus φημολογείται ότι έχουν υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης που θα μπορούσαν να ενεργοποιήσουν τη λειτουργία ProMotion παρόμοια με τα μοντέλα iPhone Pro. Λέγεται ότι είναι στα σκαριά και μια πιο σκληρή προστασία γυαλιού, η οποία μπορεί να κάνει ντεμπούτο σε ολόκληρο το iPhone 17.

Το iPhone 17 δεν θα είναι έτοιμο πριν από ενάμιση χρόνο, επομένως θα δούμε περισσότερες εξελίξεις σχετικά με τον κατάλογο iPhone επόμενης γενιάς στο μέλλον.

Τι άλλο θέλετε να δείτε στα iPhone του 2025; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας στα σχόλια.