Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Photo Vault για iPhone το 2022

0
79
Οι 10 καλύτερες εφαρμογές Photo Vault για iPhone το 2022

Όλοι αποθηκεύουμε πολλές φωτογραφίες και βίντεο στα iPhone μας και ορισμένες φωτογραφίες είναι ιδιωτικές που δεν θέλουμε να βλέπουν οι άλλοι. Αν και το iOS 14 εισάγει μια νέα δυνατότητα για την απόκρυψη του κρυφού άλμπουμ, εξακολουθεί να στερείται ισχυρής ασπίδας.

Καθώς δεν υπάρχει προστασία με κωδικό πρόσβασης για το κρυφό άλμπουμ στο iOS, οποιοσδήποτε έχει πρόσβαση στο iPhone σας μπορεί να ελέγξει το ιδιωτικό σας άλμπουμ. Έτσι, αν θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτό το ζήτημα και να αναζητήσετε τους καλύτερους τρόπους για να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας, διαβάζετε τον σωστό οδηγό.

Λίστα με τις 10 καλύτερες εφαρμογές Photo Vault για iPhone

Αυτό το άρθρο θα απαριθμήσει τις λίγες καλύτερες εφαρμογές αποθήκευσης φωτογραφιών για iPhone. Με αυτές τις εφαρμογές Photo Vault, μπορείτε να προστατεύσετε τις φωτογραφίες σας με προστασία PIN ή κωδικό πρόσβασης. Ας δούμε λοιπόν τις εφαρμογές.

1. Pic Safe

Pic Safe

Το Pic Safe είναι μια εφαρμογή διαχείρισης φωτογραφιών για το iPhone που σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών. Με το Pic Safe, μπορείτε να δημιουργήσετε άλμπουμ απευθείας στην εφαρμογή, να εισάγετε/εξάγετε από την εφαρμογή φωτογραφιών, να μεταφέρετε φωτογραφίες ασύρματα.

Διαθέτει επίσης μια λειτουργία που προστατεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας. Σας προσφέρει ένα θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας.

2. Μυστικό άλμπουμ φωτογραφιών

Μυστικό άλμπουμ φωτογραφιών

Το Secret Photo Album είναι μια άλλη καλύτερη εφαρμογή iOS στη λίστα που σας δίνει την ελευθερία να ορίσετε τόσο το PIN όσο και το Face ID ως ασφάλεια. Επιπλέον, σας φέρνει ένα θησαυροφυλάκιο που προστατεύεται είτε με PIN είτε με Face ID.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες σας στο θησαυροφυλάκιο. Ωστόσο, αν κάποιος προσπαθήσει να εισβάλει στο θησαυροφυλάκιό σας με λάθος PIN, κλειδώνει αυτόματα την οθόνη.

3. Κλειδαριά ασφαλείας

Κλειδαριά ασφαλείας

Μπορείτε να αποθηκεύσετε φωτογραφίες και βίντεο χρησιμοποιώντας το Safe Lock, μια ιδιωτική εφαρμογή αποθήκευσης για συσκευές iOS. Μπορείτε να ασφαλίσετε το θησαυροφυλάκιο με PIN, Touch ID, Face ID, Dot Lock, Αριθμητικούς ή αλφαβητικούς κωδικούς πρόσβασης.

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης άλλες δυνατότητες, όπως μεταφορά αρχείων WiFi, εξαγωγή φωτογραφιών από πλατφόρμες cloud, ειδοποιήσεις διάρρηξης, υποστήριξη PDF και πολλά άλλα.

4. Ερμάριο

Ερμάριο

Το Locker είναι μια από τις καλύτερες εφαρμογές ασφαλείας που πρέπει να χρησιμοποιεί κάθε χρήστης iOS. Μάντεψε? Όχι μόνο φωτογραφίες, αλλά το Locker σάς επιτρέπει επίσης να ασφαλίζετε βίντεο, σημειώσεις, εφαρμογές και άλλους σημαντικούς τύπους αρχείων.

Για να προστατεύσετε τα αρχεία σας, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης, ένα αναγνωριστικό προσώπου ή ένα αναγνωριστικό αφής. Η δωρεάν έκδοση του Locker σάς επιτρέπει επίσης να αποκρύψετε εφαρμογές, αλλά μπορείτε να αποκρύψετε μόνο τρεις εφαρμογές στη δωρεάν έκδοση.

5. Μυστικές φωτογραφίες KYMS

Μυστικές φωτογραφίες KYMS

Secret photos Το KYMS είναι μια από τις πιο ασφαλείς εφαρμογές θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο iPhone σας. Μάντεψε? Μυστικές φωτογραφίες Το KYMS σάς επιτρέπει να προσθέσετε έναν κωδικό πρόσβασης στον κωδικό πρόσβασής σας.

Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να εισβάλει στο θησαυροφυλάκιό σας, θα πρέπει να εισαγάγει δύο κωδικούς πρόσβασης για να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του θησαυροφυλακίου. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να προστατεύει με κωδικό πρόσβασης τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τις επαφές, τα έγγραφα και τις εργασίες σας.

6. Άλμπουμ Secret Key Lock

Άλμπουμ Secret Key Lock

Το Secret Key Lock Album είναι για όσους αναζητούν μια εύχρηστη και ελαφριά εφαρμογή iOS για την προστασία με κωδικό πρόσβασης στις φωτογραφίες και τα βίντεό τους.

Μάντεψε? Το Secret Key Lock Album σάς επιτρέπει να προστατεύετε τις εικόνες και τα βίντεο του iPhone σας με κωδικό πρόσβασης, Face ID ή Touch ID.

Η εφαρμογή σάς προσφέρει επίσης μερικές λειτουργίες κοινής χρήσης φωτογραφιών/βίντεο. Δυστυχώς, η εφαρμογή είναι ελαφριά σε πόρους και εμφανίζει μόνο μερικές διαφημίσεις.

7. Κρατήσει ασφαλή

Κρατήσει ασφαλή

Το Keepsafe είναι ίσως η καλύτερη και πιο δημοφιλής εφαρμογή αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο που διατίθεται για iPhone. Η εφαρμογή αποθήκευσης φωτογραφιών και βίντεο για iOS προστατεύει τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας κλειδώνοντάς τα με προστασία PIN ή δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Το Keepsafe διαθέτει επίσης μια επιλογή cloud που συμπιέζει αυτόματα τις φωτογραφίες και τις αποθηκεύει στο cloud. Προσφέρει επίσης μια δυνατότητα ανάκτησης αρχείων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά εικόνων που έχουν διαγραφεί κατά λάθος.

8. HiddenVault

HiddenVault

Με το HiddenVault για iPhone, μπορείτε να αποθηκεύσετε απεριόριστες φωτογραφίες, βίντεο, κωδικούς πρόσβασης, πρόσβαση σε κρυφές εφαρμογές και πολλά άλλα. Το HiddenVault διαφέρει από άλλες εφαρμογές αποθήκευσης iPhone επειδή δεν αποθηκεύει, δεν αποθηκεύει ή δεν έχει πρόσβαση σε κανένα από τα αρχεία σας.

Η εφαρμογή αποθηκεύει τα αρχεία σας στους ενσωματωμένους φακέλους Apple του τηλεφώνου σας. Σας προσφέρει επίσης ένα ιδιωτικό πρόγραμμα περιήγησης ιστού που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανώνυμη περιήγηση στο διαδίκτυο.

9. PrivacyVault

PrivacyVault

Το Safe Privacy Vault ή SPV είναι μια υποτιμημένη εφαρμογή, αλλά λειτουργεί καλά. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε το ξεκλείδωμα Face/Touch ID για να ασφαλίσετε τις φωτογραφίες σας.

Μπορείτε να δημιουργήσετε όσους φακέλους θέλετε στο PrivacyVault για να διατηρήσετε τα αρχεία σας οργανωμένα. Σας προσφέρει επίσης ένα συναγερμό διάρρηξης που καταγράφει αυτόματα τις φωτογραφίες των εισβολέων που εισάγουν λάθος κωδικό πρόσβασης.

10. Απόκρυψη Pro

Απόκρυψη Pro

Αν ψάχνετε για εξαιρετικά προσαρμόσιμη διαχείριση φωτογραφιών και μια εφαρμογή θησαυροφυλακίου για το iPhone σας, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Hide it Pro. Όπως το PrivacyVault, το Hide it Pro σάς επιτρέπει επίσης να δημιουργείτε απεριόριστα άλμπουμ φωτογραφιών και βίντεο.

Το θησαυροφυλάκιο του Hide it Pro προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του Hide it Pro είναι η οθόνη Disguise που σας επιτρέπει να αποκρύψετε την εφαρμογή για να αποτρέψετε οποιονδήποτε να μπει μέσα στο θησαυροφυλάκιό σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις φωτογραφίες σας και θέλετε να εμποδίσετε άλλους να τις δουν, είναι καλύτερο να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτές τις εφαρμογές θησαυροφυλάκιο φωτογραφιών. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε αμφιβολίες σχετικά με αυτό, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here