Η Apple κυκλοφορεί την τρίτη έκδοση Beta iOS 15.6 & iPadOS 15.6 για προγραμματιστές

0
79
Η Apple κυκλοφορεί την τρίτη έκδοση Beta iOS 15.6 & iPadOS 15.6 για προγραμματιστές

Σήμερα, η Apple κυκλοφόρησε το iOS 15.6 και το iPadOS 15.6, την τρίτη έκδοση beta μόνο για προγραμματιστές. Ωστόσο, αυτή η ενημέρωση δεν φαίνεται τόσο σημαντική επειδή δεν περιέχει πολλές νέες δυνατότητες.

Πρόσφατα, οι λειτουργίες του Apple WatchOS 9 συζητήθηκαν από τους ανθρώπους της Apple σε μια συνέντευξη, η οποία δείχνει ότι το Apple Watch θα λάβει πολλές βελτιώσεις και νέες δυνατότητες από ποτέ.

Τι νέο υπάρχει στο iOS 15.6 και το iPadOS 15.6

Τι νέο υπάρχει στο iOS 15.6 και το iPadOS 15.6

Ενώ 2 εβδομάδες νωρίτερα, η εταιρεία κυκλοφόρησε την Beta 2 για αυτές τις επερχόμενες ενημερώσεις. Η εταιρεία έχει επίσης κυκλοφορήσει macOS 12.5 beta 3, watchOS 8.7 beta 3 και tvOS 15.6 beta 3.

Δεν υπάρχουν νέες δυνατότητες στο iOS 15.6 και το iPadOS 15.6 σε σύγκριση με τις δύο πρώτες beta, αλλά έχουν εισαχθεί ορισμένες άλλες διορθώσεις και γνωστά προβλήματα σχετικά με την εφαρμογή Home της Apple.

Η Apple ανακοίνωσε ήδη το iOS 16 στην εκδήλωση WWDC με μια δέσμη νέων δυνατοτήτων για τα υποστηριζόμενα iPhone και την ίδια μέρα, κυκλοφόρησε επίσης την πρώτη της beta για προγραμματιστές. Γι’ αυτό το iOS 15.6 beta 3 στερείται προσοχής.

Η πρώτη επιδιόρθωση σχετίζεται με την εφαρμογή Home. Αυτή η ενημέρωση μπορεί να σας επιτραπεί να αντιστοιχίσετε έως και πέντε αξεσουάρ Matter στην εφαρμογή Home του iPhone σας.

Μια άλλη επιδιόρθωση σχετίζεται με την εφαρμογή Apple Home. Εάν δεν έχετε Apple Home, η προσθήκη ενός αξεσουάρ Matter σε μια εφαρμογή τρίτου μέρους θα σας δείξει την αποτυχία του.

Όπως έχουμε ήδη δηλώσει στην πρώτη της έκδοση beta, αυτή η ενημέρωση θα είναι απλώς μια συμπλήρωση για σφάλματα και ζητήματα ασφαλείας. Δεν μπορούμε να το συγκρίνουμε με την ενημέρωση iOS 15.5.

Διαθεσιμότητα

Σύμφωνα με εικασίες, η σταθερή έκδοση μπορεί να φτάσει στα μέσα του επόμενου μήνα. Τις επόμενες ημέρες, η Apple θα κυκλοφορήσει επίσης την τελική της beta στους προγραμματιστές μετά την ολοκλήρωση των τελικών δοκιμών.

Και αυτό το iOS 15.6 μπορεί να είναι η ενημέρωση του τελευταίου δευτερολέπτου για iPhone στη σειρά iOS 15, επειδή το iOS αναμένεται να κυκλοφορήσει με το επερχόμενο iPhone 14 τον Σεπτέμβριο και το iOS 15.6 Beta 3 θα κυκλοφορήσει στο κοινό αυτή την εβδομάδα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here