Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις και SMS στο Android σας

0
85

Δείτε πώς μπορείτε να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις και SMS στο Android!

Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις και SMS στο Android
Πώς να αποκλείσετε ανεπιθύμητες κλήσεις και SMS στο Android

Λαμβάνουμε πολλές κλήσεις καθημερινά. Μερικές από τις κλήσεις ήταν σημαντικές, ενώ άλλες είχαν σκοπό να σας ενοχλήσουν. Ναι, μιλάμε για κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ.

Ας το παραδεχτούμε, όλοι αντιμετωπίζουμε ανεπιθύμητες κλήσεις σε τακτά χρονικά διαστήματα. Κατά καιρούς, αυτές οι ανεπιθύμητες κλήσεις μπορεί να είναι ενοχλητικές, ενοχλητικές και χρονοβόρες. Ευτυχώς, εάν χρησιμοποιείτε Android, μπορείτε να απαλλαγείτε από όλες τις κλήσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και τηλεμάρκετινγκ εγκαθιστώντας πολλές εφαρμογές.

Λίστα 10 Αποκλεισμός ανεπιθύμητων κλήσεων και SMS στο Android σας

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων στο Google Play Store που ισχυρίζεται ότι αποκλείει αυτόματα τις ανεπιθύμητες κλήσεις.

Έτσι, σε αυτό το άρθρο, επιλέξαμε και παραθέσαμε μη αυτόματα τις καλύτερες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων με βάση τις αξιολογήσεις των χρηστών. Ας τσεκάρουμε.

1. RoboKiller

RoboKiller

Το RoboKiller είναι μια από τις καλύτερες και κορυφαίες εφαρμογές αποκλεισμού κλήσεων που διατίθεται στο Google Play Store. Με το RoboKiller, μπορείτε να φιλτράρετε και να ελέγχετε τις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις.

Από προεπιλογή, το RoboKiller αποκλείει το 90% των ανεπιθύμητων κλήσεων. Επίσης, η βάση δεδομένων της μαύρης λίστας του RoboKiller ενημερώνεται αυτόματα για να εξασφαλίσει την πιο ενημερωμένη προστασία.

2. Call Blocker

Call Blocker

Το Call Blocker είναι μια άλλη εξαιρετική εφαρμογή Android στη λίστα που μπορεί να σας βοηθήσει να αποκλείσετε, να αναγνωρίσετε και να αναφέρετε ύποπτους αριθμούς τηλεφώνου. Για τον εντοπισμό ανεπιθύμητων μηνυμάτων, χρησιμοποιεί μια βάση δεδομένων που αποτελείται από περισσότερους από 4.000.000 αριθμούς τηλεφώνου που είναι εγγεγραμμένοι στην εφαρμογή.

Επίσης, προσφέρει μερικές λειτουργίες καθολικού αποκλεισμού, όπως μπορείτε να αποκλείσετε όλες τις διεθνείς κλήσεις, να αποκλείσετε εισερχόμενες κλήσεις από αριθμούς που δεν βρίσκονται στη λίστα επαφών σας και πολλά άλλα.

3. Truecaller – Αναγνώριση κλήσης και αποκλεισμός

αληθινός καλών

Το Truecaller είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αναζητήσετε έναν άγνωστο αριθμό. Επιπλέον, αυτή η εφαρμογή διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα που μπορεί να αποκλείσει ανεπιθύμητες ή ανεπιθύμητες κλήσεις. Αυτή είναι μια από τις πιο αξιόπιστες εφαρμογές που μπορείτε να έχετε στο smartphone σας για να αποκλείσετε SMS ή κλήσεις.

4. Call Blocker

αποκλεισμός κλήσεων

Αν σας ενοχλούν άγνωστες κλήσεις, τότε αυτή η εφαρμογή θα κάνει θαύματα για εσάς. Η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα και αποκλείει ανεπιθύμητες κλήσεις. Μπορείτε επίσης να βάλετε αριθμούς στη μαύρη λίστα χειροκίνητα για να αποκλείσετε τις κλήσεις οποιουδήποτε. Αυτή η εφαρμογή είναι απλή και καθαρή και το καλό είναι ότι δεν καταναλώνει πολλή μνήμη.

5. Μαύρη λίστα κλήσεων – Αποκλεισμός κλήσεων

Μαύρη λίστα κλήσεων - Αποκλεισμός κλήσεων

Αυτή είναι μια εφαρμογή πολλαπλών χρήσεων που λειτουργεί ως αποκλεισμός κλήσεων καθώς και αποκλεισμός SMS. Μπορείτε απλώς να προσθέσετε οποιονδήποτε αριθμό στη λίστα αποκλεισμού και να αποκλείσετε όλα τα SMS ή τις κλήσεις. Η εφαρμογή είναι απλή στη χρήση ελαφριά και παρέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών.

Έτσι, αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες εφαρμογές Android για τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων κλήσεων και SMS. Ελπίζω αυτό το άρθρο να σας βοήθησε! Παρακαλώ μοιραστείτε το και με τους φίλους σας. Επίσης, εάν γνωρίζετε άλλες τέτοιες εφαρμογές, ενημερώστε μας στο πλαίσιο σχολίων παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here