Πώς να εγκαταστήσετε τα Super Wallpapers της Xiaomi σε οποιοδήποτε smartphone Android

0
13
MIUI Super Wallpapers
© Xiaomi

Η Xiaomi προσφέρει Super Wallpapers σε MIUI που μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε smartphone Android. Αυτές οι κινούμενες ταπετσαρίες ή οι “ζωντανές ταπετσαρίες” εμφανίζουν προβολές πλανητών ή τοπίων όταν ξεκλειδώνεται ένα smartphone Xiaomi. Σε αυτό το σεμινάριο, το nextpit δείχνει πώς μπορείτε να εγκαταστήσετε το Super Wallpaper δωρεάν σε οποιοδήποτε smartphone Android χωρίς να χρειάζεται να δεσμεύεστε μόνο σε συσκευές Xiaomi.

Το HyperOS, η πιο πρόσφατη έκδοση του Android skin της Xiaomi, περιέχει 5 προεπιλεγμένα Super Wallpapers. Μπορείτε να τα εγκαταστήσετε όλα κατεβάζοντας το APK τους στο Samsung, OnePlus, Sony, Realme ή σε άλλο smartphone που λειτουργεί με Android.

  • Δείτε επίσης τον οδηγό μας για το How to Master MIUI: The Ultimate Guide to Custom Android ROM της Xiaomi.

Κατεβάστε το Linux Super Wallpapers APK

Ξεκινήστε κάνοντας λήψη του Super Wallpapers APK από μία από τις αναγνωρισμένες πλατφόρμες (APKMirror, APKPure ή άλλες) που λίγο πολύ εμπιστεύεστε. Επιλέξτε την πιο πρόσφατη έκδοση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε διαθέσιμα όλα τα Super Wallpapers.

  • Δείτε επίσης τη σύγκριση HyperOS και MIUI 14

Υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες εκδόσεις αυτή τη στιγμή, αλλά οι πιο ολοκληρωμένες και ασφαλείς είναι αυτές από τον indie προγραμματιστή που είναι γνωστός ως linuxct. Προσφέρει δύο εκδόσεις, Super Earth και Super Mars, καθεμία από τις οποίες περιέχει πολλές ταπετσαρίες. Θα βλέπετε πάντα την ίδια εικόνα στην οθόνη κλειδώματος, είτε στη Γη είτε στον Άρη.

Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία όταν ξεκλειδώνετε το smartphone σας και ενεργοποιείται το ζουμ Super Wallpaper. Το linuxct συνεχίζει να ενημερώνει τα APK του, για παράδειγμα, με μενού για την αλλαγή του τύπου της ταπετσαρίας που εμφανίζεται:

Εφαρμόστε Super Wallpapers μέσω του Google Wallpaper

Αφού ολοκληρωθεί η λήψη και η εγκατάσταση των APK, μπορείτε να ορίσετε το Super Wallpaper ως ταπετσαρία σας απευθείας από τις ρυθμίσεις του smartphone, ακριβώς όπως μια κλασική ζωντανή ταπετσαρία. Λάβετε υπόψη ότι δεν το επιτρέπουν όλα τα skins Android. Προσωπικά, το δοκίμασα σε ένα OnePlus 10 Pro με OxygenOS 12.1 και έπρεπε να περάσω από το Google Wallpapers.

Εάν το smartphone σας δεν σας επιτρέπει να ρυθμίσετε απευθείας το Super Wallpaper της Xiaomi, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Ταπετσαρίες Google εφαρμογή, η οποία είναι δωρεάν για λήψη.

  1. Εκκινήστε το Google Wallpapers.
  2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε Κινούμενες ταπετσαρίες.
  3. Εφαρμόστε την Super Wallpaper της επιλογής σας, η οποία είναι είτε Super Earth είτε Super Mars

Ακολουθεί μια ματιά στο animation για το Super Earth και το Super Mars:

Αλλαγή της Super Wallpaper

Όπως εξηγήθηκε παραπάνω, ο προγραμματιστής linuxct προσφέρει εφαρμογές για τη θύρα Super Wallpapers. Μέσω της κλασικής εφαρμογής, μπορείτε να αλλάξετε την ταπετσαρία που εμφανίζεται στην αρχική σας οθόνη μόλις ξεκλειδωθεί το smartphone σας. Είναι πολύ διασκεδαστικό και σας επιτρέπει να αλλάξετε λίγο τη διάθεση.

Απλώς κάντε εναλλαγή μεταξύ των δύο εκδόσεων, Super Earth και Super Mars, από το Google Wallpapers και αποκτήστε πρόσβαση στην αντίστοιχη εφαρμογή για να επιλέξετε μία από τις 5 διαθέσιμες ταπετσαρίες.

Θα σας χαλάσει η επιλογή με 10 ταπετσαρίες για να διαλέξετε.

Υπάρχουν 10 διαφορετικές ταπετσαρίες για να διαλέξετε, 5 για Super Earth και 5 για Super Mars. / © nextpit

Xiaomi Super Wallpapers: Ποια smartphone είναι συμβατά;

Δεν αρκεί να έχετε ένα smartphone Xiaomi με MIUI για να έχετε Super Wallpapers από προεπιλογή. Πράγματι, η Xiaomi εξήγησε ότι μόνο τα smartphone της με high-end τσιπ Snapdragon, δηλαδή τα flagships της, προσφέρουν Super Wallpaper από προεπιλογή.

Με τη συμβουλή που μόλις μοιράστηκα, τα Super Wallpapers θα πρέπει να λειτουργούν σχεδόν σε όλα τα smartphone με Android 8.1 Oreo ή νεότερη έκδοση.

Προσέξτε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας, επειδή αυτή η λειτουργία είναι αρκετά απαιτητική για ενέργεια και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε επιβράδυνση της απόδοσης σε smartphones εισαγωγικού ή χαμηλής μεσαίας κατηγορίας.

Πώς σας φαίνεται αυτό το σύντομο σεμινάριο; Αντιμετωπίσατε προβλήματα με κάποιο από τα βήματα που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό; Παρακαλώ ενημερώστε με στα σχόλια!


Αυτό το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 25 Μαρτίου 2024. Τα προηγούμενα σχόλια έχουν διατηρηθεί και ενδέχεται να αναφέρονται σε παλαιότερες εκδόσεις αυτού του οδηγού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here