Το Proton Drive είναι ένας άλλος τρόπος για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών στο iPhone σας

0
16
© nextpit

Αν ψάχνετε για μια εναλλακτική λύση στο χώρο αποθήκευσης iCloud ή Google One για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών σας στο iPhone σας, υπάρχει τώρα μια νέα επιλογή. Μετά την κυκλοφορία του backup φωτογραφιών στο Proton Drive στο Android πέρυσι, η ελβετική εταιρεία ανακοίνωσε τη διαθεσιμότητα της ίδιας δυνατότητας δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για iPhone.

  • Διαβάστε επίσης: Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN σε σύγκριση

Παρόμοια με το Android, η δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών και βίντεο είναι ενσωματωμένη στο Εφαρμογή Proton Drive. Θα μπορείτε να βρείτε μια αποκλειστική καρτέλα Φωτογραφία που έχει προστεθεί στις καρτέλες Αρχεία και Κοινόχρηστα ενώ μπορείτε επίσης να προβάλετε τα πολυμέσα σας στον Ιστό. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία εκτός σύνδεσης για να διατηρείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας προσβάσιμα χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η Proton διαφημίζει πρόσθετο απόρρητο και ασφάλεια με την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας φωτογραφιών. Λέει ότι το Proton Drive χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο για την αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο μεταξύ της συσκευής σας και του cloud.

Proton Drive για iPhone

Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση σε αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών και βίντεο με το Proton Drive από τον ιστό. / © Proton

Πόσο κοστίζουν τα σχέδια αποθήκευσης cloud της Proton;

Όσον αφορά τη δομή τιμολόγησης, η Proton προσφέρει δωρεάν χώρο αποθήκευσης 5 GB για όλους τους χρήστες iPhone μέσω της εφαρμογής Proton Drive, ενώ συνδυάζει άλλες υπηρεσίες με άλλα προγράμματα υψηλότερης βαθμίδας. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 3,99 $/μήνα (3,99 €/μήνα), το οποίο σας παρέχει 200 ​​GB αποθηκευτικού χώρου και ιστορικό όρασης. Το τελευταίο είναι μια δυνατότητα που αποθηκεύει έως και 200 ​​αναθεωρήσεις του αρχείου σας.

Το επόμενο επίπεδο έχει 500 GB αποθηκευτικού χώρου και κοστίζει 9,99 $/μήνα (9,99 €/μήνα). Αυτό παρέχεται με τις υπηρεσίες της Proton όπως το Proton Mail, το Proton Calendar και το Proton VPN. Ένα κοινόχρηστο πρόγραμμα προσφέρεται στα 23,99 $ που σας εξασφαλίζει 3 TB αποθηκευτικού χώρου και υπηρεσίες Proton.

Η μηνιαία τιμολόγηση αποθηκευτικού χώρου της Proton για την επιλογή αποθήκευσης 500 GB είναι αντίστοιχη με το iCloud+ της Apple για την ίδια χωρητικότητα. Ωστόσο, το iCloud+ με 200 GB είναι ένα δολάριο φθηνότερο από τον αποθηκευτικό χώρο 200 GB της Proton.

Η Proton κέρδισε δημοτικότητα με την υπηρεσία Proton Mail που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο το 2014. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει άλλες υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ασφαλείας της, συμπεριλαμβανομένου του Proton VPN.

Πιστεύετε ότι το Proton Drive είναι καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών και των βίντεό σας στο iPhone σας; Ας ακούσουμε τη γνώμη σας.

Πηγή:
Πρωτόνιο