Ενημέρωση της εφαρμογής Health της Samsung: Αβίαστη καταγραφή τροφίμων με σάρωση γραμμωτού κώδικα

0
2
© nextpit

Η Samsung κυκλοφόρησε μια ενημέρωση στην εφαρμογή Health για κινητά, εισάγοντας δύο νέες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της σάρωσης γραμμωτού κώδικα για την απλούστευση της παρακολούθησης τροφίμων, ενώ παράλληλα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα ενός υπάρχοντος εργαλείου. Αυτή η ενημέρωση προσφέρει στους χρήστες πρόσθετους τρόπους διαχείρισης της υγείας και της ευεξίας τους απευθείας από τις συσκευές Galaxy τους.

  • Διαβάστε επίσης: Πώς να σαρώσετε κωδικούς QR με τηλέφωνα Samsung

Εύκολη καταγραφή τροφίμων με σάρωση γραμμωτού κώδικα

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της ενημέρωσης είναι η προσθήκη σάρωσης γραμμωτού κώδικα, σχεδιασμένη να βελτιώνει τις δυνατότητες παρακολούθησης γευμάτων της εφαρμογής. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει στους χρήστες να καταγράφουν γρήγορα το φαγητό τους σαρώνοντας γραμμωτούς κώδικες ή κωδικούς QR στις συσκευασίες τροφίμων. Η εφαρμογή καταγράφει αυτόματα το όνομα του φαγητού, τον αριθμό θερμίδων και άλλες διατροφικές πληροφορίες.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το μέγεθος της μερίδας και την πρόσληψη θερμίδων, καθώς και να αποθηκεύσουν προϊόντα που τρώγονται συχνά σε μια λίστα αγαπημένων για εύκολη πρόσβαση.

Εφαρμογή Samsung Health

Η εφαρμογή Health της Samsung αποκτά τη δυνατότητα σάρωσης γραμμωτού κώδικα για ευκολότερη καταγραφή τροφίμων / © nextpit

Επί του παρόντος, η δυνατότητα σάρωσης γραμμωτού κώδικα είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία, η Ολλανδία και η Πολωνία. Η Samsung σχεδιάζει να επεκτείνει αυτήν τη δυνατότητα σε περισσότερες περιοχές στο μέλλον.

Αρχεία υγείας: Ένας νέος τρόπος για να παρακολουθείτε το ιατρικό σας ιστορικό

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η εισαγωγή των Αρχείων Υγείας, μιας νέας ενότητας στην εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση και να παρακολουθούν τα ιατρικά τους αρχεία από κλινικές και νοσοκομεία.

Αυτό περιλαμβάνει τα πάντα, από εργαστηριακά αποτελέσματα και αρχεία ανοσοποίησης έως ζωτικά σημεία και ιατρικές επισκέψεις. Η εφαρμογή παρέχει επίσης πληροφορίες και προτείνει επόμενα βήματα για συνεχείς θεραπείες ή φάρμακα.

Εφαρμογή Samsung Health για συσκευές Android και Galaxy

Η εφαρμογή Health της Samsung παρουσιάζει τα αρχεία υγείας, όπου μπορείτε να δείτε προηγούμενες και τρέχουσες επισκέψεις σε νοσοκομείο και κλινική. / © Samsung

Στις ΗΠΑ, η Samsung έχει συνεργαστεί με παρόχους όπως οι b.well Connected Health, Cerner Health και Epic Systems για την ενσωμάτωση ηλεκτρονικών αρχείων υγείας στην εφαρμογή.

  • Αξίζει επίσης να διαβάσετε: Πώς να χρησιμοποιήσετε την παρακολούθηση εμμηνορροϊκού κύκλου στο τηλέφωνό σας Samsung

Διευρυμένη λειτουργία παρακολούθησης φαρμάκων

Εκτός από τα δύο νέα χαρακτηριστικά, η Samsung επεκτείνει τη λειτουργία παρακολούθησης φαρμάκων σε χρήστες στη Νότια Κορέα και την Ινδία.

Αυτή η δυνατότητα βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν τα προγράμματα φαρμάκων τους, συμπεριλαμβανομένων υπενθυμίσεων για επερχόμενες δόσεις και λεπτομέρειες σχετικά με πιθανές παρενέργειες ή αλληλεπιδράσεις με τα τρόφιμα. Η εφαρμογή προσφέρει επίσης μια λειτουργία οπτικής αναζήτησης, διευκολύνοντας την προσθήκη φαρμάκων ονομαστικά.

Διαθεσιμότητα και συμβατότητα

Η ενημερωμένη εφαρμογή Health της Samsung κυκλοφορεί τώρα σε smartphone Galaxy, tablet και άλλες συμβατές συσκευές Android.

Ποιες νέες δυνατότητες θα θέλατε να προστεθούν στην εφαρμογή Health της Samsung; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια παρακάτω!

Πηγή:
Samsung