Το GTA 6 θα μπορούσε να κάνει ιστορία με το μεγαλύτερο μέγεθος λήψης ποτέ

0
37

Το Grand Theft Auto VI (GTA 6) ανακοινώθηκε επίσημα από τον δημιουργό της σειράς Grand Theft Auto (GTA), Rockstar Games, τον Φεβρουάριο του 2022 και βρίσκεται σε ενεργό ανάπτυξη.

Το GTA 6 θα μπορούσε να κάνει ιστορία με το μεγαλύτερο μέγεθος λήψης ποτέ

Από την ανακοίνωσή του, υπήρξαν αρκετές φήμες, διαρροές και αναφορές σχετικά με το παιχνίδι, τη ρύθμιση, το μέγεθος χάρτη, το υλικό, την κυκλοφορία και την ημερομηνία ανακοίνωσης του GTA 6.

Και οι εικασίες δεν σταματούν εδώ, καθώς οι τρέχουσες φήμες υποδηλώνουν ότι το GTA 6 μπορεί σύντομα να θέσει ένα νέο πρότυπο για το μέγεθος των βιντεοπαιχνιδιών, πιθανότατα ρυθμιζόμενο για να γράψει ιστορία.

Σε ένα tweet που κοινοποιήθηκε από το «GTA 6 News», ένας διαρρήκτης GTA, επικαλούμενος εμπιστευτικό πρόσωπο της Rockstar, αποκάλυψε ότι η επόμενη επανάληψη της σειράς Grand Theft Auto, GTA 6, θα μπορούσε να έρθει με ένα τερατώδες μέγεθος εγκατάστασης 750 GB, με περίπου 400 ώρες παιχνιδιού. .

Αν πρέπει να λάβουμε υπόψη το μέγεθός του, αυτό θα έκανε το GTA 6 το μεγαλύτερο βιντεοπαιχνίδι στην ιστορία των βιντεοπαιχνιδιών.

«Αυτή η μικρή κραυγή που μπορείς να ακούσεις είναι το Xbox Series S σου στη γωνία του δωματίου σου που εκλιπαρεί για έλεος», σχολίασε ένας παίκτης.

Λάβετε υπόψη ότι οι παραπάνω πληροφορίες είναι απλώς εικασίες και πρέπει να λαμβάνονται με λίγο αλάτι. Ωστόσο, εάν αποδειχθεί ακριβές, το GTA 6 θα σημειώσει νέα ρεκόρ για το δυνητικά μεγαλύτερο βιντεοπαιχνίδι που δημιουργήθηκε ποτέ, αλλά θα εγείρει επίσης ανησυχίες σχετικά με τις απαιτήσεις και τις δυνατότητες του υλικού gaming.