Η Apple απαντά σε θέματα υπερθέρμανσης του iPhone 15 Pro: Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε

0
29
© nextpit

Όταν συνέδεσα το νέο iPhone 15 Pro στη θύρα φόρτισης για πρώτη φορά, έμεινα έκπληκτος: Το νέο smartphone έγινε απίστευτα ζεστό. Αυτό δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι η Apple παρέδωσε μια πραγματική μηχανή ισχύος με τη νέα της ναυαρχίδα, η οποία μετέτρεψε ακόμη και τους σκληρούς επικριτές της Apple σε θαυμαστές στη συντακτική ομάδα του nextpit. Όχι, η παραγόμενη θερμότητα φαινόταν περίεργη. Τώρα η Apple παραδέχτηκε ότι η αφύσικη συμπεριφορά μπορεί πράγματι να συμβεί σε ορισμένα iPhone λόγω σφάλματος και έχει ήδη ανακοινώσει μια λύση.

Γιατί το νέο iPhone 15 Pro γίνεται τόσο ζεστό;

Ορισμένοι χρήστες έχουν παρατηρήσει ότι τα νέα τους μοντέλα iPhone 15 Pro γίνονται πιο ζεστά από το αναμενόμενο. Πολύ ζεστό για ένα ολοκαίνουργιο smartphone premium; Αρχικά, θεωρήθηκε ότι το πρόβλημα θα μπορούσε να σχετίζεται με το υλικό. Ωστόσο, τα τελευταία ευρήματα δείχνουν ότι προφανώς είναι η αλληλεπίδραση του iOS 17 και των πρόσφατων ενημερώσεων εφαρμογών, συμπεριλαμβανομένου του Instagram, που προκαλεί αυτά τα προβλήματα υπερθέρμανσης.

Η Apple έχει πλέον επιβεβαιώσει επίσημα ότι πρόκειται για πρόβλημα λογισμικού και όχι σφάλμα υλικού. Ήδη συνεργάζονται με τους προγραμματιστές εφαρμογών που επηρεάζονται για να διορθώσουν το σφάλμα.

  • Διαβάστε περισσότερα: Όλα τα τρέχοντα iPhone συγκρίθηκαν και δοκιμάστηκαν

Τι λέει η Apple;

Λάβαμε μια δήλωση από την Apple που διευκρινίζει τα ακόλουθα:

“Έχουμε εντοπίσει αρκετές περιπτώσεις όπου το iPhone μπορεί να λειτουργεί πιο ζεστά από το αναμενόμενο. Η συσκευή μπορεί να αισθάνεται πιο ζεστή τις πρώτες ημέρες μετά την εγκατάσταση ή την ανάκτηση. Ένα σφάλμα στο iOS 17 επηρεάζει επίσης ορισμένους χρήστες, αλλά θα διορθωθεί σύντομα με μια ενημέρωση λογισμικού . Εφαρμογές τρίτων όπως το Asphalt 9, το Instagram και το Uber έχουν επίσης προκαλέσει υπερφόρτωση. Συνεργαζόμαστε με αυτούς τους προγραμματιστές, με το Instagram να κυκλοφορεί ήδη μια ενημέρωση στις 27 Σεπτεμβρίου.”

Αντίθετα, η νέα σχεδίαση και το πλαίσιο τιτανίου των νέων iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max δεν αποτελούν πρόβλημα. Αντίθετα, πιστεύεται ότι τα νέα υλικά και η κατασκευή θα οδηγήσουν σε καλύτερη διάχυση της θερμότητας από τα μοντέλα με αλουμινένια υποστρώματα και σκελετό από ανοξείδωτο χάλυβα.

Καλό να γνωρίζετε: Η Apple τονίζει ότι η υπερθέρμανση δεν αποτελεί ζήτημα ασφάλειας ούτε επηρεάζει τη μακροπρόθεσμη απόδοση της συσκευής.

  • Διαβάστε επίσης: iPhone 15 Pro vs iPhone 15 Pro Max – ποιος έχει την καλύτερη κάμερα;

Πότε θα υπάρξει διόρθωση;

Η Apple εργάζεται ήδη για την επίλυση του προβλήματος. Υπάρχει επίσης ένα Σελίδα βοήθειας της Apple όπου οι επηρεαζόμενοι χρήστες iPhone μπορούν να ενημερωθούν για περαιτέρω λύσεις στο πρόβλημα.

Δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς η Apple θα παράσχει μια διόρθωση σφαλμάτων για το πρόβλημα θερμότητας. Αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι αυτό θα γίνει διαθέσιμο σύντομα – είτε μέσω της παράδοσης της έκδοσης iOS 17.1, η οποία υποτίθεται ότι θα κυκλοφορήσει στα μέσα Οκτωβρίου, είτε μέσω μιας ειδικής ενημέρωσης, ίσως με τη μορφή iOS 17.0.3.


Προηγούμενο άρθροΠροηγούμενο άρθρο

Επόμενο άρθροΕπόμενο άρθρο