10 λιγότερο γνωστές εφαρμογές Android που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας

0
165

Οι καλύτερες εφαρμογές Android που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σας!

10 λιγότερο γνωστές εφαρμογές Android που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας

Λοιπόν, εκείνες οι μέρες που το τηλέφωνο χρησιμοποιήθηκε μόνο για φωνητική επικοινωνία έχουν παρέλθει. Αντίθετα, ζούμε σε μια γενιά όπου τα smartphone μας είναι κάτι παραπάνω από ένας ισχυρός υπολογιστής που έχουμε στην τσέπη μας.

Ένας από τους καλύτερους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν το Android έναντι άλλων λειτουργικών συστημάτων για κινητά είναι ότι αυτή η πλατφόρμα διαθέτει διαφορετικούς τύπους εργαλείων για κάθε συγκεκριμένη χρήση.

Λιγότερο γνωστές εφαρμογές Android που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σας

Αν περάσετε από το Google Play Store, θα βρείτε αμέτρητες εφαρμογές που δυσκολεύουν την εύρεση καταπληκτικών. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να σας ενημερώσουμε για τις καλύτερες εφαρμογές για να βελτιώσετε τη ζωή σας με διάφορους τρόπους.

1. Ηρεμία – Διαλογιστείτε, Κοιμηθείτε, Χαλαρώστε

Το Calm είναι η καλύτερη εφαρμογή για διαλογισμό. Αν θέλετε να φέρετε περισσότερη σαφήνεια στη ζωή σας, τότε το CALM είναι η καλύτερη εφαρμογή. Η εφαρμογή θα σας βοηθήσει να φέρετε περισσότερη διαύγεια, χαρά και ειρήνη στην καθημερινότητά σας. Αυτή η εφαρμογή παρέχει πρακτικές διαλογισμού που κυμαίνονται από 3 έως 25 λεπτά.

2. Ωρα για γεύμα

Η συσκευή σας Android μπορεί να είναι διαιτολόγος εάν εγκαταστήσετε το Mealtime. Αυτή η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν πόσο κρέας θα φάνε, να αποκλείουν οποιοδήποτε φαγητό δεν τους αρέσει. Η εφαρμογή ώρας φαγητού σάς επιτρέπει επίσης να μαγειρεύετε υγιεινά γεύματα για περίπου 30 λεπτά ή λιγότερο.

3. Wakie

Κάντε ερωτήσεις, λάβετε απαντήσεις, δώστε συμβουλές, βοηθήστε άλλους και γνωρίστε νέους ανθρώπους. Κοινωνικοποιήστε όταν βαριέστε, εκφράστε συναισθήματα μέσω φωνητικών κλήσεων. Το Wakie, η κοινωνική εφαρμογή για τηλεφωνικές κλήσεις, είναι εξαιρετική για όλα αυτά. Το Wakie θα σας καλέσει σε μια τηλεφωνική κλήση με κάποιον που ενδιαφέρεται να απαντήσει στο θέμα σας.

4. Μεσημεριανό φως

Το μεσημέρι σάς δίνει τη δυνατότητα να είστε προληπτικοί σχετικά με την ασφάλειά σας γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ του να μην κάνετε τίποτα και να καλέσετε το 911 σε μια δυνητικά μη ασφαλή κατάσταση.

Εάν βρίσκεστε σε ανασφαλή κατάσταση, πρέπει να κρατήσετε πατημένο το κουμπί SafeTrek και με αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε με την αστυνομία.

5. Αυτί

Το Tab είναι ο απλός τρόπος για να μοιράσετε έναν λογαριασμό μεταξύ φίλων. Τραβήξτε μια φωτογραφία της επιταγής και πατήστε τα στοιχεία σας για να τα διεκδικήσετε. Ο φόρος και τα φιλοδωρήματα υπολογίζονται για εσάς. Τέρμα η άλγεβρα πίσω από την χαρτοπετσέτα ή η πληκτρολόγηση τιμών με το χέρι!

6. Splitwise

Χρησιμοποιήστε το Splitwise για να μοιράσετε τους οικιακούς λογαριασμούς με τους συγκατοίκους, να υπολογίσετε το κόστος για ομαδικές διακοπές ή να θυμάστε πότε ένας φίλος σας δει για μεσημεριανό γεύμα. Αυτή είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που αναζωογονεί τις εντάσεις σχετικά με το μοίρασμα των λογαριασμών.

7. RunPee

Ας υποθέσουμε ότι παρακολουθείτε μια ταινία στο θέατρο και λάβατε μια κλήση στη φύση. Έτσι, σε αυτή την περίπτωση, δεν έχετε άλλη επιλογή εκτός από το να ανακουφιστείτε. Σε αυτό το σενάριο, το RunPee παίζει έναν χρήσιμο ρόλο.

Το RunPee σάς δείχνει τα τμήματα των ταινιών που μπορούν να παραβλεφθούν ή όχι τόσο σημαντικά. Έτσι, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ξαναζήσετε τον εαυτό σας χωρίς να χάσετε τίποτα σημαντικό.

8. Pzizz

Πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον ύπνο τη νύχτα. Μερικοί από εμάς έχουμε ακόμη και αϋπνία, μια κατάσταση κατά την οποία οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν επίμονα προβλήματα ενώ πέφτουν και κοιμούνται.

Το Pzizz είναι μια από αυτές τις μεγάλες εφαρμογές που χρησιμοποιεί την επιστήμη της ψυχοακουστικής. Η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να παίζουν βελτιστοποιημένες για ύπνο σειρές μουσικής και ηχητικά εφέ που αλλάζουν κάθε βράδυ. Η εφαρμογή είναι πολύ αποτελεσματική και αν θέλετε να κοιμάστε καλύτερα, το Pzizz θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή.

9. WikiMed

Το WikiMed είναι μια από τις καλύτερες ιατρικές εφαρμογές που πρέπει να έχει ο καθένας στο smartphone ή το tablet Android του. Είναι μια από τις μεγαλύτερες συλλογές άρθρων που σχετίζονται με την υγεία που καλύπτουν ποικίλο περιεχόμενο σχετικά με φάρμακα, ασθένειες και την αντιμετώπισή τους.

10. Meditopia

Λοιπόν, το Meditopia είναι μια εφαρμογή Android που σας βοηθά να ηρεμήσετε, να μειώσετε το άγχος, να κοιμάστε καλά, να αγαπάτε και να βρείτε ηρεμία. Είναι μια εφαρμογή διαλογισμού όπου μπορείτε να βρείτε πάνω από 250+ καθοδηγούμενους διαλογισμούς.

Εάν δεν είστε σε διαλογισμό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την εφαρμογή για να ακούσετε χαλαρωτική μουσική. Γενικά, είναι κάτι που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε τη ζωή σας.

Έτσι, αυτές είναι οι καλύτερες εφαρμογές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε εάν θέλετε να ξεκινήσετε μια νέα συνήθεια. Αυτές οι εφαρμογές θα σας βοηθήσουν επίσης να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας. Ελπίζω να σας αρέσει η ανάρτηση, μοιραστείτε την και με τους φίλους σας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here