Η Microsoft αντλεί δοκιμαστική προσφορά 1 $ Game Pass πριν από την κυκλοφορία του “Black Ops 6”.

0
3

Η Microsoft φέρεται να έχει αποσύρει τη δοκιμή 14 ημερών του Xbox Game Pass $1 από τα καταστήματα πριν από την πολυαναμενόμενη κυκλοφορία του Call of Duty: Black Ops 6 στις 25 Οκτωβρίου 2024.

Αυτός ο στρατηγικός συγχρονισμός είναι παρόμοιος με αυτόν που εφάρμοσε ο γίγαντας του Redmond πριν από την κυκλοφορία του Bethesda’s Starfield, τον Σεπτέμβριο του 2023. Η εταιρεία ακολουθεί αυτό το μοτίβο προσαρμογής των προσφορών του Game Pass γύρω από τις εκδόσεις παιχνιδιών υψηλού προφίλ.

Με την κατάργηση της δοκιμής 14 ημερών του Xbox Game Pass $1, οι παίκτες που θέλουν να έχουν πρόσβαση στο Call of Duty: Black Ops 6 κατά την κυκλοφορία μέσω Game Pass θα πρέπει τώρα να εγγραφούν για το πλήρες πάσο Game Pass Ultimate, το οποίο κοστίζει 20 $ ανά μήνας. Η κίνηση έχει σκοπό να ενθαρρύνει τους χρήστες να επιλέξουν τη συνδρομή υψηλότερου επιπέδου για πρόσβαση σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Call of Duty: Black Ops 6 είναι ένα επερχόμενο παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που δημοσιεύεται από την Activision. Είναι η έβδομη είσοδος στην υποσειρά Black Ops, μετά το Call of Duty: Black Ops Cold War (2020).

Διαδραματίζεται το 1991, το Black Ops 6 ακολουθεί τους απατεώνες Troy Marshall και Frank Woods καθώς συγκεντρώνουν μια ομάδα πρακτόρων για να εντοπίσουν το Pantheon, μια μυστική δύναμη που έχει διεισδύσει στην Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA). Η Pantheon έχει χαρακτηρίσει οποιονδήποτε τους αντιτίθεται ως προδότες των Ηνωμένων Πολιτειών.

Παράλληλα με την εκστρατεία για έναν παίκτη, το Black Ops 6 θα περιλαμβάνει επίσης multiplayer με ανταγωνιστικές λειτουργίες, μάχες μεγάλης κλίμακας και τη συνεργατική λειτουργία Zombies που βασίζεται σε γύρο, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν ομάδες νεκρών στο συνεργατικό παιχνίδι.

Το Call of Duty: Black Ops 6 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου 2024. Οι επιλογές επιπέδου Game Pass που παρέχουν πρόσβαση στο Black Ops 6 την ημέρα κυκλοφορίας είναι τα 19,99 $ ανά μήνα Game Pass Ultimate και τα 11,99 $ ανά μήνα PC Game Pass για παίκτες PC. Ωστόσο, η βαθμίδα Xbox Game Pass Standard των 14,99 $ ανά μήνα δεν περιλαμβάνει εκδόσεις πρώτης ημέρας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα περιλαμβάνει το Black Ops 6 κατά την κυκλοφορία.

Επιπλέον, ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι διαθέσιμος σε PlayStation 4, PlayStation 5, Windows, Xbox One και Xbox Series X/S. Όσοι έχουν ήδη προαγοράσει το Call of Duty: Black Ops 6 μπορούν να ξεκινήσουν τη λήψη του παιχνιδιού τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου, από τις 9:00 π.μ. PT. Αυτός ο χρόνος προφόρτωσης ισχύει για όλες τις εκδόσεις παιχνιδιών σε πλατφόρμες PlayStation, Xbox και PC. Επιπλέον, η Activision επιβεβαίωσε ότι η λήψη θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο από το Black Ops 6, που καλύπτει τις λειτουργίες Campaign, Multiplayer και Zombies.